yok fatih buralar hep böyle. Bizede aynı fiyattan geçiriyolar. onun için buralarda en az arıza yapan motorlara bineceksin
yok fatih buralar hep böyle. Bizede aynı fiyattan geçiriyolar. onun için buralarda en az arıza yapan motorlara bineceksin
yokmu navigasyondan anlayan yahu. s.a bu arada :D
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
mengü teşekür ederim. Gerçekten parçaya ihtiyacım yok şu sıralar. Ama ralliden filan muhakkak bakarım lazım olursa. Özellikle ybr parçası motor kısmı.
tüm salcanocular ve motosıklete gonul veren gonul dostlarıma ımdıden ıyı pazarlar dılıyorum.yollarda ve gonullerde bulusmak uzere....
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
ahmet abı gunaydın mı denır tunaydınmı?nasıl keyıfler?ademde burda ama cevrımdısı takılıyo galıba.
Tünaydın Mutlucum bu arada en önemli haberi hep unutuyorum Cuma akşamından beri Fatih'in hepinize çok selamı var dağıtımı Eskişehirin Mihalcık ilçesine çıkmış benden bi 130 km daha uzaklaştı yani
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
a.s ahmet abi. Mutlu yeni kalkmıştım kafam yerinde değildi. bi bakıp çıktım. Öyle bişeyler işte. Meriç yok 2 gündür. Diger arkadaşlarında pek yazdığı yok bu günlerde.
Meriç derslere yoğunlaştı sanırım iyice asılcam diyordu son görüştüğümüzde
mihalıçcıkta benım hanımın amcasının oglu var kasap kendısı.hatta mart sonu dugun var muhtemelen bızde gıtcez onlar gelmıstı cunkı gıtmeden olmaz.
İyi olmazsa bi ara görüşelimde Fatih ile telefonu bende şu an Fatihin sizin amcaoğluna gönderelim telefonu çarşıya çıktığı zaman uğrasın oraya telefonu alsın kullansın akşam girerken tekrar bırakır Mart sonu bende gidebilirim oraya Fatihi ziyarete olmazsa orada görüşür beraber gideriz Fatihi ziyarete hatta çarşıya çıkartır gezeriz birlikte
---------- Post added at 15:34 ---------- Previous post was at 15:19 ----------
Bu sabah bi uyandım baktım hava pırıl pırıl miss gibi hemen camı açtım koydum dereceyi camın önüne birde ne göreyim oy oy oy 14 derece hemen atladım motura doğru fırına çıtır çıtır sıcacık simitle bir kahvaltı ondan sonrada doğruuuu gezmeye
Önce bi cıbı cıbı yaptırdım kara kızıma epeydir kir çamur içindeydi garibim
ohhh banyo iyi geldi missler gibi oldu artıkın
Sonrada eve uğrayıp zincirini bi güzel yağladım şıkır şıkır oldu
Ondan sonrada ver gazı dooğğruu gezmeye çarşıya esnaf arkadaşları ziyarete oraya buraya derken aha bu saat itibari yeni geldim eve harika bir gündü yaz mevsimine prova yaptık adeta bu gün
ben kayıncoyla ırtıbata bı geceyım tükkanın adresını felan alalım gonderelım fatıhı tükkana gıtsın oraya ılgılensın kayınco etın enguzel yerınden bı mangal yapsınlar yıgıdıme.ahmet abı dugune bızım cocuklar onceden gıder 2-3 gun mısal ben dugun gunu cıkarım yola paslasırız beraber gıderız cıkartırız fatıhı memleket asker gorur hem.bırde fatıh carsıya ne zaman çıkacak onu bılmelı.fatıh ımkan lurda okusa bu sayfaları yazıları haber etsın sana.super olur degılmı ama.
herkese selam. Bende iyi gezdim bugün. Hava güzel ama 80 km/s fırtına var. Göz açmak mümkün değil.
Saat 13 gibi hanımla giyindik, ortaya oğlanı aldım, okula oğlanı bırakıp bodruma gidecez. Ara yoldan ana yola çıkacam. Sağdan bi hanım sürücü motorlu, 250 mct si var. Geliyor 50 km hız civarı. Bende yola çıkçam sağa sola bakınıyorum. Bayan arkadaş motorda bi hoplar gibi oldu ben çukura girdi çıktı sandım. Bi sola yattı, bi sağa yattı, tam kaldırım taşının üstüne düştü. Arabalar vızır vızır geçiyor, ne biri yerde duran bayana yardım ediyor, yardım etmeyi bırak, bitanesi bile yavaşlamıyor. Neyse bi fırsatını bulup karşıya geçtim, bayanı şahsen tanıyorum. 15 yıldan fazladır tanıyorum. 3 çocuklu, evli, benden bir yaş ufak, ismi okadar önemli değil, neyse biz indik, önce bayanı kaldırdık, çenesini vurmuş kanıyor, muhtemelen ayaklarındada çizik vardı ama ben açıpta bakamam, veya yol ortasında bakılmaz. Kenara oturttuk. Islak mendille falan temizledik kanayan yerlerini. Ufak bikaç çizikle attattı şükür.
Düşme sebebi, üstünde uzun bi elbıse vardı. Arka dişlinin uzun elbisesinin uçunu kapmasıyla elbisenin arka dişliye dolanması sonucu arka tekerin kitlenmesi. Elbisenin % 75 ini arka dişlinin üstünden sökmek için epey bi uğraştım. Zaten mct nin selesi alçak ve lastiğe yakın.
Bundan alınacak ders, uzun elbise, atkı, paçalı elbiselerle motora binilmez, binenler uyarılır. Ve nerede denk gelirsenız gelin, yolda yardıma muhtaçlara yardım edin.
Ordan oğlanı okula bırakıp bodruma gittim. Bi kokoreç yedim ordan turgutreise yola çıktım. Bi genç altında innova i modeli, hararet basmış garip, bi kapıştık. Ben artçılı, genç tek. Işıklarda tek kişi kalkışta fark açıyor velakin 200 metrede bunu tutup geçiyorum neyse genç biyere saptı. 5 km kadar gittikten sonra rampada bi cb 125 tokatladım. Hemide cb tek kişi, ben artçılı. Kasıla kasıla geçtim bide o motorun üstündekini ahmet abi olarak hayal ettim. Çok mutlu oldum çoook bi ara 130 km/h çıktım. Hava fırtına, vazgeçtim, hızımı 120 ye çektim turgutreiste pizza ziyafetinden sonra gümüşlük, yalıkavak yaptım. Toplamda 70 km kadar. Motoru yıkadım pakladım yatırdım. Herkese sevgiler, sayılar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:43 ----------
bide akşam bim den çakmaklıkla çalışan kompesör tipli ışıklı ufak pompa aldım. 35 tl ye
Hocam maşaallah, baya aksiyon'lu bir gezinti yapmışsınız. Tebrikler. İnnova ile CB'yi geçip, üstelik artçı'lı vaziyette, ve üstüne 120-130 km/h'lar. Gelde ''Salcano Wolf'' alma Işıldak'lı kompresör'ünüzde hayırlı olsun Yardım konusunda pek fazla bir şey diyemeyeceğim, her yer de ''İnsan'' olmanın ne olduğundan bi haber, ''İnsan'' sıfat'ı taşıyan ''Varlık''lar dolu! İyi ki size denk gelmiş, mağdur hanım efendi. Bir anlık da olsa, mağdur'un yanında bulunmak bile ''İnsan''a öyle bir moral veriyor ki, ayağın kopmuş bile olsa, kalkıp yürüyesi geliyor (düşen bilir diyorum)... Lütfen yardım sever olalım, mümkün mertebe herkese yardım edelim, nefis'imize kibir'imize yenilmeyelim
çok teşekürler ışıldaklı hava komresörü denedim, iyi çalışıyor.
İnnova kendi kaşındı cb nin suçu yoktu ama 11 nm tork olan cb, benimkinin belli değil, ybr ninki 0.8 kusur deneme maksatlı. Ama eledim gitti yolda. Yardım insanlara mahsustur. İnsan olmayan yardım etmekten muaftır.
Salcano Wolf'ün tork'u en kötü ihtimal ile 9 Nm'nin üzerindedir. Benim tahminim 10 Nm'dir. Sonuçta sitesinde ''www.salcano.com'' gücü 11 hp olarak belirtilmiş, tork'u da bu rakam'a yakındır diye düşünüyorum.
kendi sitesindeki gücü 11 hp ama tork yazmıyor. 9 civarı tork vardır sanırım. 11 nm torklu cb yi rampada yediğine göre
S.a iyi aksamlar meric abiyi aradim cikmadi neyse canim sikildi konu acin konusalim hadi :-)
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
CB'de 10 hp güç, 11 Nm tork olduğu söyleniyor/yazılıyor. Ama ben bu güç'ü ve tork'u 4.000 km boyunca, ne duydum, ne gördüm, ne de hissettim! ''Sadace kağıt üzerinde'' derler ya, işte o. Salcano Wolf almak bana farz oldu!
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:31 ----------
Aleykum Selam, izzet bey hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz.
Adem bey, bir gezi yapmış. Akıllara zarar
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)