Salcano aynasından şikayetçi olanmı var yoksa nedir ayna mevzusu?
ben memnunum valla. Ama orjinal aynalar değil üstündekiler. Memnun olmasam hemen değiştirirdim zincir dişli takımı gibi.
işimi gördükten sonra niye değiştireyimki?
sizin geleçeğiniz sıralar abi
Yakışırrrrrrrrr tabi ağa adam Ağaoğluyla görüşür bizle işi olmaz
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
ben ahmet ağaoğlu yla görüsecem yazın. Salcano wolf motoruyla beni ziyarete gelecek.
Hımm ulen apaçi Adem elin ağaoğlusunadamı aşıladın bu içindeki lanet olasıca wolf sevgisini :D
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
abi senden kaptım bide fatihten
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
kimse yazmıyor yahu? Neyse öğleden sonra bodruma gittim. Saat 15 te bodrumdaydım. İşim 1 saat sonraydı. Bu forumdan cb 125 sayfasından murat arkadaşımı aradım. İşin yoksa gel 1 saat takılalım, tanışalım diye. Çalışıyorum şu an, işteyim dedi. Ama söz verdi. Çayımı içmeye gelecek.
Şımdi o kadar yol giderimde yolda gördüğüm motorlarla kapışmammı? ilk talihli şahıs cbf 250 idi tamam adam beni geçiyo ama diğer ışıklarda yakalıyorum. Ben artçılı, o tek. Neyse bi yerlerden sapıp kayboldu. Kipa kavşağınin ordan yalıkavağa girdim. Acıbadem kavsağı ışıklarda durdum. Yanımdan mavi eski kasa bi titan kırmızıda basdı geçti. Ben kerizimya, kırmızıda bekliyorum. İçimden dedim sen gidekoy, hele şu yeşil bi yansın yesil yanana kadar kayboldu önümde. Yesil yanınca drag yarışlarındaki gibi bi kalkışla yola çıktım. 2 km sonra rampada arkasından gördüm. 1.5 km sonra rampada yakaladım ve rampada titanı tokatladım. Ben artçılı, titan tek. tepeye vardığımda beni yakalamak için arkamda yırtınıyodu. Önüme araç geldi, beni yakaladı, ama aracada çaktım tokadı, ben yalıkavağa girdiğimde arkamda gözükmüyodu bile kimse beni kırmızı ışıkta hile ile tokatlayamaz. Özellikke 125 cb de. Ne yapar yapar pişman ederim. bu arada wolf a hakikaten bravo diyorum. Hiç bu kadar performans beklemiyodum. Özellikle rampada ybr den iyi. Bunu farkettim. Herkese sevgiler, saygılar.
helal olsun adem tokat manyagı yapmıssın ortalıgı yıne.tokatcı adem ehe...
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
teşekürler arkadaşlar. titandan kalan bi alışkanlık. Yolda motor görünce şeytan dürtüyor
ben şikayetçiyim ... biri aynaya dokunduğu an gevşemeler başlıyor bende ...sıkmaktan usandım...bi çift alayım diyorum...önerisi ola varmı ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:00 ----------
bunun gibi hafif tümsek aynalı ii olur diye düşünüyorum ..görşaçısı fazla olur ...ama köşeli olmayanı daha iyi durur
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)