fatih naber? Titan işini ne yaptın?
Ya arkadaşlar tek kelime ile bokunu çıkarmıştı iyice Fatih kulaklık takıp müzük dinlemeler mi ararsın,oyuna dalıp saatlerce pc başından kalkmayanmı ararsın, hal böyle iken birde bakanlıktan bi yetkili gelmiş gece habersiz denetlemeye bakalım artık bayram sonu herkez (tüm personel) bakanlık düzeyinde soruşturma geçireceğiz sonrasına Allah kerim artık
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
aman abi inşallah kötü bişey olmaz. Bakanlıktan gelenler hangi partidendi? Hemen ziyaretlerine git. Bende bu partidenim de olsun bitsin
Benim partiyle purtiyle işim olmaz Adem partiler üstüyüm ben memura siyaset yasak zaten biliyosun
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
tamam abi. Parti, purti
fatih motorun sesini dinle. Acayip sesler geliyosa alma. Silindir üst kapak, alt kapak değişmişse alma. Evrak eksikse alma. Borcu harcı varsa eski sahibine ödettir. Deneme sürüşü yap. 100 ü geçmezse motoru bitiktir. Eksozdan duman atıyomu bi bak. Bosta gaz ver. Ama çok değil. Düz bi yolda gidonu bırak. Sağa, sola çekiyomu bak. Ön freni asıl. Gene sağa sola çekiyomu bak. Ön keçelere bak patlakmı? Orta ayakta arka tekeri tut, sağa, sola asıl,salla. Bak bakalım beşikler gidikmi? Ben yatar.
merhaba,
bayramdan sonra iki kişi tek motorla akdeniz gezisi yapalım diyoruz.
ama eşya dahil ikimizin ağırlığı 200 kg'ı buluyor acaba sıkıntı olurmu merak ettim yaklaşık 1500 km yol yapacağız. motorun bakımları tamam sıkıntısı yok amma kilo fazla olunca tereddüt ediyorum ne dersiniz deneyelimmi?
Lastikler nasıl?İyiyse sıkıntı olmaz Allahın izniyle Ben lastikleri değiştirdim pirelli taktım yeni(ramazandan önce ) geldim hanımla akdeniz turundan bizimde yükle beraber 200 kiloyu geçiyodu ağırlık bi sıkıntı çıkarmadı çok şükür
İşin içinde salcano varsa gerisi teferruattır.Kilo konusuna pek takılma orjinal halinde gayet randumanlı çalışıyor zaten.Çok birşeyleri değiştirmek istiyorsan yağ ve bujiyi değiştir.Rampada baymasın vites düşmeyeyim diyorsan ön dişliyi 13 yapabilirsin veya arkayı 47-48 falan.
Arkadaşlar , bizim salko ya uyan Depo kılıflarının fiyatı ne kadar ?? Ybr falan uyuyorm mu? Bizim depo biraz daha büyük yalnız
hüseyin abi merhaba motordan yana sıkıntın olmasın hiç bir şey olmaz sadece yokuşlarda az bayılabilir oda normal ağırlıktan dolayı ancak çıkmam gitmem demez korkma yani akdeniz turu yaparsan yanıma uğramayı unutma bu arada
ersin ybrnin depo kılıfı olmaz özel yaptır derim git sanayiye araba koltuğu kaplayan ustalar yapar bizim burada onlar yapıyor
motor daha 2500 km de yastikler yeni ama orjinal lastikleri değiştirme yapmadım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:56 ----------
2000 bakımını yeni yaptırdım yeni buji var yağıda değişti motorda problem yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:59 ----------
[QUOTE=fat280;2770003]hüseyin abi merhaba motordan yana sıkıntın olmasın hiç bir şey olmaz sadece yokuşlarda az bayılabilir oda normal ağırlıktan dolayı ancak çıkmam gitmem demez korkma yani akdeniz turu yaparsan yanıma uğramayı unutma bu arada
saol fatih alanyaya gelirsem görüşmek isterim.
2000-2500 km salcano için hiçbirşey.Hiçbir çekincen olmadan vur kendini yollara fatihle son gezide 1700 km olmustu sanırım 3 günde.O gezide takım taklavat dolu idi çantada.Son gezimde 400 km yaptım 1 tornavida dahi almadım yanıma
çakal fatih bu ayın 25 gibi bi kamp organizasyonu var iznik gölünde ahmet abiyi de çağırdık işleri ayarla sende gelebilirsen gel ama 1 gece
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
salcano fatih numaranı aldım haberin olsun.
s.a. arkadaşlar motorumu satılığa çıkardım ilgilenenlere duyurulur
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5937357/detay/
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)