Okudum zaten cok yazi yok bu aralar pc bozuldu tablet teyim hep tedaj tan elektirigi kesti ekran gitti dovecem alayini:-)
Okudum zaten cok yazi yok bu aralar pc bozuldu tablet teyim hep tedaj tan elektirigi kesti ekran gitti dovecem alayini:-)
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
ama geçen gün yzf r 125 le kapıstım tutamadım.
rYok artik abi bosver 90 i gecme bak geliom yazin navigasyonda aldim yarinda B ye yaziliyorum :-)
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Olsun o kadar da canım Sonuçta 250cc ile 125cc arasında sıkışmış kalmış bir motosiklet. 6 vites, 15 hp güç, 12,25 Nm tork, yaklaşık 140 kg ağırlık. Ama bu kadar avantajına rağmen, zar-zor uzadıysa da!.. Eğer öyle ise yorum yapmıyorum. ''Salcano Wolf'' 2 kere farz oldu diyorum
kalkışta aynıyız neredeyse benim motosikletle
burada bi arkadaşda var
sonradan 5inci vitese alınca 60 70den sonra geçebiliyor beni
15 hp geçsin beni. Sadece denedim. Dedim belki bi mucize olurda geçerim
@tsubasa:
E durum o kadar vahim ise, neden 10.000 TL veriyorlar o motor'a! Sırf grenaj'ı, 6 vites ve su soğutması için ise, yazık. ''Salcano Wolf'' şimdi 3 kere farz oldu! Lütfen arkadaşlar daha fazla yazmayın, olan var olmayan var. Alan var alamayan var. İştahımı daha fazla kabartmayınız.
boşver abi en kralı bizimkiler
yaşasın jianshe kardeşliği =)
bugun biraz özlem giderdin bizim kara kartalla =)
aynen öyle beter böcek kardeşim..
o para ona haram sadece görüntü mevcut
salcano gayet iyi
yani jianshe gayet iyi.
benimki de jianshe aynı seriden
benimkisinin fiyatı fazla
ben uyguna almıştım ...
sonra bindirdiler farkı =)
seviyorum bu motosikleti =)
herşeyden önce bir duruşu var
iyi motor. Fena değil. 2700 tl ye alınabilecek en iyi sıfır motor. Cb 3800 değilmi? Arasında 1100 tl var. O paraylada en kıyak kask, kıyafet alınır. Hemide yolda cb gördünmü eksozunu koklatırsın
tsubasanın motoruda yakıyo ortalığı
Tsubasa:
Farklı bir duruş'u var. Hiç sırıtmıyor, aksine çok orijinal ve değerli duruyor. Avrupa'da ''Yamaha YBR 125 Custom'' etiket'i ile satılmıyor mu bu?aynen öyle beter böcek kardeşim..
o para ona haram sadece görüntü mevcut
salcano gayet iyi
yani jianshe gayet iyi.
benimki de jianshe aynı seriden
benimkisinin fiyatı fazla
ben uyguna almıştım ...
sonra bindirdiler farkı =)
seviyorum bu motosikleti =)
herşeyden önce bir duruşu var
adem80:
Aynen sonuna kadar katılıyorum. Üstelik bir çok konuda sınıfta kalan birşey için neden 1.000-1.200 TL daha vereyim. Mis gibi ''Salcano Wolf'' varkeniyi motor. Fena değil. 2700 tl ye alınabilecek en iyi sıfır motor. Cb 3800 değilmi? Arasında 1100 tl var. O paraylada en kıyak kask, kıyafet alınır. Hemide yolda cb gördünmü eksozunu koklatırsın
tsubasanın motoruda yakıyo ortalığı
saolasın adem abi daha iyisi sizin olsun=)
evet..
bu sene türkiyeye gelebilir bu model avrupada 2007 2009 arasında ybr custom olarak sattılar..
şimdi tekrar satışa sokuyor
yamaha olarak satarken sadece deponun altına bir metalik kapak gibi bişey takıyor..
geri kalan herşey aynı..
nasip olursa bu yaza satıcam benim motosikleti..
250cc geçeyim artık diyorum
yetti artık 50 bin km oldu motosiklet kariyerim hep 125 150cc=)
ama benim bora 5 binde daha :D
---------- Post added at 21:54 ---------- Previous post was at 21:50 ----------
benim arkadaş aldı geçen sene 10 kere anlattım bu olayı
daha bayiye geldi aldı hemen cbe yi
dedimki hacı gel bi binelim şuna ne almışsın..
bindin titreşim var eşek gibi konfor sıfır..
gösterge yok..
sonra egzost dandik şamyerli lastik.
bu honda değil hacı dedim
foruma geldim bunları aynen yazdım vatan haini ilan ettiler beni :D
sonradan cıktı ortaya sundiro honda oldugu
sonra arkadaşım sattı 2900 e 5 bin kmde motosikleti
gitti ybr aldı sıfır
ama ne sövdü bilion mu :D
buradaki cb kullanan cakallar da ömrü hayatında motosiklete binmemiş
ömrü hayatında ilk motosikleti cbe
bana gelmiş çakal
motosikleti ögretiyor :D
motosikletten anlasanız bunu almazsınız dedim ..
az daha banlıcaklardı beni :D
sonra beni haklı buldular ama iş işte geçti tabi
''-ama ne sevdi bilion mu'' işte ben hala buradayım. Her gün her saniye her aklıma geldiğinde bu model'i tavsiye edeni, getireni, imal edeni; hep, ama hep ''seviyorum'' !!
Benim ilk motor'um değildi! Yaptım bir ''eşşek''lik, gitti 4.000 TL'em. Şimdi ise biriktirme evresindeyim. Niyetim YBR almak. Salcano Wolf test ettim, YBR ile fark yok gibi geldi. Daha bi atak geldi!
Üstelik yarı fiyatına. ''Allah'' izin verir ise ''Salcano Wolf''ümü alacağım, sakin sakin bineceğim. Ta kii ''CB'' görünceye dek!
ybr kendini 3 kez yeniledi
wolf ise 2007 kasa ve motoru..
paran varsa ybr al sıfır
yoksa wolf al
inşallah beter böcek. Gören çinli deyip geçiyor ama konfor, sağlamlık, sorunsuzluk wolfta.
adem abi fatihten kaç binde almıştın sen wolfu
Eğer sabredebilirsem hedefim YBR. Ama yarı fiyatına Wolf varken, o kadar parayıda heba etmek istemiyorum. 2012 YBR'lerde bir dizi problem var herhalde.
Bu ''Çin''li damgasını vuranlar, genelde ''Çin''in en fason üretimi motorlara biniyorlar (Sundiro-Honda). Bunlarda nasıl bir algılama ve düşünce yapısı var merak ediyorum. Allah bunlara tonla akıl, fikir versin. Kaya gibi motor; Salcano Wolf (Jianshe Js125-6a v6). Öyle ''Japon'' marka amblemi yapıştırma ile ''Japon'' olunmuyor maalesef. Misalen ben bizzat gittim aldım, ne mal olduğunu 4.000 km boyunca anladım. Yok pahasına sattım. Yok neymiş markası var zarar etmeden satabilirsin. Yok öyle birşey! Daha da birşey demiyorum, şunu diyorum; CB'yi orta sehpaya kaldır, yanında dur, gaz ver! Yerden ayaklarına titreşim geliyor mu? !! Artık sana kalmış diyorum.
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)