Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı gezginmotor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hadi bana cevap vermiyorsunuz bari vermiş olduğum Allahın selamına cevap verin
    Bu arada herkesin Kandilini kutlarım...
    aleykümselam kusura bakma muhabbete daldık. Benim aynalar orjinalmi onu bile bilmiyorum. Muhtemelen orjinal değildir. Fatih değiştirmiştir. Eh idare ediyo işte.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    150 cc motorda malksımum hız nedır acaba....
    KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aaahh ah ahmet abiyi özledim
    Burdayım ağam özlenmek güzel şey

Seninde kandilin mübarek olsun Adil abi ben cevap verdim sana sayfa 275 i incele
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı salcano_7946 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    122 yapıyorum ben cg150 ile.

Motosikleti
    Kanuni seyhan 150 c vardı 120 yapardı totoş el ayak v.s hissetmizdim indiğimde
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

tahsins - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 2015 + doblo safeline 1.3mjet 2012
    a.s.
    abi cevap yazılmış diye bende cevap yazmadım. ayna ybr ninkiyle aynı. cbflerin bile çoğu aynlarını ybr ninkiyle değişir.
    bi kaç ayarla düzelir. bi tane açıkağız 14 anahtarın varsa halledersin. bende başlarda sıkıntı çektim. ayarladım, düzeldi. memnunun şu an

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:47 ----------

Alıntı salcano_7946 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi biz bu kilolarla o maximum hızlara ulaşamayız.

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:50 ----------

Alıntı NoVaRiX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler ucerler disinda, istanbulda bu makineyi temin edebilecegimiz yer var mi?
    millet 3200tl den dem vururken adamlar 2600tl ye çatır çatır wolf satıyolar.bu yüzden üçerler tek.
    ki ben ve adil abide ordan aldık motorlarımızı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:54 ----------

ama montaj konusunda problem yasaniyormus sanirim ucerlerde..? gecmis sayfalarida okudum, genelde montaj kaynakli sorunlar var hep.
    dostum şöyle anlatiyim sana
    üçerler sana sattığı motoru görmüyor bile
    senden parayı aldığı anda merkez depoya sipariş verip. merkez depodan şehrindeki salcano servisine çinden geldiği gibi demonte vaziyette yollatıyor. şehrindeki servis topluyor.
    artık şehrindeki servis nasıldır bilemem.
    benimki ön balatayı ters takıp, zinciri tek taraflı gerebilecek kadar yüksek kapasitede sayesinde usta oldum

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:04 ----------

abi ben vodafone cepnet 4gb aylık paket kullanıyorum.ayda 39tl. 3g burda heryerde var.
    1000dakikada heryöne konuşma paketi var. oda 35tl.
    yani 75tl ye istediğimiz yerden hem internette sörf yapıp hemde rahatça istediğimiz telefonu arayabiliyoruz.
    telefondaki interneti 2 tıkla diğer laptoplara paylaştırabiliyosun. ben cepten takılırken hatunda laptopdan giriyor nete. kavga çıkmıyor yani
    salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
    bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı tahsins adlı üyeden alıntı Mesajı göster

dostum şöyle anlatiyim sana
    üçerler sana sattığı motoru görmüyor bile
    senden parayı aldığı anda merkez depoya sipariş verip. merkez depodan şehrindeki salcano servisine çinden geldiği gibi demonte vaziyette yollatıyor. şehrindeki servis topluyor.
    artık şehrindeki servis nasıldır bilemem.
    benimki ön balatayı ters takıp, zinciri tek taraflı gerebilecek kadar yüksek kapasitede sayesinde usta oldum
    Anlıyorum üstad ama ben zaten Üçerler'le aynı şehirdeyim. Montajıda onlar yapacak, o yüzden söylüyorum.. Neyse, bakalım, kısmet.. Wolf S (yuvarlak farlı) kırmızı bulabilirsem ondan düşünüyorum.
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Birde arkadaşlar bu Wolf'un karbüratörü YBR 2007'nin karbüratörüyle aynı mı?
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

rapsy_09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Birde arkadaşlar bu Wolf'un karbüratörü YBR 2007'nin karbüratörüyle aynı mı?
    Hayır dostum değil.Bizim motorlarda jianshe nin ürettiği karbüratör var ybrlere mikuni marka takıyorlar.Ama aynı kalitede diyebilirim.

Motosikleti
    Anlıyorum üstad ama ben zaten Üçerler'le aynı şehirdeyim. Montajıda onlar yapacak, o yüzden söylüyorum.. Neyse, bakalım, kısmet.. Wolf S (yuvarlak farlı) kırmızı bulabilirsem ondan düşünüyorum.
    ben üçerlerde motoru toplanan görmedim. ama senin için daha iyi olur. satan yere servise gitmek en iyisidir.
    doğrusu servis nekadar kötüyse sen okadar ustalaşıyosun
    s modeli uzay kafa denilen modeli. yuvarlak farlı olanı düz wolf olarak geçiyor. ve vites göstergesi yok.
    acemiysen gösterge iyi oluyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:02 ----------

Alıntı rapsy_09 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayır dostum değil.Bizim motorlarda jianshe nin ürettiği karbüratör var ybrlere mikuni marka takıyorlar.Ama aynı kalitede diyebilirim.
    meriç ybrcilerin bahsettiği rolantide ani gazı kökleyince boğulma ve giderken gaza ani basınca bir kez öksürme bizdede oluyor. biraz karburatordede kopyalama var sanki ybrden

Onun çözümü basit tahsin abi ama daha fazla yakar.İğneyi kısaltıver ne öksürme yapar ne ani gaza basmada stop eder.Tasarruf amaçtı üretildiğinden ani basmalarda yakıt ihtiyacını karşılayamıyor bir anda.Jawa 350 lerde çift meme var.Yüksek devirlerde 2.memedende yakıt çekiyordu ama şuanki karbüratörlerde bu yok.Bilmem anlatabildim mi

Motosikleti
    Onun çözümü basit tahsin abi ama daha fazla yakar.İğneyi kısaltıver ne öksürme yapar ne ani gaza basmada stop eder.Tasarruf amaçtı üretildiğinden ani basmalarda yakıt ihtiyacını karşılayamıyor bir anda.Jawa 350 lerde çift meme var.Yüksek devirlerde 2.memedende yakıt çekiyordu ama şuanki karbüratörlerde bu yok.Bilmem anlatabildim mi
    anladımda ben zaten artık songaz gitmiyorum meriç. rialli den orjinal ybr gazteli aldım. bakayım uyarsa takarken iğne olayınada bakacağım.
    hatta 60ı geçmiyorum meriç nasıl gelişme varmı bende ?

Gazteline ne olduda değiştiriyorsun abi ? Sürüş zamanla değişir abi 3000 de bu kadar değişiklik varsa 30 binde ne olur acaba

Motosikleti
    Gazteline ne olduda değiştiriyorsun abi ? Sürüş zamanla değişir abi 3000 de bu kadar değişiklik varsa 30 binde ne olur acaba
    baktım riallide debriyaj teli ve gazteli ybr orjinali 8tl. dedim hem debriyaj telini hemde gaztelini değişeyim orjinalleriyle.
    bide şiringa aldım. iki telinde içini güzelce yağlayıp takayım.
    3000de debriyaj teli koparabilen ben , gaztelinide kısa zamanda kopartırım gibime geldi

Sana gene çok dayanmış ben 500 bakımına sokmadan kopmuştu debriyaj teli.Bakımına dikkat edersen hiçbirşey olmaz.Genelde dışarıda durduğundan kolay donar sabahları fazla zorlama gene koparırsın.

Motosikleti
    Alıntı tahsins adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    s modeli uzay kafa denilen modeli. yuvarlak farlı olanı düz wolf olarak geçiyor. ve vites göstergesi yok.
    acemiysen gösterge iyi oluyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:02 ----------

S modeli yuvarlak farlı vites göstergeli düz Wolf modeli ise uzay kafa far grenajlı vites göstergesiz diye biliyorum ben değişmediyse gerçi fark etmez wolf wolftur

Bu arada az evvel Fatihle konuştum hepinize selamı var Mihalıççık tan Yunus Emreye gitmiş rahatı yerindeymiş maşallah 02226475159 yeni telefon numarası aramak isteyen arkadaşımız olursa arayıp Fatih Çakal ile görüşmek istiyorum deyip çağırtması yeterli arkadaşlar

Aynen bende görüştüm biraz önce karakolda 10 kişiyiz diyordu.Herkeze çok selamı var.

Yuvarlak far mevzusuna o kadar takılmayın yav grenajlı kafayı yuvarlak fara çevirmek 50 lira tutuyor.Far ve bağlantı biriketini aldın mı wolf S oluverir

Motosikleti
    Sana gene çok dayanmış ben 500 bakımına sokmadan kopmuştu debriyaj teli.Bakımına dikkat edersen hiçbirşey olmaz.Genelde dışarıda durduğundan kolay donar sabahları fazla zorlama gene koparırsın.
    ne olduysa karda oldu zaten. kontak dondu. anahtarı çekiçle çaktım.
    debriyajda donmuştu. abandım açıldı debriyaj. ama teldende biraz koparmış. 1 hafta içinde hergün ayarı bozulmaya başladı. sonundada koptu .
    ufak şeyler

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    s.a arkadaşlar. Fatih arkadaşımında selamlar olsun. Nasılsınız bakam? ben aldığım gibi biniyorum. Yuvarlak far, kare far farketmez.

Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    s.a arkadaşlar. Fatih arkadaşımında selamlar olsun. Nasılsınız bakam? ben aldığım gibi biniyorum. Yuvarlak far, kare far farketmez.
    Adem abi sana fark etmez far olmasada binersin sen ruhunda apaçilik var

Bu ara sahibinden.com a gene ilan koydum CC yükseltme işine taktım.Bakalım 2500e alacak çıkarsa satıcam cıkmazsa da problem değil bineriz salcanoya

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)