Yapar tabi aslında o sana tarif etti sanırsam ybr topiciğinde karbüratörün hava ayarını kıs iğneyi çekmi ne bi şeyler yazmıştı bi irtibata geç Fatihle istersen
Yapar tabi aslında o sana tarif etti sanırsam ybr topiciğinde karbüratörün hava ayarını kıs iğneyi çekmi ne bi şeyler yazmıştı bi irtibata geç Fatihle istersen
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
ahmet abi öğlesine yazdım ya çakmacıyım ya ben anca çakma alırım flan manasında zaten satarsam büyükde alabilirim yada tekrar salcano yada hiç bir şey bakalım önce satılsında hayırlısı ile motor
abi sana tarif ettim ben uygulamadın sen ellemem artık motoru dedin yoksa ybr topicine ityi bak 2-3 sefer anlattım yap benim dediğimi düşeceğini göreceksin bizimkilerde düştü çünkü
Sorma kanka Tek giderken sıkılıyorum 2 yada 3 motor giderkenki halimi biliyorsun
Toplu gitmek daha iyi kanka boşver sen.Eğirdir gezisindede 80-90 gittik hep.Erdek gezisindede bassanda beklerdin kanka ileride zaten ayar yapmayla uğrasıoduk kütahyadan sonrada deli rüzgar vardı istesende gidemiyordun
2 motorda güzel kanki.Ahmet abiyle ayrı dünyaların insanları olduğumuzdan erdek yolunda pek 3 lü gidemedik.Hele bursadan sonra mutasyona uğradı ahmet abi.
La 15 gündür izindeyik altımdaki elemanlarıda yıllık izine cıkarmam lazım.Adam eksiğimiz olacağından izin almam zor
Seneye gezerik kanka onda sıkıtı yok Bu sene için konusuyorum ben.Son bir gezi yapsak bu sezon karadeniz falan iyi olurdu aslında
Doğru söylüyosun Meriç ben gencim siz ihtiyarsınız Kuşak farkı oluyo aramızda ister istemez Bursadan sonra otobana girmişiz yol kaymak gibi dümdüz 80 -80 gidemem ben orada aga kimse kusura bakmasın Erdek girişinde tanımadığım bilmediğim yoldada üstelik gecenin bi vaktinde de macera arayıp basamam tın tın giderim
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Kanka önemli olan gitmek değil yolda olmak.Araba ile olmaz o iş motörle giderik dersen bu bayram izine çıkmam kurbana izin alabilirim
---------- Post added at 00:39 ---------- Previous post was at 00:35 ----------
Abi biz alışık değiliz kaymak gibi yollara otobana cıkınca sersemledik fatihle İhtiyarlık işte sürata gelemiyoz pek.Erdekte bende ağır ağır gitme taraftarıydımda saat 2 civarıydı bi yandan sabahtan beri motor kullanmanın verdiği yorgunluk bi yandan soğuk hadi yol çabuk bitsin diye bastım.Zaten gündüz farı+Xenon yeterince iyi aydınlatma sağlıyor tanımadık bilmedik yol olsada sıkıntı yok
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)