burda havalar düzeldi ama rüzgar çok. 2-3 gün fırtına var yağmurla beraber. Hadi hayırlısı
burda havalar düzeldi ama rüzgar çok. 2-3 gün fırtına var yağmurla beraber. Hadi hayırlısı
ben günde 50-60km geziyorum. adeta motorun üstünde katran tabakası var.
motoru yıkatmaya 5 tl istiyo yıkamacı.
ama güzel yıkıyo allah var.
ahmet abiye katılıyorum . castrol 10-50 en iyisi. fakat 25 tl 2500 km de değişsen yağı 10.000km de 100 tl yağ parası çıkar. arabadan bile fazla..
benim depoyu cuma fullemiştim. bugüne kadar 200km yapmışım. depo yarıya düştü. fazla yaktı.
başka motorcuya gittim. getir dedi. subap ayarı ve hava ayarı yapalım dedi. yarın sabah gideceğim bakalım bu motorcuya.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
depoyu gene fulledim 60 tl ye. Gene yazdım km yi. Bu sefer shell den benzin aldım. Bakalım şimdi yedeğe kadar kaç km gıtcek? Hava filtresi ve buji yi yeni değişti.
az önce debriyaj ayarı yapayım dedim. ayarladım. test edeyim dedim. debriyaja basmamla tak diye bi ses geldi. debriyaj kolu boşa çıktı.
telmi koptu ? yoksa bişeyler yerinden mi çıktı acaba ?
birazdan gidip bakacağım. var mı fikri olan ?
tel koptu galiba tahsin.. Bi takip et . Aşada debriyaj kolunun oraya bak kopmuşmu?
[QUOTE=tahsins;
ahmet abiye katılıyorum . castrol 10-50 en iyisi. fakat 25 tl 2500 km de değişsen yağı 10.000km de 100 tl yağ parası çıkar. arabadan bile fazla..
benim depoyu cuma fullemiştim. bugüne kadar 200km yapmışım. depo yarıya düştü. fazla yaktı
başka motorcuya gittim. getir dedi. subap ayarı ve hava ayarı yapalım dedi. yarın sabah gideceğim bakalım bu motorcuya.[/QUOTE]
Neden 2500 de değiştireceksinki Tahsincim Castrol koyduktan sonra Kullanma kılavuzunda 4000 km de bir yağ değişimi tavsiye ediyor (muş) kaldıki ben 6000 km de değiştirdim (o sıcaklarda üstelik hatunla beni Alanyaya götürdü getirdi maximum performans ta kullanıldı yani) neredeyse dün konulmuş gibi çıktı içindeki yağ kesinlikle gram eksilmeden hemde yani castrol koysan 5000 de bir değiştirsen 10.000 kmde 50 TL yapar kaldıki 10.000 km yi yapana kadar kim öleee kim kalaa
Birde kış şartlarındayız malum kışın araçların yakıtları bi miktar artabilir yakıt çoğaldı diye motoru kurcalatma derim sebepsiz yere
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
ben 2500 de değiştiriyorum ahmet abi. Çünkü ucuz yağ kullanıyorum.
Ucuz yağ kullanacak kadar zengin değilim ben Adem aga
---------- Post added at 23:35 ---------- Previous post was at 22:36 ----------
Bu arada Askerin hepinize çok selamı var arkadaşlar
Dün ve Bu gün bahar havası gibi bir hava vardı burada fırsattan istifade çıkardım karakızı gazladım biraz iyi geldi kaç zamandır balkonun altında mahsun mahsun yatıyordu garibim
İki büyük sevdiğim var demiş şair her ikisininde yeri başka tabi
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
ucuz motor kullanıyon ama ahmet ağa
maşallah çakı gibi asker. Bizdende selam et.
Senin gibi toprak ağasına göre ucuz tabi ağam benim gibi baldırı cıblak devlet memuruna göre ise ne pahalı ne ucuz bence tam değeri
ben bile sıfır alamadım pahalı geldi, 2 ci el aldım. Ne ağası?
O senin mütevazıliğini gösterir ağaaaaaaaaaaaaam
ahmet abi ağalık yürekte olur, parada malda mülkte olmaz
Yanlışın var ağam yürekle olan efeliktir "efelik vurmakla ağalık vermekle olur" demiş atalarımız. Ee sende egeli olduğuna göre hem efesin hem ağasın Bak işte bu lafında senin ne kadar Alicenap bi kişilik olduğunu gösteriyor ağaaammm boşa saklamaya kalkma sayfanın ağası sensin Adem ağaaa
selam mıllet aksam saat 7 den berı bır fırtına bır yagmur yok boyle bısey.hanı bardaktan bosalırcasına denır ya kesınlıkle surahıden dokuluyor.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
arkadaşlar bu wolf s ile wolf arasında teknik bir fark varmıdır. wolf s alma arifesindeyimde.
"Bu forum bilgi ve tecrübe paylaşım forumudur, Konularımda ve mesajlarım da yazdığım hiçbir şey doğru değildir tamamen kendi kişisel düşüncelerimdir."
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)