tüp işi sakat gençler ne kadar güvenli derseniz deyin basınc artsa gene patlar..
motorda tasarruf etmenin formulleri var
tüp işi sakat gençler ne kadar güvenli derseniz deyin basınc artsa gene patlar..
motorda tasarruf etmenin formulleri var
yok abi o kadar uğraşmam. Gider 250 cc bişeyler bakarım
Yakışııııııııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrr ee ağa adamın hali başka tabi
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
şimdilik 125 cc yeter. 125 cc yle yaptıklarıma bakılırsa 250 cc ile yapacaklarımı hayal bile edemiyorum
O zaman vakti gelince bir wolf ten diğer wolfe geçcez arkadaşlar tsubusa sende wolf çü olursun hem o zaman
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
abi benim makine daha konforlu sizinkilerden :D
ben satarsam artık 250cc ye geçerim..
attan inip eşege binmek istemiyorm 50 bin km oldu 125 150 cc dönüp dolaşıp duruyorum..
ama hep beraber bişeyler yapalım bu yaz abi..
ben yatar ii geceler hepinize abi..
Vallahi aramana çok sevindim abi, bir daha geliş gidişte muhakkak beklerim Konakcık tansaş yol üstünde ofis.Tam güzergahta.Bende en kısa zamanda gelicem.Bu hafta sonu çok yağmur gösteriyor bakalım hayırlısı.
Bana koymaz aslında yağmur, bir pazar ansızın gelebilirim.Siz kaçta kalkıyorsunuz abi
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
murat arkadaşım ben gece bekçisiyim (özel güvenlik) geceleri çalışıyorum. Öğlen 13 e kadar uyuyorum ortalama. Ben bodruma gelmişken bi sorayım dedim boş isen bulusuruz 1 saatliğine falan. Benim gibi çat kapı gelirsen zor bulursun beni. ama 3-5 gün önce haber edersin buluşuruz bi gün öğleden sonra. Tel numaram var sende zaten. Ama muhakkak buluşalım.
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
tabiki pazar öğleden sonra. Ama bu hafta sonu yagmurlu. Güzel bi pazar günù olabilir.
izinliyim, evdeyim. Bende girip bakıyorum, bakıyorum yazan yok.bende yazmadım.
tamamda ne yazcam? Hava filtresi ve bujiyi yeniledikten sonra depoyu shell den fullemiştim. Bitince yazcam. Ahmet ağada yazsın. Pek girmiyo oda. Bugün motorda tokatlamadım. Tokatlasaydım yazardım.
Vallaha ben motorla bayadır ilgilenmiyorum haftada bir lastikleri çevirip 5 dk çalıştırıyorum tamam ama elimden geldiğince yazıyorum buraya abi.
ben yağmur çamur biniyorum. Yıkayınca bi kaç kg çamur dökülüyo yere ama gene bi günde çamur deryasına dönüyor
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)