Sorma adem abi ya.Öyle kolay kolay sinirlenen birisi değilim beni bile delirttiler.
motor güzel olunca o kadar alıcı olur normaldir.
Ben yıkasam ne olcak hey meric abi bugun gezdim :D yeni adliyeden cıktım.. sanayiye ordan muradiye sanayi ordan yeni yol manisa garaj a :D yolda 2 uno gördüm 2 seritli yolda 3 araba olduk :D yan yana baktım basıyorlar 2 si gaza :D bende asıldım 2.vitesteydi 40 ile falandı 4 e kadar cıktım 110-115 diyordu :D yol bitti vay akideşş :D cok zevkli yaa :D
30 tl gaz aldım 11 litre 135 km oldu :D devammm :D
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
İzzet abisi ehliyetini almadan gezme.Hani tamam iyi kullanıyor olabilirsin kendine güveniyor olabilirsin ama birde işin diğer boyutu var.Gelir biri sana çarpar veya bir yaya önüne atlar işin içinden çıkamazsın.Bekle 3 ay 5 ay kafan rahat gez.
Yatsın diyorsun ailemde herkezde var ehliyet diye.Evde kimse binmiyor mu arabaya
bizde kimseye ehliyet yok :D
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Ahaha ama saka deyil valla yok..o yüzden mecburum yani kullanmaya :D gezdiririm bi gün söz denize gideriz
İzzet naparsan yap abisi.Benim wolfüm bana yeter saolasın.Kimse yazmıyor bugün nerede millet ??
oh oh muhabbetler koyu bakiyorumda eskisi kadar bende giremiyorum is degisikligi yaptim ayin 15. nde a2 sinavina girmistim kazanmisim 95 puan ile simdi direksiyon sinavina girecegiz 15 gun icinde kismetse 1,5 aya kadar ehliyet cepte olacak.
Salcano Motosiklet Facebook Sayfası : http://www.facebook.com/SalcanoMotosiklet
Ramazan ALTUNIŞIK
Motor işini naptın abi kazadan sonra toplandımı? Yeni işin hayırlı olsun bu arada.
giriyorum giriyorum araba muhabbeti. Ben motor formunda ne yapayım arabayı? Araba muhabbeti yapacak olsam araba formuna girerim. Araba muhabbetlerine katılmıyorum. Ve YÖNETİCİLERDEN ARABA MUHABBETLERİ KISIMLARININ SİLİNMESİNİ RİCA EDİYORUM. tatlıhız izzet kusura bakmasın.
adem abi sende Al sana motor muhabbeti.Elimde jant şeriti var ama aparatı kayıp.Aparatsız en düzgün nasıl çekerim.
beyaz yanak ve cant şeridi ömrümde motora uygulamadığım 2 şeydir
Yanak neysede şerit işi ince işçilik istiyor.Aparatla yapabiliyorumda elle olacak iş değil kanımca
kayınço el ile yapmıştı bi ara. Ben geri sökmüştüm. Yamuk yumuk oluyor el ile.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)