Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    burdan ben onu anlatıyorum. İbre saat gibi doğru gösteriyor.
    Ahmet ağa seni buralarda gördümmü kulaklarım şınav çekiyor.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    rapsy_09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Niye bu kadar birilerine birşey kanıtmak zorunda hissediyorsunuz kendinizi anlamıyorum.

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Alıntı Tsubasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ahmet abi benim motosikleti satıcam 250 cc de ne alayım?
    Satma motorunu bin dur çünkü 250 cc de alınacak en azından şunu al diyebileceğim bi motor yok henüz ne yazıkki

Alıntı rapsy_09 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ahmet abi gayet güzel özetlemiş endişemi.Ahmet abi bilir fatih (fath280) ve ben düz yolda motora yüklenen kişiler değiliz ama virajlarda sınırları haddinden fazla zorlarız.Çıktığımız yolculukta da bu yüzden ahmet abi bize çok kızmıştı.Güzelim otobanda 80-80 gittiniz virajlarda karanlıkta basıyorsunuz diye.
    Ha şunu bileydiniz hıza karşı değilim fakat hız yapılacak yer var yapılmayacak yer var virajlarda yatırılacak motor var yatırılmıycak motor var yada yatırılacak viraj var yatırılmayacak viraj var

Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    habire yazıyoruz ama biri motor tavsiyesi istiyor, öteki wolf al diyor, bi başkası lafa karışıp wolf ybr nin pabucu olamaz, yok wolf un ibresi yanlış, fazladan gösterir falan diyor. Cevap yazıyorum herhangi bi orjinal ibreli ybr getir, yan yana yol alalım, benim wolf un ibre ybr ibresinden 1 km fazla gösterirse tüm mt şahit olsun benim wolfun anahtarını bedava vercem, şayet ybr ibresi benim ibreyle aynı veya daha fazla gösterirse alırım anahtarını diyorum, tık yok. Bidaha yazamıyolar. Tamam ybr yi kötülemiyoruz burda ama ybr nin yanında wolf hicte okadar kötü durmuyor. Biride diyor, wolf ybr nin tekeri olamaz, bende diyorum evet olamaz. Çünkü ben prelli dura tractıon kullanıyorum, sen belki ırc kullanıyosun. Öyle değilmi?
    Hiiiçç kendini paralama efem kimseye bi şey ispatlamak zorunda değiliz biz (en azından ben) diyeceğimizi demişiz zaten aklın yolu Salco he konu hız ölçmekse teknoloji var navigasyon istenirse hemde uydudan destekli hız ölçme yapılır en kralından
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    kimseye bişey ispatlamak zorunda değilim evet. Ama kullandığım motora kimseye bok attırmam. Özellikle söylenenler doğru değilse.

Motosikleti
    kimseye bişey ispatlamak zorunda değilim evet. Ama kullandığım motora kimseye bok attırmam. Özellikle söylenenler doğru değilse.
    Altın çöpe düşse değerin kaybedermi ? tenekeyi parlatsan hiç çeyrek altın edermi ?
    boşşveerrrr sen keyfine bak efem
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı egelim 43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Altın çöpe düşse değerin kaybedermi ? tenekeyi parlatsan hiç çeyrek altın edermi ?
    boşşveerrrr sen keyfine bak efem
    öyle ama ahmet abi bak şimdi aklıma ne geldi. Hızlı koşan atın moku seyrek düşermiş bazı arkadaşlar okadar hızlı yazıyoki, kendi yazdığını beyin düşünmeden parmakları yazıyor. Yani ne yazdıklarını bilmeden yazıyolar. Viraj konusuna gelince uzun yollarda viraj da üstüme yoktur. Meriç gel beraber viraja girelim. Ahmet abi sende gel. Bakalım virajdan hangimiz sağ çıkacak?

Adem abi nedir sende bu kapışma isteği Hız konusunda kapışcak kimseyi bulamadın şimdide viraja mı sardın ?

Motosikleti
    öyle ama ahmet abi bak şimdi aklıma ne geldi. Hızlı koşan atın moku seyrek düşermiş bazı arkadaşlar okadar hızlı yazıyoki, kendi yazdığını beyin düşünmeden parmakları yazıyor. Yani ne yazdıklarını bilmeden yazıyolar. Viraj konusuna gelince uzun yollarda viraj da üstüme yoktur. Meriç gel beraber viraja girelim. Ahmet abi sende gel. Bakalım virajdan hangimiz sağ çıkacak?
    Sağol aga çoluk var çocuk var bende ben girmeyeyim öyle sağ çıkmalı atraksiyonlara he şimdi diyeceksinki bizdede var çoluk çocuk bende o zaman sana dicemki sende girme o zaman boşver

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    ama kendın dedin fatihle ben virajlarda çok iyiyim diye bende fena değilim hani. Beni unutma

Beter_Bocek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Orbit II 125 (2013) & Kuba XCG 150 (2014)
    ama kendın dedin fatihle ben virajlarda çok iyiyim diye bende fena değilim hani. Beni unutma

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı egelim 43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sağol aga çoluk var çocuk var bende ben girmeyeyim öyle sağ çıkmalı atraksiyonlara he şimdi diyeceksinki bizdede var çoluk çocuk bende o zaman sana dicemki sende girme o zaman boşver
    abi motorun tepesine oturunca motor resmen beni esir alıyor. Yapacak bişey yok hatta o virajlarda hanım hep arkamda. 135 yaptığımdada arkamdaydı.

Senle yola gitmedik adem abi.İyiyim benden iyisi yoktur gibi bir iddam yok sınırları zorlamayı seviyorum sadece Sen benden iyisin adem abi.Sonuçta apaçi ruhu var sende.Eline su dökemeyiz

Motosikleti
    abi motorun tepesine oturunca motor resmen beni esir alıyor. Yapacak bişey yok hatta o virajlarda hanım hep arkamda. 135 yaptığımdada arkamdaydı.
    o zaman sen kronik vakasın efem tez zamanda Rabbim akıl fikir versin sana da başına bi musibet gelmeden vazgeç bu işlerden

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    ahmet abi anca beraber, kanca beraber. Bu işler böyle. İmamın kayığı hazır bekliyo. en son titanla dağda kros yaparkene hanımla motor baktım düşecek, attırıverdim bana biri çarpmadan ben düşmem. Görülmüş şey değildir. Dağda kros hariç.

Motosikleti
    ahmet abi anca beraber, kanca beraber. Bu işler böyle. İmamın kayığı hazır bekliyo. en son titanla dağda kros yaparkene hanımla motor baktım düşecek, attırıverdim bana biri çarpmadan ben düşmem. Görülmüş şey değildir. Dağda kros hariç.
    --Bana biri çarpmadan ben düşmem. Görülmüş şey değildir.--

Motosikleti
    Adem büyük konuşma Allah çarpar bak hem ne meraklsın arkideş imamın kayığına ya kayık kadrosuna beni yazmayın arkadaş değil imamın kayığı normal kayığa bile binmem senle çünkü ordada açılma rekoru falan kırmaya kalkarsın sen bu apaçilikle bi bakmışız soluğu Yunanistan açıklarında almışız ondan sonra Nikolara dert anlatcez diye debelen dur yok aga her trülü kayık işi kalsın

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    2001 de yandan mobilet çarpıp beni devirdi. Mobilet ortadan ikiye ayrıldı. 2 hafta yataktan kalkamadım. 2002 de gece 120 ile köpeğe vurdum. Düştüm. Bu sefer köpek gene 2 ye ayrıldı. 2003 te kartal arabaya vurdum 2 ci viteste. Bu sefer kartal araba ortadan ikiye yarılmadı nerdese titan yarılıyodu. Maşalar değişti. Ondan sonra iyice tecrübe kazandım. Şimdi yollarda tecrübemi konuşturuyorum

Motosikleti
    2001 de yandan mobilet çarpıp beni devirdi. Mobilet ortadan ikiye ayrıldı. 2 hafta yataktan kalkamadım. 2002 de gece 120 ile köpeğe vurdum. Düştüm. Bu sefer köpek gene 2 ye ayrıldı. 2003 te kartal arabaya vurdum 2 ci viteste. Bu sefer kartal araba ortadan ikiye yarılmadı nerdese titan yarılıyodu. Maşalar değişti. Ondan sonra iyice tecrübe kazandım. Şimdi yollarda tecrübemi konuşturuyorum
    Adem baba matematik öğretmeni gibisin. Gece gece karnım ağrıdı. Hava'da uçan, kara'da kaçan, su'da zıplayan ne var ise 2'ye bölüyorsun. Ama kopaa üzülmedim desem yalan olur ama ona da güldüm ya. Senin ne işin var yolda. Kesin gelen motor'un markasını öğrenmek istemiştir onun için atlamış olabilir önüne. Neyse baya geç oldu herkese Allah rahatlık versin. Salcano Wolf bu yaz efsane olmaz ise; 2 tane birden alıcam.
    tahsins bunu beğendi.

Motosikleti
    Yapışştırr apaçi Adem sürrrrr kim tutar seni beee heyy maşallah

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    herkese iyi geceler arkadaşlar. Muhabbete yarın devam. Şu eski mt mobil sürümü kalkmadığı sürece.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 34 kullanıcı var. (0 üye ve 34 misafir)