Motor sorunsuz olunca konuşcak konuda olmuyor Mutlu abi hayırlı olsun şimdiden.
Motor sorunsuz olunca konuşcak konuda olmuyor Mutlu abi hayırlı olsun şimdiden.
sayın ahali,
cok az kullandıgım 2. motosiklet olarak kullandıgım kanuni bora mı satıyorum
2700 tl diyorum 3 deri çantalı siperli koruma demirli çiziksiz =)
bizden birine giderse güzellik yapıcam
sebep olarak cc yükseltmek için..
ilan milan vermedim aklınızda olsun..
buradan biri cıkarsa daha iyi olur en azından buradan birine yarar..
kız gibi bora satıyorum 5000 km de=)
Tsubasa napcan bunu satıp ne alcan
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Bosver tsubasa satma bi rektefe 250 cift silindir cupper olur o :D
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
izzet 115 son hız.. ama cok seri.. 2.3 litre filan yakıyor.. titreşim yok konforu var, ve neredeyse sıfır gibi.. inşallah dogru dürüst birine gider bu motosiklet
ama motosiklet dediğin 160 170 yapacak.. 120 km hızla stabil gidiyorsan o motosiklet alınır bilinir..
bu sürat uzun yol için cok ideal izzet
şimdi küçük aparatlar var hız için. sabitliyorsun basıp gidiyorsun...
Lapitop için değilde topitop için söz verebilirim Adem efe senin gibi torpak agası adama ben gibi eti belli budu belli devlet memurunun lapitop alması yakışık almaz herhalde değilmi
Tsubusa satma motorunu benden söylemesi ninjada alsan cbr da alsan çok ararsın Boranın yakıtını parça fiyatını benden söylemesi tertemiz motorun var bin dur işte
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Hız sabitleyici takılırmı benim arabaya acaba ? zormu abi söyleinde aklıma geldi.. tabi en iyisi 250 lik bi motor.
Senin arabaya hız sabitleyici şöyle olur İzzetçim sizin orada Ankara asfaltı üzerinde bi tuğla fabrikası vardı oradan irice bi tuğla alırsın şöyle ağırca olanlarından hangi hızda sabitlemek istiyorsan o hıza çıkar ayağını gazdan çeker tuğlayı koyarsın gaz pedalının üzerine ohh mis gibi sabitlenir hızın
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
çok yazameyipdurum kusura bakmayın. Tsubasa cebear 250 r eyidir eyi
Bu sene Fuara gelirsen orada sitenin yerinde veriyolar sticker oradan alırsın bende yok
Nerde fuar nerden alcam yaa iyi geceler herkeze ..
Uno fuarı İzzet bu sene şubatın 31inde
Bu ara foruma pek yazasım gelmiyor.Adem abi ile muhabbet ediyorduk oda yazamıyor artık.Netsek ki ??
msn yokmu Meriç demirefe43@hotmail.com ekle beni muhabbet ederik
benim buraya mt mobilden yazmam çin işkencesinden beter yönetime duyrulur. Ne vardı sanki eski sürümü kaldıracak?
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)