Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aleyküm selam abi. Abi bu sefer yedeğe kadar full depoyu en düşük km de bitirme rekoru kırcam. Yani en çok benzin yakan wolf rekoru şu an ölçümdeyim. Ama hiç iç açıcı değil. :(
    Hava filtreni temizle hemen adem abi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    rapsy_09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    aleyküm selam abi. Abi bu sefer yedeğe kadar full depoyu en düşük km de bitirme rekoru kırcam. Yani en çok benzin yakan wolf rekoru şu an ölçümdeyim. Ama hiç iç açıcı değil. :(
    Gösterge nerede ve kaç km gittin söyle bakalım abi.

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    burda öyle bi elektronikçi yok meriç

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:57 ----------

400 km ye yeni geldim gösterge sıfırı gösteriyor. Hava filtresi ve buji değiştirecez galiba. Taş çatlasa 420 km 12.5 litre ile. Eski ölçüm 440 km idi.

Kaç gün önce aldın abi benzini?Ben dedim gel verin şu titanı bana ama yanaşmadınız

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    gün önemli değil, kaç km önce aldığım önemli. Bu gidişle titanın konjektörü yaptırıp ona bineceğim gibi görünüyor. O çok az yakıyor wolfe göre :(

Uzun süre önce aldıysan normaldir abi.Şöyle diyelim kapağı biraz kaçırıyor.Ben kaskı deponun üstüne koyardım durduğum yerde.10-15 dk sonra kaskı taktım mı benzin kokardı kask.Hepsinde var bu sıfır aldım o zamanda kokuyordu şimdide kokuyor.Birde senin motor 2009 contanında eskidiğini gevşediğini düşünürsek buharlaşma daha fazla olur.Ben şuanda motoru kullanmıyorum işine yarayacaksa orjinal karbüratörü göndereyim birde bunla dene.Hava filtresi ve bujiyide kontrol et.

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    sağol meriç olmaz gönderme. Sanırım fatih hava filtresinı hiç değiştirmedi. Bujiyide yenilemem lazım. Bunları yaptıktan sonra gene aynı yakmaya devam ederse karburatörü okşamam lazım gelecek galiba.

Sen biliyon adem abi.Dene bakalım gene değerlendiririz.

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    bu motora eski kasa ybr hava filtresi uyuyo demi? Yanlış almayamda.

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Alıntı rapsy_09 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sorma ahmet abi.Yolda hernekadar ihtiyaç duymasamda tedarikli gezmeyi seviyorum.Eşşeğimi sağlam kazığa bağlıyorum.Bu ara ahtapot falan denmiş ben bilmediğim şeyi yemem abi yiyenede mani olmam.Balık ızgarayı hazırlayıp nasıl iyi gideceğini bir BÜYÜĞE danışırız.Dahada bişey istemem.

Tahsin abi motorda sıvı şeyler taşımaya karşı olsamda sırt çantamın en altında sürekli yedek yap bulunur onu atlamışım.

Adem abi bir elektronikciye gidip taş direnç alırsan konjektörü değiştirmene gerek kalmaz.Elektronikçiye anlat derdini sana uygun değerlerde bir direnç versin.Konjektör çıkışına bağlarsan 14.7 den daha alt değerlere düşürebilirsin.
    Valla işin içinde büyüğe danışmak oldumu ahtapot falan vız gelir tırıs gider Meriçim denemek lazım yani

sağol meriç olmaz gönderme. Sanırım fatih hava filtresinı hiç değiştirmedi. Bujiyide yenilemem lazım. Bunları yaptıktan sonra gene aynı yakmaya devam ederse karburatörü okşamam lazım gelecek galiba.
    Adem sen bence kullanım şartlarını bi gözden geçir sağ eline biraz hakim ol agresif kullanmamaya çalış düşecektir yakıt
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    sol elimi naapçez abi? yok bu motor çok yakıyo abi. Yani sağ elimle ilgili değil. Fatih iyi ayar çekememiş. Ben 12.5 litre ile yaptığı 420 km yi aynı benzinle 620 km ye çıkartırım amaaa bu sefer 100 ü geçmez ve hantallaşır. Oda benim işime gelmez.

Adem abi uyar problem olmuyor. Zaten senin motor 12.5 litre ile çok rahat 550-600 km gidiyordu abi şuanki ayarı ile.Bence sende sorun var

Ahmet abi aynen katılıyorum

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    o uzun yolda tek kişidir meriç. Dağda taşta köy içinde artçılı olarak yapılmış km değildir yani

salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    bir büyüge danışmak.... mmmmmmmmmmmmmmmmm tuttum bu lafı.....
    KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    sol elimi naapçez abi? yok bu motor çok yakıyo abi. Yani sağ elimle ilgili değil. Fatih iyi ayar çekememiş. Ben 12.5 litre ile yaptığı 420 km yi aynı benzinle 620 km ye çıkartırım amaaa bu sefer 100 ü geçmez ve hantallaşır. Oda benim işime gelmez.
    O zaman sana Salcano R6 ınla mutluluklar başarılar dilerim Adem ulen motor sana geçti geçeli psikolojisini sapıttı garibe R6 muamelesi yapa yapa oda napsın kendini R6 sanmaya başladı yakıt tüketiminde napsın

Alıntı salcano_7946 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bir büyüge danışmak.... mmmmmmmmmmmmmmmmm tuttum bu lafı.....
    Yeri ve zamanı geldiğinde danışırım Mutlu hiç çekinmem yani
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    yav abi formül üreteceğine ne diyosun o kadar agrasif değilim yahu. Motorun ciğerini sökmüyorum. Neyse bu işi kendi başıma uğraşıp halledecem galiba.

salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    adem herkesın motoru az yakıyo aga sorunu ıyı analız et bakalım valla merak konusu oldu..
    KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR

adem abinin sesi soluğu kesildi.Nereye gittin adem abi.

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    burdayım ama birazdan uyucam. yav bende bilmiyom. Niye çok yakıyor anlamadım. Dediğim gibi hava filtesi ve buji değiştirçem. Bakam nasıl olcek.

adem abi senin patron görmesin bu yazıları uyucam falan ne iş

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)