Değerli yorumlarınız için teşekkürler. O zaman hakkımızda hayırlısı olsun İNŞALLAH.
Değerli yorumlarınız için teşekkürler. O zaman hakkımızda hayırlısı olsun İNŞALLAH.
işte bu forumdakı arkadasları bu yuzden sevıyorum.tahsın kardesımız olayı ozetlemıs ve sonundada özeleştriyi patlatmış.... tebrıkler tahsın...
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
@tahsins
Hocam sen bir başka konuda yağ keçelerinden, amortisör sıkıntısından falan bahsetmiştin? O problemler nereden kaynaklı?
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Yağ keçesi patlatması tamamen tahsin abinin macera aramasından kaynaklı Karterde havalandırma var debriyaj içeride bir hava akımı yaratıyor.Hava sıkışıp conta ve keçelere zarar vermesin diye bir hortumla hava filtresine bağlanmış.Tahsin abi motor ısınınca bu hortumdan sıcak hava geliyor diye kör tıpa ile filtrenin oradan ve karterden havalandırmayı kapattı.Oda sıkıştırınca keçeyi patlattı.Amortisör sorununu görmedim gözümden kaçmış olabilir.Tam sorunu yazarsan neden kaynaklandığını söyleyebilirim.
keçe patlamasının sebebi
yağını fazla koydum meriç.
ha bide bi müddet hava filtresiz gezdim.
bide o hava geçiş hortumunu iptal ettiydim.
amortisörde sorun yok. motora 150kg yükleyip girip çıkmadığım çukur kalmadı. belim kırılsada motor sağlam
keçe için ilk üçünden biri. yada ikisi. yada hepsi
Tahsin abi safi macera arıyorsun.50 bin km ye kadar daha neleri kurcalıcan çok merak ediyorum.Herzaman diyorum wolf oynamaya gelmez ellemicen.Belli kmlerde değişmesi gerekenleri (hava filtresi yağ buji vb) değiştirip benzin katıp bineceksin.
gençler bugun 120 gördüm :D cok rahat rahat cıktı o hıza :D hayret ya bir buji değiştirdim olaya bak :D
Buji marka modeli ney? çift tırnak bujilerin performans arttırdığını biliyorum.Sebebide daha iyi ateşleme değil bujinin daha fazla hacim kaplaması imiş.bunuda dipnot düşelim
salcanocu kardeşlerim hepinize merhaba uzun bi aradan sonra girip bi selam vereyim dedim. Bu sıralar pek giremiyorum.Şu sınavları (ygs-lys) bi atlatayım yaza tüm hızıyla paylaşımlara devam inşallah.
Motordan yana sıkıntı yok Allah'a şükür. soğuk olduğundan fazla binemiyorum.bakımını da geçirdim tık demedi maşallah.(vakit bulursam en kısa zamanda yaptırıcam)
(yazdan kalma bi foto,zamanında paylaşmıştım)
bugün gezerken bi ilan gördüm.motorda salcano yazıyo ama hakkında en ufak bi bilgi bulamadım.salcano sitesi zaten milattan kalma fikri olan varsa merak ettim doğrusu yeni model falan mı yoksa (güncel kasanın hafif makyajlanmışı gibi duruyo.)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1558844/detay/
facebook.com/SalcanoMotosiklet
Wolf 150 yazıyor açıklamada.Yeni model olabilir.Jianshe nin sitesinde bunun benzer birşey var kanuni nin puma adı altında getirdiği model.Belki o modelin yeni tarzı olabilir.
meriç burdayım leenn tsubasa ben 135 i gördüm. Ama 140 yapacam. Yanı şu forumda volf ile 140 ı gören tek ben olucam
yatamadan 135i gördüysem, yatarak 140
İyi uykular adem abi Üstünü örtmede toto açıkta kalınca rüya görmek daha kolay olur
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)