allah allah. 12 saat nası geçiyo zandediyon sen? patronlar dış ülkelerde alarmlar kurulu, etraf jiletli tellerle çevrili, gece görüşlü kameralar ve 5 adet k-9. Bütün hırsızlar davetlidir
allah allah. 12 saat nası geçiyo zandediyon sen? patronlar dış ülkelerde alarmlar kurulu, etraf jiletli tellerle çevrili, gece görüşlü kameralar ve 5 adet k-9. Bütün hırsızlar davetlidir
okadar malzemeyı beklemeye bıde adam lazım merıc.karıstırma sımdı orayı
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
köpeklere bakıyom, yan gelip yatıyom.
adem biraz basınca benimkide 100km/3lt yakıyor. sakin kullanımda 2.5-2.75lt arası.
mutlu abininkide 15 kr yakıyor demişti. yani oda 100km/3lt yakıyor.
tabi bizim motorlardada devamlı 150 kilo yüklü. ondan biraz fazla yakıyor.
ama senin motorda bastınmı 105 gidiyor. benimki 95 te kalıyor
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
ahmet abiden alıcaz fatıhın dagıtım haberını
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Şu an Eskişehirde Fatih haftaya belli olacak her şey ya Eskişehir merkezde kalıcak yada ilçelerden birine (karakola) gidecek
Adem bundan iyi formülmü var daha formül üreteceğine demişin bana no agresif kullanım yes düşük yakıt
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Merhaba arkadaşlar.Nasılsınız? Forumda bir yakıt muhabbetidir gidiyor şehiriçi 3 lt gayet iyi bir değer.100 km de 1-2 lira daha az yaksın diye motoru kurcalamaya gerek yok.
benim motorun olcumlerine bakarsam gayet iyi 100 km de 2,140 litre km de 10 kurus yakiyor gayet iyi degil mukemmel.
Salcano Motosiklet Facebook Sayfası : http://www.facebook.com/SalcanoMotosiklet
Ramazan ALTUNIŞIK
selamın aleyküm millet bugün çok hareketli geçti. Eski kasa ybr hava filtresi ve ngk orjinal buji aldım. Toplam 25 tl eve geldim, eski hava filtresini çıkardım. Yeniye baktım, hava geçiş deliği karburatör deliği büyüklüğünde, ceviz kadar delik. Eskisi orjinali üçgen şeklinde ve kocaman. Yetersiz kalacağını düşündüğümden eski deliği kadar yeni hava filtresini açtım lehim makinasıyla eriterek. Yerine takacam, kutuya ve kapağa tam oturmuyor bıçakla kenarlarını yedire yedire baya bi oturttuktan sonra tam olarak oturtarak taktım. Yeni bujiyide taktım saat gibi maşallah .
Eveeet depoyu bugün yedeğe kadar bitirdım. 12.5 litre ile 435 km eski ölçüm 440 km idi. Şimdi hava filtresi ve buji yi yeniledim. Tekrar ölçer yazarım.
Bugün 60-70 km kadar gezme şansım oldu tek kişi. Tabı o kadar gezilirde gazlanmazmı? tek kisi idim. Düz yolda 110-115 km arası gidiyor sabit. Hafif bi rampa aşa yol geldi. 125 km/h a çıktı. Tek kişi düzde baya iyi kaçıyor. Ahmet abi yandı. Tokat
benim motor 95 te kalıyor. ama büyük ön cam hızını kesiyor. ve 150 kilo da yük var sırtında garibimin
doğrusu geçen hava filtresiz denediğimde 100 ü geçmişti. ama sorun olur diye geri taktım filtreyi. yoksaa fena gidiyo filtresiz
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:26 ----------
benim zincir kar ve yağmur ikilisinden sonra şıkır şıkır ses yapmaya başladı. baktım zincirin yağı uçmuş gitmiş.
gulf marka sıvı gresle yağlamıştım 2 hafta önce, kardan önce yani.
düzgün bir zincir yağı şart sanırım..
Adem abi boşu boşuna uğraşmışsın.Hava filtresini takıp vidaları sıkınca tam oturuyordu O delik işine hiçbirşey demiyorum.Hadi hayırlı olsun.
sağol meriç. Yok valla oturmuyodu. Vidaları bile sıktım kapak oturmadı yerine. Boşluk kaldı. Bıçakla baya bi yontmak zorunda kaldım. Ondan sonra tam oturdu.
Sen memnunsan problem yok abi.Bu sorun yan sanayi parça yüzünden Orjinal yamaha hava filtresi tam oturuyor.
acep yan sanayimiydi? Hiç dikkat etmedim valla.
yamahanın tüm parçaları poşetli oluyor abi ve yamaha etiketi ve kodu oluyor üstünde aldığın büyük ihtimalle böyle değildir.Süngeri varmı üstünde?
kaç saattir bu msjı arıyorum. Şuan elimde altıma sıfır bi kaç hayabusa çekecek param var. Ben hala volf e binip, günde 12 saat çalışıyorum. Hayabusa almıcam. Zeytinlik alıcam. Toprak ağası olcam. Ama belki canım çeker bi 250 lik alırım belli olmaz
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:21 ----------
poşetin içindeydi. Yırtıp çıkardım. Süngeri tabiki var. Olmaz olurmu?
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)