Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cevaplar=gezgin motor= evet bodruma hiç kar yağmaz. Bikaç geçmişte istisna olsada, istisnalar kaideyi bozmaz ön 15, arka 45 dişli. Eskileride aynıydı. O-ringli zincire gelince zincir saat gibi çalışıyor. Tık ses yok. Eskıden şakır şukur ôtüyodu.gezgin motor arkadaşım aldıkların hayırlı uğurlu olsun. Ama o prellı dura tractıon lastikler yeni versiyon galiba. Bendeki dura tractıon daki dişli desenleri daha değişik.
    Sağolasın Adem yeni versiyonmu bilmiyorum ama Brezilya üretimi.Verdiğim resimlerin altına yazmıştım ama görülmedi herhalde bir arkadaş tubeles lastikleri ilaçlatarak taktırmış bu sonradan sorun olmazmı lastik tekrar değişeceği zaman uğraştırmazmı ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tahsins - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 2015 + doblo safeline 1.3mjet 2012
    buda bana çarpan tır

salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
    bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?

Alıntı tahsins adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bi kaç gündür devamlı buz üstündeyim , cepten yazamıyorum. diz örtüsüz kesinlikle kış çekilmez. buzda 200kmdir geziyorum. burnum bile akmıyor. maşallah diyin

http://img43.imageshack.us/img43/510...0108153802.jpg

100 litrelik son model kappa topcase taktım. tamıtamına 10 tl verdim.ruhsata işleteceğim bu topcase i

http://img163.imageshack.us/img163/4...0108153815.jpg

buda avcı botlarım. dize kadar. polybot marka. terletmiyor. su geçirmiyor. kaymıyor. her motorcuya tavsiyemdir. 60 tl

http://img839.imageshack.us/img839/4...0108090648.jpg
    Maaşallah Tahsin karda 200km az değil ama bu soğuğun acısı sonradan çıkar demedi deme

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:14 ----------

banada donuyo gibi geldi. bugün sabah ilk kez yaptı. akşamda bi kez yaptı.

sepetin içinde şeffaf branda var meriç. üst kapağı izole edersem almaz. alsada sıkıntı yok. altta tahliye deliklerinden koyverir suyu aşağı.
    30kg kadar çekiyor sepet. ama kasislerde çok yaylanıyor. umarım kopmaz benim kaynaklar

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:01 ----------

he bu arada cuma günü e5 te benim dobloya arkadan dorseli tır çarptı. feleğimi şaşırttı şerefsiz ben ışıklarda dururken arkadan çarptı.
    8/8 haklıda olsam 0 aldığım 6 aylık arabamı maffetti. 10 milyar hasar var. tırın kaskosu yaptıracak .
    adem arabayıda bayramda yıkatmıştım. dışının tozu kazayı hafifletti sanırım

http://img4.imageshack.us/img4/7084/...0104152552.jpg
    Geçmiş olsun Tahsin daha kötü birşey olmamış cana gelmemiş tırcıya yuh diyorum 2 ayaklı hayvan...

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı gezginmotor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sağolasın Adem yeni versiyonmu bilmiyorum ama Brezilya üretimi.Verdiğim resimlerin altına yazmıştım ama görülmedi herhalde bir arkadaş tubeles lastikleri ilaçlatarak taktırmış bu sonradan sorun olmazmı lastik tekrar değişeceği zaman uğraştırmazmı ?
    artık lastikçilerde 5 kg kadar yoğurt bakırı gibi, içinde jel, margarin kıvamında bişey var. Sırf tubless lastiklerin janta iyi oturması ve ilerde kaçak yapmaması için üretilmiş. Lastikçinde ondan varsa taktır, yoksa olanını bul.

tahsins - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 2015 + doblo safeline 1.3mjet 2012
    Alıntı gezginmotor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Maaşallah Tahsin karda 200km az değil ama bu soğuğun acısı sonradan çıkar demedi deme
    abi mecburum.
    ön cam belden yukarı rüzgarı kesiyor.
    diz örtüsü belden aşağı soğuk rüzgarı ve su gelmesini kesiyor.
    içimde altüst termoform içlik var. üstüne altüst yün içlik. üstüne kazak ve kadife pantolon. ve boğazlı kaban.
    ayaklarıma çift yün çorap ve poliüretan avcı botu.
    kafama sibirya beresi var.

eldiven yok. el kılıfı yeterli oluyor.

@meriç
    senin kilonda ön kaldırır meriç. ben 115 kg yim
    salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
    bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?

Tayfur mesajını aldım,bende Salcanoyu almadan önce 3 ay araştırdım hangi motoru alsam diye kafayı yiycektim bütün motosiklet sitelerine girdim bir ara cb 125 e niyetlendim araştırdım en son cb satanlara baktım adamlar 0 cb leri satıyolar dedim var bunda birşey vazgeçtim arora ar 200 e ,mondial drift'e,mondial vulture,mondial roadracer'e baktım hepsinden caydım sonunda Salcanoyu aldım,çinli scooterime 7 sene bindiysem Salcanoya Allahın izniyle kaç sene binerim Allah bilir

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:35 ----------

Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    artık lastikçilerde 5 kg kadar yoğurt bakırı gibi, içinde jel, margarin kıvamında bişey var. Sırf tubless lastiklerin janta iyi oturması ve ilerde kaçak yapmaması için üretilmiş. Lastikçinde ondan varsa taktır, yoksa olanını bul.
    Daha önce scooterin lastik yanaklardan kaçırıyordu jant kenarları pas yapmış pasları temizledik lastikçi siyah tahin kıvamında bir sıvıyı jantların kenarına sürüp lastiği takmıştı dediğin bu sıvı galiba, ben ilaçlayıp takıyoruz deyince yapıştırıcı cinsi bişey zannettim ondan tekrar lastik değişince sorun olurmu dedim açıklayıcı cevabın için teşekkür ederim Adem sağolasın...

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:46 ----------

abi mecburum.
    ön cam belden yukarı rüzgarı kesiyor.
    diz örtüsü belden aşağı soğuk rüzgarı ve su gelmesini kesiyor.
    içimde altüst termoform içlik var. üstüne altüst yün içlik. üstüne kazak ve kadife pantolon. ve boğazlı kaban.
    ayaklarıma çift yün çorap ve poliüretan avcı botu.
    kafama sibirya beresi var.

eldiven yok. el kılıfı yeterli oluyor.

@meriç
    senin kilonda ön kaldırır meriç. ben 115 kg yim
    Ne diyeyim tahsin mecburum diyorsun Allah güç kuvvet versin inş.hasta olmazsın...

rapsy_09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben lastiği taktırırken herhangi birşey yaptırmamıştım.Lastikleri çıkarıp siboblarları taktılar.Sonra pirelli lastikleri geçirip şişirdiler bu kadar.İlaç falan işi nedir bilmem.Ama bana sorarsan iç lastik ile beraber taktır.Benimki tubless fırsat olduğunda söküp iç lastikleri takacağım.

Alıntı rapsy_09 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben lastiği taktırırken herhangi birşey yaptırmamıştım.Lastikleri çıkarıp siboblarları taktılar.Sonra pirelli lastikleri geçirip şişirdiler bu kadar.İlaç falan işi nedir bilmem.Ama bana sorarsan iç lastik ile beraber taktır.Benimki tubless fırsat olduğunda söküp iç lastikleri takacağım.
    İyide Meriç içlastikli taktıktan sonra tubeles takmışım ne fark eder,tubelesi yolda kalmıyayım diye takıyorum şambrelli yaparsam patladımı yolda kalırım kalmamda uğraştırır hele arka lastik daha önce çok çekmiştim bir motorumda...

Kaza bölümünde bir arkadasın bu şekilde tublesse çevirdiği için kaza yaptığını ve 2 ay yattığını okuyunca varsın uğraşayim dedim.Sen bilirsin genede.Kaç defa yazdık çizdik ama herkez kendi kafasına göre iş yapıyor.Herkez kafasına göre takılsın ne diyeyim.

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    meriç benim lastikler tubless. Beni biliyosun. Resmen kross yollarında, dağda bayırda kullanıyorum. Oralarda yanak atmıyosa asfalltta hiç atmaz. Lastikler zaten prelli. Hadi cart curt marka olsa tamam.
    Bu arada ben ne zaman faall durumdayım, woll sayfası hep en üstte. Ben yokken okadar yazılmıyor. Teşekürler Türkiye

Adem abi sen yokken bende yazmadım.Konuşcak kimse yok.Sen ben ahmet abi genelde muhabbet olsun diye giriyoruz.Geri kalanı sorun oldu mu yazıyor soruya cevap aldıklarında ortadan kayboluyorlar.Ne anladım ben bu işten.Tamam hani yardımlaşacaz konuşacaz paylaşacaz da bizim bir sorun oldu kimse sallamadı sonra saolsun tahsin abiye özel mesaj attım o yardımcı olmuştu.Eski seri ile yeni seri arasında fark var adem abi.Derdimi anlatamıyorum ki.Kafasına göre iş yapacaksa millet neden biz yazıyoruz ona da anlam veremiyorum.Vallaha kızdım foruma ya.Bir buraya değil geneline kızdım.

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    kızma meriç. Bu sayfada çok değerli arkadaşlarım var. İsmini sayamayacağım kadar. Hatta dışardan bile dostlar var. Tsubasa, tatlıhız, beter böcek gibi. Ybr si olupta bizim sayfada yazan arkadaşlar var maxi gibi. Ful yazan bizler varız. Binanın ana kolanları gibi. Bizde yazmazsak bu sayfa çöker. Ben motor alıp buraya yazmaya başladığımda sayfa 90 lardaydı 3 ay önce. Ben ve diğer arkadaşlar motoru tanıttık, 2.5 yılda 90 sayfaya zor ulaşan bu sayfa 3 ayda 253 sayfaya ulaştı. Emeğimiz çok. Arkadaşlara ucuza nasıl sıfır ve kaliteli motor alınıp binilir, onu anlatmaya çalışıyoruz ve bilgilendiriyoruz. Bizim ruhumuz motorcu. Daha ötesi yok.

Adem abi sen anladın aslında benim ne demek istediğimi.

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    tamamdır meriç anladım. Olsun boşver takma.

Beter_Bocek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Orbit II 125 (2013) & Kuba XCG 150 (2014)
    Adem abi sen yokken bende yazmadım.Konuşcak kimse yok.Sen ben ahmet abi genelde muhabbet olsun diye giriyoruz.Geri kalanı sorun oldu mu yazıyor soruya cevap aldıklarında ortadan kayboluyorlar.Ne anladım ben bu işten.Tamam hani yardımlaşacaz konuşacaz paylaşacaz da bizim bir sorun oldu kimse sallamadı sonra saolsun tahsin abiye özel mesaj attım o yardımcı olmuştu.Eski seri ile yeni seri arasında fark var adem abi.Derdimi anlatamıyorum ki.Kafasına göre iş yapacaksa millet neden biz yazıyoruz ona da anlam veremiyorum.Vallaha kızdım foruma ya.Bir buraya değil geneline kızdım.
    Şuan motor'um olmadığı içün pekde sivrilmek istemediğimden, on-line olsamda birşey yazmıyorum. Hele bir aliyim Allah'ın iziniyle Yamaha Wolf'ümü ! O zaman forum forum olalı böyle topik görmemiş olacak. Tabii motor için ilk bahar aylarını beklemem gerekiyor; hem maddi hem de manevi durumlardan ötürü.

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı Beter_Bocek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şuan motor'um olmadığı içün pekde sivrilmek istemediğimden, on-line olsamda birşey yazmıyorum. Hele bir aliyim Allah'ın iziniyle Yamaha Wolf'ümü ! O zaman forum forum olalı böyle topik görmemiş olacak. Tabii motor için ilk bahar aylarını beklemem gerekiyor; hem maddi hem de manevi durumlardan ötürü.
    şimdiden hayırlı uğurlu olsun bizim cebimize 5 para girmez ama hiç olmazsa alan arkadaşlar titreşimden şikayetçi olmasın, ucuza sorunsuz ve kalite binsin.

Aynen adem abi muhabbet olsun binen arkadaş allah razı olsun iyi bir motor aldık sayelerinde deseler yeter.

Lastik konusunda bana kızdıysan bak Ademde içlastiksiz tubeles kullandığını birşey olmadığını yazmış yardım konusuna gelince sanırım ön farın ölçüsünü sormuştun bende motor yoktu ozaman olsa hemen yardımcı olurdum...(ayrıca forumu devamlı takipteyim her zaman girmesemde)

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    ne gerek 4-5 bin tl motor almaya? Varsın üstünde salcano yazsın, kullanıcısını memnun etsin.

Adil abi bende tubless kullandığımı yazdım zaten.Sorun yaşamasam uyumlu olmadığını da yazmak istedim.Kızmadım zaten biz yeterli bilgilendirmeyi yapalım da kullanacak sensin motorda senin banane.Zaten kızma sebebim bu değil

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)