Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
23 Ocak 2013, 01:23
ybr nin motor parçası hemen hemen her tamircide vardır. Bi deyimle bakkalda bile satılır. Driftin parçası her tamircide yoktur. O kadar yokturki sadece mondial yetkili serviste vardır. Oda siparişle gelir. Ne zamana gelir onuda bilmem. Şöyle ufak tefek tamircileri bi gezin sorun. Ybr motor parçalarından sorun. Büyük ihtimal vardır. Yoksa bile bikaç güne getirir. Bide driftin motor parçasını sorun. Büyük ihtimal yoktur. Getirtse bile haftalar, aylar sürebilir. Haa mondial yetkili servis yakındır bişey diyemem. Ama uzun yolda bozuldu diyelim, en yakın tamircide ybr parçası bulunup takılabilir wolfa. Drift bozuldu diyelim. Hah o zaman yandın. Burada model kötülemedim. Wolfun drift e göre motor parçasının daha tez ve çabuk bulunabirliğinden bahsettim. Wolf 11 hp, drift 13 hp yanılmıyosam. Drift wolf tan 5-10 km daha hızlı olabilir ama wolf 125 cc, drift 135 cc. Arada biraz fark var.
Reklamlar
-
23 Ocak 2013, 01:26
adem80 adlı üyeden alıntı
ybr nin motor parçası hemen hemen her tamircide vardır. Bi deyimle bakkalda bile satılır. Driftin parçası her tamircide yoktur. O kadar yokturki sadece mondial yetkili serviste vardır. Oda siparişle gelir. Ne zamana gelir onuda bilmem. Şöyle ufak tefek tamircileri bi gezin sorun. Ybr motor parçalarından sorun. Büyük ihtimal vardır. Yoksa bile bikaç güne getirir. Bide driftin motor parçasını sorun. Büyük ihtimal yoktur. Getirtse bile haftalar, aylar sürebilir. Haa mondial yetkili servis yakındır bişey diyemem. Ama uzun yolda bozuldu diyelim, en yakın tamircide ybr parçası bulunup takılabilir wolfa. Drift bozuldu diyelim. Hah o zaman yandın. Burada model kötülemedim. Wolfun drift e göre motor parçasının daha tez ve çabuk bulunabirliğinden bahsettim. Wolf 11 hp, drift 13 hp yanılmıyosam. Drift wolf tan 5-10 km daha hızlı olabilir ama wolf 125 cc, drift 135 cc. Arada biraz fark var.
Mondial hyena'nın ön kampanasını istedim 5 günde geldi, bide tek tük satılan motor. Driftin parçalarının gelmesinin aylarca süreceğine gülerim sadece
-
23 Ocak 2013, 02:02
-
23 Ocak 2013, 02:18
Beter_Bocek adlı üyeden alıntı
Senin durum şöyle olmasın; nasılsa pek satılmıyor, getirilen 3-5 yedek parça da stokta kalmıştır, o da sana denk gelmiştir (varsayım)!.. Yoksa sanmıyorum şak diye bulabileceğini (tecrübe ile sabittir, ya da herşey beni bulmuşta olabilir).
Ama istisnalar kaideyi bozmaz diyelim, hep beraber gülelim!..
Mondial merkezden geldi parça nazilli'den.
-
23 Ocak 2013, 02:50
mengü arkadaşım, yolda kaldın, parçanı nazillidenmi getirteceksin yoksa en yakın tamırciden temin edebilecekmisin? Konu o. Elbette parça bulunur. Ama nekadar çabuk?
-
23 Ocak 2013, 02:54
adem80 adlı üyeden alıntı
mengü arkadaşım, yolda kaldın, parçanı nazillidenmi getirteceksin
yoksa en yakın tamırciden temin edebilecekmisin? Konu o. Elbette parça bulunur. Ama nekadar çabuk?
Motor parça aratacak kadar dağıldıysa işin var doğrusu. Ama drift dediğimizin de motoru bir nevi cg, balansörlü üstten egzantrikli cg, krank hariç herşeyi cg'lerle uyumlu. e krankta iki günde bir bozulan bişey olmadığına göre parçası her yerde bulunmuyo diye yolda kalmak diye bişey olamaz.
-
23 Ocak 2013, 03:05
Aslında ''Adem'' kardeşim ile demek istediğimiz şu; Salcano'nun Türkiye çapında bayii'si var mı? Var. Orada bulamadığın veya üşenipte gitmediğin zamanlarda, sonuçta bu YBR kopyası, doğal olarak Yamaha yetkili bayii'leri de devreye giriyor! Sonra oda mı olmadı envai çeşit safkan Çin'li motor bayii'leri var! Misalen ön fren balatan bitti! Bi bakmışsın dibinde safkan Çin'li motor satan bir bayii, kare balatayı al tak! Yani bu Salcano Wolf'ün yedek parça bulamadım, yok gelmiyor bahanesi yok Drift ve benzerleri gibi. 1- Salcano bayii'leri, 2- Yamaha bayii'leri, 3- Türlü türlü safkan Çin'li motor bayii'leri işte hepsini topla!.. Daha da yazmıyorum, parmaklarım artık uyuştu, herhalde parmak fıtığı oluyorum (Lütfen biraz mantıklı ve anlayışlı olun, inadına birşeyleri anlamamazlık yapmayın, veya körü körüne muhalefetlik. Çünki sırıtıyor...)
-
23 Ocak 2013, 03:21
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Motor parça aratacak kadar dağıldıysa işin var doğrusu. Ama drift dediğimizin de motoru bir nevi cg, balansörlü üstten egzantrikli cg, krank hariç herşeyi cg'lerle uyumlu. e krankta iki günde bir bozulan bişey olmadığına göre parçası her yerde bulunmuyo diye yolda kalmak diye bişey olamaz.
şükür bugüne kadar olmadı. Ben o modeller çabuk bozulur demedimki? Parça lazım olursa hangisinin parçasına daha çabuk ulaşabiliriz dedim.
-
23 Ocak 2013, 03:48
ARKADASLAR NEYIN TARTISMASINI YAPIYORSUNUZ ANLAMAK ZOR OLUYOR GERCEKTEN.ADAM YAZMIS 5 GUNDE GELMIS PARCASI.SALCANOSU ARIZA YAPAN VARMI?(TAHSIN HARIC) BEN BIR WOLF KULLANICISI OLARAK BU MOTOR SORUNSUZ SIKINTISIZ 50-60 BIN GIDER BAKIMINI YAPTIKTAN SONRA.BAKIMDAN KASTIM YAG DEGISIMI VE ZINCIR YAGLAMASI...BU ADAR BASIT.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
-
23 Ocak 2013, 03:52
salcano_7946 adlı üyeden alıntı
ARKADASLAR NEYIN TARTISMASINI YAPIYORSUNUZ ANLAMAK ZOR OLUYOR GERCEKTEN.ADAM YAZMIS 5 GUNDE GELMIS PARCASI.SALCANOSU ARIZA YAPAN VARMI?(TAHSIN HARIC) BEN BIR WOLF KULLANICISI OLARAK BU MOTOR SORUNSUZ SIKINTISIZ 50-60 BIN GIDER BAKIMINI YAPTIKTAN SONRA.BAKIMDAN KASTIM YAG DEGISIMI VE ZINCIR YAGLAMASI...BU ADAR BASIT.
Yedek parçaya en kısa zaman içinde, her an her yerde ulaşılabilme tartışması...
-
23 Ocak 2013, 03:56
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
23 Ocak 2013, 03:59
ahmet abim bulur
-
23 Ocak 2013, 04:16
-
23 Ocak 2013, 04:18
neyse ahmet abi sen gel bodruma, yolda kalırsan benim motorla ben seni çekerim
-
23 Ocak 2013, 05:21
Eyvallah sağolasın Ademcim yanına varmama kaç km kala başıma bi hal gelirse haber edeyim sana
---------- Post added at 03:21 ---------- Previous post was at 02:33 ----------
Az evvel Salcanomun 2013 yılı 1. taksidini yatırmış bulunmaktayım 49.5 TL vatana millete hayırlı olsun
-
23 Ocak 2013, 05:28
egelim 43 adlı üyeden alıntı
Eyvallah sağolasın Ademcim yanına varmama kaç km kala başıma bi hal gelirse haber edeyim sana
---------- Post added at 03:21 ---------- Previous post was at 02:33 ----------
Az evvel Salcanomun 2013 yılı 1. taksidini yatırmış bulunmaktayım 49.5 TL vatana millete hayırlı olsun
Bence lanet olsun, vergiye diyorum
-
23 Ocak 2013, 05:35
Bende aynı senin gibi düşünüyorum fakat burada sadece "tariz" yaptım Mengü kardeşim.
bknz tariz (iğneleme dokundurma düşünülenin tam tersini söyleme) http://www.yenimakale.com/edebi-sanatlar-soz-sanatlari.html
-
23 Ocak 2013, 07:10
siz çok ödemişsiniz. 38 tl. ahmet abi yola çıktığın an benim misafirimsin
-
23 Ocak 2013, 07:12
-
23 Ocak 2013, 09:09
valla parça bulunabilirliği konusunda mondiali bilemem. ama wolfte hiç sorun yaşamadım.
2 kez yolda kaldım.
birinde motoru yağsız bıraktım. motoru tamirciye götürdükten 3 saat içinde krank piston değişti. çıkma ybr parçaları kullandılar.
bi gecede debriyaj teli koptu. ondada sabah 8 de bir tane açık parçacı buldum. yanmahalle parçacısı olsa bile ybr debriyaj teli diyince hemen verdi. yarım saatte motor gene çalışmaya hazırdı.
bu arızalara rağmen motor ne parça ne işçilik için hiç yatmadı. ybr nin ekmeğini çok yedik. allah razı olsun.
TABİ BU ARIZALAR BENİM MOTORA BAKMADAN EŞŞEK GİBİ BİNMEMDEN VE İLK DEFA MOTOR KULLANAN ACEMİ BİRİ OLMAMDAN KAYNAKLANAN ARIZALARDIR
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)