Açıkta kalan tüm kabloları makaron ile yalıtırsanız Stop etme sorununuz olmaz...Elektrik tesisatında izoleyetersiz olunca suyun girdiğiyerler kısa devre oluyor ,normaldir ...
Tabi suya girilecekse egsoz seviyesini aşmamak lazım her durumda
Açıkta kalan tüm kabloları makaron ile yalıtırsanız Stop etme sorununuz olmaz...Elektrik tesisatında izoleyetersiz olunca suyun girdiğiyerler kısa devre oluyor ,normaldir ...
Tabi suya girilecekse egsoz seviyesini aşmamak lazım her durumda
valla benım sans ımamamıdrbılmıyorum ya bu motor bı arıza vermıyor.duy sesımı salcao uretım muduru.orunsuz mototr satmıssınız aga bana..
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
arkadaşlar sis farı isteyen varsa bana ulaşsın..
6 wat akım çekiyor..
su geçirmez lensli
motora driek baglayabilirsiniz role v.s gerek yok..aküye kesinlikle zararı yok.
aydınlatma gayet güzell..http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...1357536/detay/
uzun zamandır kafamda yedek zincir yapma hayali vardı.
rialliden aldığım çekoslovak malı oringsiz zincir ybr için uyumlu yazıyordu. siparişini verdim.
http://www.rialli.com/9744__zincir-1...ak-cg-ybr-cbf/
ama riallideki zincir 126 bakla imiş. ybr zinciri ise 118 bakla. wolfun zincirinin kaç bakla olduğunu bilmediğimden zincir değişimi için tamirciye gittim bugün.
wolf ta ybr gibi 118 bakla zincir kullanıyomuş.
aldığım çekoslovak 126 bakla zincirden 8 bakla çıkartıp 118baklaya düşürdü usta. ve taktı. 10 tl para aldı.
çıkan orjinal 118 bakla zincir yağve pislikten tanınmaz haldeydi. evde tinerle fırçayla orjinal zinciri güzelce temizledim ve sıvı gres ile yağladım.
yedeğe ayırdım orjinal zinciri.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
suya girdiğinde tüm commuter makineler durur.
eğer böyle nehirleri aşıcam, okyanuslarda dolaşıcam diyorsan şöyle makineler gerekli:
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
evet. O ring taktım ses falan kalmadı. Keşke o ring li alsaydın.
ses sorunu hiç yaşamadım oring siz zincirde. hatta 80le giderken debriyaja basıyorum zincirden en ufak bir ses gelmiyor. her hafta yağlıyorum ama
oringlilerede baktım .ama alışmadık totoda don durmaz hesabı orjinali gibi olsun istedim. en kalitelisi 20tl oringsiz zincirin.
cbf150 de oringsiz zincirle satılıyomuş. kara sistem iyidir
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:36 ----------
çok sulara girdim çıktım wolfle. hiç durmadı.
bir kez sağanak yağmurdayken, büyük su birikintisine hızlı girdim. stop etti. motordan buharlar çıkmaya başladı. bi baktım su içinde kalmış motor. bi müddet marşa bastım çalışmadı. sonra çalıştı. gaz yemedi. gaz yemeyerek biraz gittim. sonra yolda düzeldi.
sanırım motora su girdi.
o günden beri su birikintilerine dikkatli giriyorum, sıkıntı yok.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
hee burdayım. Yaz bakam meriç? Hazırmısın?
meriç sıkılma bakalım. Herşey gelir geçer bende düşünüyorum ne yazsam diye.
nerde hareket, orda bereket. Şu havalar ısınsın bol bol gezcem. Ama şehir şehir değil, dağ, bayır, dere tepe
ne çıkarmacan olum, turşusunumu kurcan? Çıkar dışarı, canına oku.
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)