ama meriç ne yapabilirim? En son zincir yağı spreyi sıktım. Oda tutkal gibi üstüne ne kadar çamur varsa yapıştırdı. Silmeyle bile çıkmıyor bende pes ettim.
ama meriç ne yapabilirim? En son zincir yağı spreyi sıktım. Oda tutkal gibi üstüne ne kadar çamur varsa yapıştırdı. Silmeyle bile çıkmıyor bende pes ettim.
ses yok seda yok. Eskisi gibi çat çat atlama yok. Bide motorun son hızı % 0000.1 km arttı. İnanmayan gelsin, ölçsün gayet memnunum
ahanda meriç bana rakip çıktı genç kurt seni. ben yaşlandım artık. Öyle deli deli sürmüyorum. Akıllandım artık. Birden ilham geldi. Rüyamda ak sakallı dede gördüm
nasıl genç ruhunuz var anlamıyorum? ben hala motora binince heyecanlanırım. Hele uzun yola çıkmışsam. Traktör gibi tırt tırt bineceğime hiç binmem. Biraz heyecan ve adrenalın kendinizi iyi hissettirir. Ama siz genede bana uymayın. :(
Yaş genç olsada ruhen ihtiyarladık adem abi.3 yıl kadar kuryelik yapınca motosiklet zevk olmaktan çıktı benim için sadece ulaşım aracı.Zaten uzun yola eğlenceli olanda kamp alanı gerisi boş iş bence
3 yılda motordan bıkılırmı yahu meriç? Ben 20 yıldır aynı tadı alıyorum. Ot gibi motora bineceksemde hiç binmem daha iyi. Aynam var, eksozum kapalı, ehliyet, ruhsat, vize tam. Korumalar dizlik hariç tam. Ama yolda biraz sert kullanırım. Motordanda asla soğumam. Sağlığım yerinde olduktan sonra problem yok.
Bıkılıyor adem abi ya.Günde 50-60 paket atıyordum ortalama 150-200 km yazıyordu hergün.Bıkmamak elde değil.Zevkler ve renkler tartışılmaz.Benimde herşeyim tam ama sert kullanamam abi.Keskin sirke küpüne zarar.Gerek yok macera aramaya.Kamp eğlencesi yetiyor bana.
meriç kamp yerlerını gezı rotalarını guzel ayarla kardesım.bu yaz gezı yılı olacak benım ıcın.ahmet abımınde sısteme uymasını beklıcez.zaten fatıhta askerden gelmıs olacak.adem sende bodrumun en guzıde yerlerıne calıs aga gecen sene geldık donduk bsey anlamadık yanı.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Sınavdan sonra hertürlü gezi uyar bana. İzinleri 22 hazirandan sonraya ayarlarsanız iyi gezeriz Daha ne diyem. Rota hazır karadeniz.Geçen yıl gidecektin izin günlerini uyduramadık.Allahın izini ile bu sene gidip görecez oraları
ben butun planlarımı 1 temmuza gore yapıyorum
9 Temmuzda ramazan başlıyor. 22Haziran ile 9 Temmuz arası herhangi bir zaman uygundur
ahmet abı adem ın tokat konusunda tek ıdeolojık sorunu sensın.kısmetolursa ılk fırsatta senı tokatlıcak.yoksa gecmek gecılmek mevzu bıle degıl
Bunu duymak benim için büyük bi şeref Mutlucum eksik olma size söz en layık olduğu şekilde geçilcem Adem ağaya buluştuğumuzda
Dip not: Şimdiii geçceeemm bu sefer Salcanoyu da satacak ve biz Salcanocular kan kaybecedeğiz iyisimi geçilem geçsin
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Şu anki wolf fiyatlarını biliyormusunuz? Ve wolf suya girdiğinde stop ediyo filan dedi bayii ama wolfs te öle birşey yok dedi doğrumudur?
bildiğim kadariyle şu an wolf s satılıyor. sadece siyah renk wolf s satıştaydı kasım ayında.
suya benim kadar giren çıkan yoktur. bikere büyük bi su birikintisine girdiğimde benim motorda öksürdü ve stop etti. biraz bekledim , çalıştırdım düzeldi. aynı gün ramazan arkadaşımızda aynı sorunu yaşamıştı.
sadece birkez oldu bu. sağlam yağmur yağmıştı.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
mutlu, ahmet abi bi alemsiniz yahu salcano yu satmayı düşünmüyorum geçilsemde.
wolf fiyatları 2700 tl civarı. Suya girince stop etmez. Tamamen gömülürse stop eder
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)