burda öyle bi elektronikçi yok meriç
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:57 ----------
400 km ye yeni geldim gösterge sıfırı gösteriyor. Hava filtresi ve buji değiştirecez galiba. Taş çatlasa 420 km 12.5 litre ile. Eski ölçüm 440 km idi.
Kaç gün önce aldın abi benzini?Ben dedim gel verin şu titanı bana ama yanaşmadınız
gün önemli değil, kaç km önce aldığım önemli. Bu gidişle titanın konjektörü yaptırıp ona bineceğim gibi görünüyor. O çok az yakıyor wolfe göre :(
Uzun süre önce aldıysan normaldir abi.Şöyle diyelim kapağı biraz kaçırıyor.Ben kaskı deponun üstüne koyardım durduğum yerde.10-15 dk sonra kaskı taktım mı benzin kokardı kask.Hepsinde var bu sıfır aldım o zamanda kokuyordu şimdide kokuyor.Birde senin motor 2009 contanında eskidiğini gevşediğini düşünürsek buharlaşma daha fazla olur.Ben şuanda motoru kullanmıyorum işine yarayacaksa orjinal karbüratörü göndereyim birde bunla dene.Hava filtresi ve bujiyide kontrol et.
sağol meriç olmaz gönderme. Sanırım fatih hava filtresinı hiç değiştirmedi. Bujiyide yenilemem lazım. Bunları yaptıktan sonra gene aynı yakmaya devam ederse karburatörü okşamam lazım gelecek galiba.
bu motora eski kasa ybr hava filtresi uyuyo demi? Yanlış almayamda.
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
sol elimi naapçez abi? yok bu motor çok yakıyo abi. Yani sağ elimle ilgili değil. Fatih iyi ayar çekememiş. Ben 12.5 litre ile yaptığı 420 km yi aynı benzinle 620 km ye çıkartırım amaaa bu sefer 100 ü geçmez ve hantallaşır. Oda benim işime gelmez.
Adem abi uyar problem olmuyor. Zaten senin motor 12.5 litre ile çok rahat 550-600 km gidiyordu abi şuanki ayarı ile.Bence sende sorun var
Ahmet abi aynen katılıyorum
o uzun yolda tek kişidir meriç. Dağda taşta köy içinde artçılı olarak yapılmış km değildir yani
bir büyüge danışmak.... mmmmmmmmmmmmmmmmm tuttum bu lafı.....
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
O zaman sana Salcano R6 ınla mutluluklar başarılar dilerim Adem ulen motor sana geçti geçeli psikolojisini sapıttı garibe R6 muamelesi yapa yapa oda napsın kendini R6 sanmaya başladı yakıt tüketiminde napsın
Yeri ve zamanı geldiğinde danışırım Mutlu hiç çekinmem yani
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
yav abi formül üreteceğine ne diyosun o kadar agrasif değilim yahu. Motorun ciğerini sökmüyorum. Neyse bu işi kendi başıma uğraşıp halledecem galiba.
adem herkesın motoru az yakıyo aga sorunu ıyı analız et bakalım valla merak konusu oldu..
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
burdayım ama birazdan uyucam. yav bende bilmiyom. Niye çok yakıyor anlamadım. Dediğim gibi hava filtesi ve buji değiştirçem. Bakam nasıl olcek.
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)