meriç elinde kalmaz. Ama ben hiç çekmedim. Yani el ile nekadar düzgün olur bilemiyorum.
meriç elinde kalmaz. Ama ben hiç çekmedim. Yani el ile nekadar düzgün olur bilemiyorum.
tamam merıç. Canını sıkma sen. Altı üstü cant şeridi.
ahmet ağa senin hic olmazsa motorun var hem sen nereye yazacağını biliyosun. Mesela konu dışı bölümünde serçedes gibi. Ne alıngan adamsın yahu. Aynı ben.
Heee motur satsak o zaman kovacan yani hee (alınganlıkta son radde) muayyen günümdeyimdir nedir
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
ahmet abi motorun olup, onu tanıyıp satmak başka, ömründe hiç motoru olmamış, ehliyeti yok, araba almış gezmiş şöyle böyle yapmış başka. Ya ben anlatamıyom yada ısrarla anlamamaya çalışıyon aman yahu banane. Zaten canım sıkkın.
Kızma efem takılıyom len noldu neye canın sıkkın hayırdır salco çok yakıyor deyemi yoksa
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
yok abi wolfa bok atıpduruyolar siz uyuyosunuz. Takip yok. Wolf çin malıymış, ibresi ybr den çok gösteriyomuş, kalitesizmiş vs vs. Rks 200 titanikmi ybr mi konusu. Mt motosohbet. Yazmıcam artık oraya. Ya uyarı yicem yada ban.
yok tsubasa uğraşma. Alsınlar diğer çinlilerden, rks mks falan titreşip dursunlar. Keway miş fasa fiso. Kewayıda görüyoruz yollarda. Bilmediğimiz halt değil.
Ah be adem abim gene kendi kendini sinir stress yapmışsın.Bırak gönüllerince b.k atsınlar kimseye bizim motorun iyi olduğunu kanıtlamak zorunda değiliz ki.Beğenen alsın beğenmeyen almasın.Salla gitsin yav
Kimseye hiç bir şey ispatlamak zorunda değiliz (yada değilim) arkadaşlar biz kullanıyormuyuz memnunmuyuz tamamdır olay bitmiştir bence
tamamdır arkadaşlar. Biri wolf önermiş, diğeri çamur atmış, 3 cü bi şahısta araya maydanoz olmuş
Arkadaşlar onu bunu boşverinde az önce bizim motorun babaevini http://www.jianshetrade.com/newproduct/sy.asp (jıanshenin sitesini) ziyaret ettimde bu sene Salcano bize bi güzellik yapsa 2013 sezonuna 150 cc yeni model olarak bunu getirse nasıl olurdu sizce
Uploaded with ImageShack.us
yok abi wolf kadar tutacağını zandetmem.
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)