Heyüttt :D ulen araba yatıyor ama yazı bekliyorum ehliyetsiz kullanıcam mereti
Motor alıcamda su arabayı kapatayım..
Valla gaz gidiyor Ama güzel ya gercekten motorda donuyordum arabada sıcaktan camları acıom :D
Heyüttt :D ulen araba yatıyor ama yazı bekliyorum ehliyetsiz kullanıcam mereti
Motor alıcamda su arabayı kapatayım..
Valla gaz gidiyor Ama güzel ya gercekten motorda donuyordum arabada sıcaktan camları acıom :D
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
vites göstergesi wolf s lerde var. Devir işine gelince iyi devir alıyor ama ben hiç kesiciye sokmadım. Yani son devri nedir bilmem.
Tazmanya canavarının size selamı var herkezin yılbasını kutluyor
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Yaşasın, bunama değilmiş. Düzeltmen için teşekkür ederim, adem bey.
Kullandığım Wolf'ü 10.000 devir'de bir vites değiştirdim, üstüne çıkmadığım için ben de bilmiyorum, kesicinin var olup olmadığını. Ama baya baya güzel gidiyor. Wolf hoşuma gidiyor/gitti. Titreşim, depinme, takla atma gibi durumlarıda yok. Veriyorsun gaz'ı tıfı tıfı gidiyor.
Hepsinde yok dedim zaten bende Arada tek tük bizimkilerdede oluyor.WolfS lerin hepsinde var
wolf s lerde ve tek tük wolf lerde var vites göstergesi. Gaza asılıncada naz etmiyor, gidiyor. Rampalardada fena değil. 2004 12.5 hplik kırmızı ybr tokatlamışlığım var rampada. İkimizde artcılıydık.
Gecen bende arkadan selektör yapan bi ybr le kapıstım 2 kişi yuvarlak kafadı.. Düz yol olunca 140 dan sonra göremedim adamı
izzet ehliyetin yok, 140 yapıyosun. Birine çarpıp öldürsen ya mühebbet, yada idam cezası
Otobanda kime carpıcam ya Arabayı ehliyetmi kullanıyor hem yanımda ehliyetsiz biriyle zaten sürmüyorum Ama güzel gectim be 3.viteste 130 gördüm gazda
Tatlı bende ehliyetsiz kullanırken aynı şeyleri diyorduda yalış dostum yaptığın.Heleki uno gibi hafif bir araçla ne olduğu belli olmayan lastiklerle sürat yapman daha yanlış
Mengü
Valla yatacak yerim yok :D gazda ısınıyor mu tabiki ısınmıyor veya ben görmedim bugun tam 1 ayım aracımla
Meriç abi..
bak dogru diyorsun.. 895 kilo arac bu yüzden seri fakat lastiklere inan benimde güvenim yok.. hos bristone var üstünde ama.. olsun en yakın zamanda alıcam lastik + olarak meric abi manisayi bilir.. sürmemde sakınca yoktur..
her ybr demiyelim. Bitane orjinal 2008 ybr var akıllara zarar f54 fatihin ybr si. düzde sabit 120 ile gidebiliyor. Jianshe esas güzelliği o ybr ye yapmış. Ama rampada geçermiyim? Evet
Ahanda badem abi hız yapınca bişi olmuyor :D biz yapamıoz
senin yaşın tutmuyo datlı +18
Sen olayın mazisini bilmiyorsun.Heryerde 120 gidiyor o motor.Adem abi bir ybr beni gecerse motoru satacağım demişti.Fatih adem abiyle dalga geçince adem abi titanı satıp wolf aldı
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)