ne varmış karburatôr ayarlarında beter böcek?
Sitede hemen hemen her topik'te (bura hariç ) karbüratör'ün hava ayar'ından muzdaripler. Yok olmuyor, yok tutmuyor, şimdi de çok yakıyor veyahut gaz yemiyor gibi sorunlar'ı dem vuruyorlar. Bana genelde bu tür sorunlar denk geliyor, dayanamayıp okuyorum. Bir de LPG girerse işin içine!.. Eyva eyva
Adem abi 125 cc deyip geçiyoruz da 50 bin km de motor parası kadar tasarruf sağlıyor ufak bir hesapla.Desen ki motor çok mu yakıyor hayır ama uzun vadede yararını göreceksem yaptırabilirim.Çok rahat 50-100 bin kullanırım bu motoru.
bi lpg beyni kaç liradır, kaç km veya kaç yıl gidiyor, lpg deposu kaç yılda bi yenilenmesi gerek, vizeye giderken sök, gelince geri tak (gazoz kapağı değil bu) trafikte enselenirsen cezası nedir? Bunları araştırdınmı hiç meriç? Bu kadar ıvır zıvırla uğraşacama 3 kuruş daha fazla öder, orjinal binerim.
Geberiom ne dion abi ya işede gidemessem cakıcam 2 gün izin yatıcam evde bu ne ya
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:25 ----------
Adem abi lpg beyni markadan markaya degişiyor hos o lpg beyni motorda nereye takılıcaksa... Ama 150 den 300 e kadar giden var..
lpg deposu 10 senede bir degişmesi gerekiyor sürekli basından dolayı demir inceliyor..vizede cantaya bakmazlar sanırım..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
motorunadamı bakmıyolar izzet?
bi kaç gündür devamlı buz üstündeyim , cepten yazamıyorum. diz örtüsüz kesinlikle kış çekilmez. buzda 200kmdir geziyorum. burnum bile akmıyor. maşallah diyin
100 litrelik son model kappa topcase taktım. tamıtamına 10 tl verdim.ruhsata işleteceğim bu topcase i
buda avcı botlarım. dize kadar. polybot marka. terletmiyor. su geçirmiyor. kaymıyor. her motorcuya tavsiyemdir. 60 tl
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
tahsin şu motorcaazı bi kere yıka yav. O kadar kir birikmişki motor hayabusa kadar cüsseli olmuş
Araştırma aşamasındayım adem abi.
Çanta işi 10 numara olmuş tayfun abi ama yağmurda su alır bu
yanlış hatırlamıyosam bi kere yıkattım zaten paso dışarda üstü açık. yağmurda yıkanır
kilometre 2900 oldu.
anahtar deliğine anahtar çok zor giriyor. ya biri bişey soktu. yada donuyor. anahtarı çekiçle çakınca anca giriyor . anlamadım.
yağ 20-40 actevo kasmasına rağmen sabah güzel hemen çalıştı .
Tahsin abi ıspartada sıcak su döküyordum ben.Donuyor yapcak birşey yok.Öyle çekiçle falan çakma bozarsın
kontak deliğine ve anahtar üstüne bi kaç damla yağ damlat.
banada donuyo gibi geldi. bugün sabah ilk kez yaptı. akşamda bi kez yaptı.
sepetin içinde şeffaf branda var meriç. üst kapağı izole edersem almaz. alsada sıkıntı yok. altta tahliye deliklerinden koyverir suyu aşağı.
30kg kadar çekiyor sepet. ama kasislerde çok yaylanıyor. umarım kopmaz benim kaynaklar
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:01 ----------
he bu arada cuma günü e5 te benim dobloya arkadan dorseli tır çarptı. feleğimi şaşırttı şerefsiz ben ışıklarda dururken arkadan çarptı.
8/8 haklıda olsam 0 aldığım 6 aylık arabamı maffetti. 10 milyar hasar var. tırın kaskosu yaptıracak .
adem arabayıda bayramda yıkatmıştım. dışının tozu kazayı hafifletti sanırım
Ön kaldırmıyor mu abi ? Ben çantaya detarjan attığımda en ufak kasiste ön kaldırıyordu ayağa kalkıp öne yükleniyordum.Bu ara geçmiş olsun abi.Yetkili servise yaptırt arabayı sanayi işi doğrultma falan yapmasınlar dikkat et.Genelde doğrultup değiştirdik derler.
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)