Oh be yazın motor cok iyi dogal klimalı Ne diyim al bari kacırma :D
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
s.a. arkadaşlar nasılsınız bakalım 4 ocak yani, dün yemin ettik ve tam bir asker olduk şuan ahmet abinin yanındayım yarın teslim olcam tekrar bir selam atayım size dedim k.i.b.
beter böcek taktıktan sonra daha 10 km oldu. Şakır şakır zincir sesi artık yok. Son hız aynı. Frenler düzeldi. Ön balatalar ötmüyo, arkada yeni. Frenler 10 numarag
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-salcano-orjinal-sahibinden-salcona-110084984/detay
Fiyatı cok iyi yaaa
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
@adem80; O-Ring zincirler kendinden yağlı ya (görünmeyen kısımları) belki motor'a bir rahatlama gelmiştir diye düşünmüştüm.
@TATLIHIZ; Sıfır almayı düşünüyorum, hedefimde o var.
Al al 2.el al ama böyle temiz al.. plaka,sigortadan kurtulursun :D
sağol fatih. Asker fatih. Motoruna bakım yaptırdım. Ôn,arka fren balataları, ôn,arka dişli, o-ringli zincır, sprey yağ falan. Tıkır tıkır işliyo mübarek. Allaha emanet ol.
bu arada gençler bende satabilirim benim eşegi aklınızda olsun =)
ben satmaya kesın karar verdım hatta sahıbındende ılan nosu;110143388.mt den olan arkadaslara kolaylık saglarım
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Selam arkadaşlar nasılsınız? Mutlu neden satıyosun motoru bırakcanmı yoksa ?
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Merhaba arkadaşlar.Sınav başvuruları için ıspartaya gitmem gerekti.Gidip işlerimi hallettim bu süre içinde giremedim.Toptan bir cevap yazayim dedim
@Mutlu abi hayırlı satışlar dilerim.
@Adem abi yeni zincir dişlin hayırlı olsun.İnş isteklerini karşılar.Sadece zincirin fiyatı ney abi? MT ye yazıver demiştin de giremedim abi siteye k.bakma
@Fatih Kankam hadi hayırlı olsun çağrı atmıştın banada geri dönemedim k.bakma.Birdahaki çarşı izininde konuşuruz artık
@Ahmet abi Adamın dibisin
Eyvallah Meriç kardeşim
---------- Post added at 21:35 ---------- Previous post was at 21:28 ----------
@ beter böcek Tayfur kardeş çok düzgün bi Salcano var 2011 model henüz 3500 kmde 2. el düşünürsen özelden mesaj at görüşelim çokda hesaplı alınacak (1250 gibi )
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Çok sağolun, ilginiz için de teşekkür ederim. Açıkcası sıfır almayı düşünüyorum ve biriktirme safhasındayım. CB elimde avucumda ne varsa sildi süpürdü. Satıştan aldığım meblağ ile de yeni bir diz-üstü aldım. Yaz'a doğru düşünüyorum, gerçi zaman geçtikçe alacağım tarih hep bir ay öteleniyor! Herhalde böyle giderse motor felan almam gibi geliyor. Soğudum. (CB fena bozdu beni!..)
Peki kardeş sen bilirsin hakkında hayırlısı olsun inş.
Heyüt adem abi yoksa :D araba konsayım biraz ahmet abi hız lastigi arıyorum unoya.. 13 inc hangi markaların var bilinmi
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)