Kanka ben telefonu iptal ettim ya.O iş olmadı şimdi.
Debriyaj kopsa gideceğin yere kadar debriyajsızda gidebilirsin problem olmaz ama çanta hazırlayacaksan jawa 350 debriyaj teli ve sabitleyici aparat alırsan yanına iyi olur.
Gaz telide aynı şekilde rölanti yi yükseltirsin gidebilirsin.Ben çantada bir takımda gaz teli bulunduruyorum.
Zincir kopması için aynı şeyi söylemek zor.Zincir birleştirme aparatı alabilirsin.Veya benim gibi işini garantiye alıp hep yedek zincir hem birleştirme aparatı atabilirsin çantana
Yedek buji ve ince zımparada bulunsun yanında.
Yedek benzin hortumu da işe yarayabilir.Bir gezimde motorun depoyu boşalttılar 2 km kadar yürümüştüm benzin hortumu için.
Madem çanta hazırlıyoruz farklı boyutlarda somunda koy çantaya kendime lazım olmadıda yolda kalanlara yardım ederken çok işe yarıyor.
Plastik kelepçe aynı çekilde.Erdek yolunda fatihin sinyal atmıştı kendini hemen müdale ettik kelepçe ile hala aynı şekilde duruyor
Yedek ampul almanda da yarar var.Patlarsa kör gitmekten iyidir.
Yedek 15A fişli sigorta alabilirsin yedek.
Çekme halatı
Ben işi abartıp kablo levye lastik yaması ölçü aleti dişli seti takoz seti sıvı conta röle bant yedek xenon apmul lokma takımı.Yıldız düz anahtar takımı pompa vb şeylerde bulunduruyorum ama ben kadar uğraşmazsınız herhalde.Bugüne kadar hiçbiri lazım olmadı ama yolda kalanlara yardım ederken çok iş görüyor.Şimdilik aklıma bu kadar geldi.Benle yola çıkan bilir yürüyen tamirhane gibi geziyorum arka topcase o işe yarıyor
1 Lt kadar yedek benzin alırsan yanına işe yarayabilir.Kapağı açılmayacak bir kap olmasını tavsiye ederim.Ben almıyorum yanıma ancak hortum çatlar ve fark etmezsen sakat bir yerde kalabilirsin.