bende zaten öylesine aldım. Motorun yağı yeni. Artı 1 litre p.o. 15w40 yağım var. Bide bunu aldım. Bunlarla yazı çıkartırım herhalde.
petrol ofisi 15w40 araba yağı olabilir. Sanırsam araba yağı. Şimdi içinde ondan var. İyi kaçıyo. Farketmez yağ olsun çamurdan olsun.
forumdan kaytarıyo. Hiç yakışıyomu kocaman ahmet agaya?
benım motoru 10 bın bakıma goturunce koydular o yagdan actevo 20-40.tahsınınde dedıgı gıbı sanzuman super şık şık gecısler harıka.motoru kasıyormu bılmıorum ama sanzuman harıka.ben bu yagmur camurda arazıye ordek avına gıdıyorum.dun gece ıstasyonda malak gıbı olan motorumu bır guzel yıkadım resman camur deryası olmus motor.bı su tutup 1tl ayılan kopuk makınasında bırde kopuk tuttum enson gusul abdestıyle tamamladık namaz kılar vazıyete getırdık benım salcoyu.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
meriç işlemeyen demir paslanır. Kullanki paslanmasın
kullanmıyorum ama 3-4 güne bir çalıştırıyorum 5 dk kadar Pas yapmaz gıcır gıcır hala
S.a gece kusları
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
merıc ben yaz kıs o karlı gunlerde bıle gunde enaz yaptıgım 10-12 km.ve bu km yı mec buren yapıyorum.5 gıdıs 5 gelıs
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
ben dağda taşta çamurda hertürlü şartlarda biniyorum. Paslanırsa paslansın. Napak? Paslanmasın diye binmeyelimmi meriç gibi
Bin adem abi bakma sen bana Motoru koycak yer yok bahçeye çıkarmak için evin içinden geçiriyorum oda çok uğraştırıyor kapıdan sığmıyor koruma demiri.Sağa sola kaydırarak geçiriyorum.Dışarıda bırakmak sakat benim b.ktan cupla bile uğraşmışlardı bunu hiç affetmezler.
bide saklıyon haa. Benim öyle bi derdim yok.
Kargadan başka kuş Castrol power 1 racing 10/50 den başka yağ tanımam aga alpet malpet rider mider actevo mactevo bilmem
Ben her daim burdayım Adem yatıyom öyle çamurda
Bu gün tam 13 km dolaştım bende karakızımla öğlen üzeri havayı güneşli gördüm çıkardım akşam ezanı sıraları eve gelirken dondum yalnız resmen
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)