"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
abi uyma şeytana. Ben 2 ay içmedim, sonra bigün bi fırt, ertesi gün 1 tane daha ertesi gün 2 derken bi baktım aynı yerdeyim
La sizi heç anlamıyom he ulen ben değil 2 ay 2 hafta hatta 2 gün içmesem (içmeyebilsem yani) bir daha içermiyim o zıkkımı be aynını bizim arkadaşta yaptı 6 ay içmedi sonra gene devam
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
kanda hiç nikotin kalmayınca başına vuruyo abi. Neyse. Öyle bi yağmurluki burası motora binsen sel alıp götürcek.
Buradada öyle bir kar yağıyoki şu an motora binsen benim avatar resmindeki gibi olursun
---------- Post added at 04:37 ---------- Previous post was at 04:07 ----------
Ben yatar millet haden eyi geceler
havalar actı ama her yer çamur. Çamurda pek binmek gelmiyor içimden. Neyse bineriz gari
bızım burdada yagan yagmur kalan karı erıttı hava sıcaklıgı yaklasık 7, 8 derrece cıvarı.yarın bızım köyün macı var.kaymakamlık kupasında ıddıalıyız.gecen haftaki macta 9-0 lık galıbıyette moralını yukselttı takımın bakalım bu hafta zorlu macta ne gıbı bı sonuc cıkacak.yarın kı sosyal aktıvıtemızde bu olsun bari.motor havası yok maalesef ustten sureklı yagıs oldugu ıcın.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
gelse şu bahar havasıda uzun uzun gezsek. Ocak, şubat, ve mart ayının yarısı var daha. Ondan sonra bahar havası
elektrikler gitti, sarjım sıfır. Görüşürüüzz
Sizin bahar dediğinize biz yaz diyoruz buralarda Adem
---------- Post added at 16:16 ---------- Previous post was at 15:54 ----------
Köylere kurtlar inmeye başlamış bizim buralarda aboooovvv
http://rthaber.com/haber/201301128/Ac-kurtlar-katliam-yapti-.html
mutlu abi teşekkürler sınav desteği için
girdik bakalım , kazanırsam 10 güne a2 ehliyet hazır
bugün büyük bi su birikintisine girdim. motor stop etti. marş basmadı. biraz durdum. sonra bastı.
biraz yolda öksürdü. sonra düzeldi.
su girdi bi yerlere herhalde. sağlam girdim ama suya. bütün gün yağmurda çalıştı wolf. maşallah
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
ahmet abi bende huğlu tek kırma tüfek var. Dedemden aldım. Saat gibi çalışıyor. Kurtlarda veya domuzlarda işe yarar. Lazımmı? asarsın motora, yolda kurt sürüsü çıkarsa çatışırsınız
Arkadaşlar sahibinden.com da sürekli ilanları takip ediyorum.Şöyle bir ilanla karşılaştım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...11223130/detay
Bu motordaki çantalar farklı geldi araştırdım üreticisi manisada çıktı
http://motogranaj.com/yan-canta-modeller.html
Fiyat bilgisine ulaşamadım arayıp sormak lazım.Fikir edinmeniz için koydum.Hatta konturu olan biri arayıp sorarsa çokta makbule geçer.
artçı için biraz sıkıntı olmazmı o çantalar?
Çantayı biraz geriye takarsan sorun olmaz. Tsubasa motorla değil çanta ile ilgileniyorum öyle piyasa takibi yaparım genelde.Şükür salcanodan yana sıkıntı yok duruyor üstü örtülü şekilde garibim
ben heybe kullanıyorum. O çantalar kadar yüksek durmuyor. Artçıyıda çok rahatsız etmiyor.
tahsın yanlıs hatırlamıyorsam ayın 19 unda acıklanıyo sınav sonucları.vatandaslık nosu ıle netten bakabılıyosun ben oyle yapmıstım 2012 nın 30 hazıranın da gırmıstım sınava. meriç aynı o cantalardan burda bı arkadasımda var cbf 150 ye takmıstı oda onun rengı grı yanlız 32lt lık snırım topcase ve dıger yan cantalar hazıran ayında 350 tl ye ıstanbuldan getırmıstı dayısı hedıye ettı.motoru sattı.en son gecen hafta gorusdtuk.yarın mac ıcın o koye gıdıcem kac paraya satacagını ogreneyım yazarım sana.250 ye vercem gıbı konusuyordu.zaten motorunu fazla kullanan bırı degıl ozendı aldı kendı esnaf vakıtsızlıktan kullanamıyodu.musterısı cıkınca verdı motorunu 3200km deydı daha.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Tahsin yanlış anlama ama wolfün zebanisisin resmen maşallah o kadar eziyete rağmen hala taş gibi motorun bi ara bi yerde okumuştum biride sırf eziyete ne kadar katlanacak diye YBR almıştı motora neler neler yaptı en son 90 kusür bindeydi hala gidiyor diyordu wolf içinde sen bu görevi üstlendin sanırım Allah kaza bela vermesin kardeşim dikkat et kendine soğuklarda
Sağol Ademcim tüfek hantal kaçar öyle durumlarda benim kırıkkale iş görür sanırım (yanımdan pek ayırmam kankimdir kendisi)
Meriç sanırsam yana doğru açılıyor bu çantalar içine koyduğun malzeme pat diye dökülür kapağını açınca pek iş görmez bence
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)