ben 10900 km de depoyu fulledım.11025 kmde sımdı.bakalım bu yakıt olcumum de ne cıkacak
ben 10900 km de depoyu fulledım.11025 kmde sımdı.bakalım bu yakıt olcumum de ne cıkacak
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
en çok yakanı bende. Daha fazla yakanı yok. Ama hakkını veriyor.
Adem abi fatih bir ara iyi aydınlatmıyor diye yuvarlak farın içine orjinal farın yansıtıcısını koymaya çalışmıştı ama becerememişti Sonra 55w ampul taktı gene orjinal far kadar iyi aydınlatmadığını söylüyordu Yanına gelince karşılaştırırız
O zaman görür projeksiyon nasıl oluyormuş
alırımmmm anahtarınııııı peluşşş
(yanlış anlama ev için söyledim hani alıpta kiraya verecem dediğini )
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
eh işte benim farlar idare eder
merıc gorusemedım.atladım sanma aklımda.1-2 gun tapu da ıslerım var.kosturmaca bıtsın senın ısı oldu bıl.
ahmet abi yapma etme, bak satarım gene motoru geçme beniii
abım benım once dıkkat sonra dıkkat benım ılkem bu.allahın ıznıyle olmaz bısey.subat tatılıne bol ordek etlı ggııcemızı unutma abi.
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
sonra bensiz napçeksiniz ahmet abi? Bensiz bu sayfanın tadı olurmu? Bak etme eyleme, geçme beni.
Tamam len tamam ağlama geçmicem seni geldiğimde
tamam çok teşekür ederim ahmet abi sen olmasan ne yapardım bilmem.
Uyumadımda şimdi gidiyom yatmaya haden eyi geceler gençlik selametle
alpet rider 20w40 motosiklet yağını nasıl bilirsiniz?
Bahsettiğin yağ bundan mı abi ? Bundansa ucuz süpermarketlerden kolaylıkla teğmin edilebilinecek bir yağ olarak biliriz
Bir ara yola çıkarken rasgele almıştım.Duruyor öyle gereksiz diye ayırdığım eşyalar içinde.Aslında salcano kitapçığında 15-40 tağ tavsiye ediyorlar oda üretimden kalktı.20-40 kalın gelirmi acaba?
20-40 actevo gibi bir yağ sanırım.
actevo şanzımana iyi gelsede motor pek hoşlanmadı. genede iş görür
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)