Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    evet aynen. Ön disk biri yepyeni duruyor, diğeri yarıdan çok bitmiş benimki. Niyekine? bodrum yaptım geldim demin. 40 km. Yolda bazen 3 cü viteste kendi kendine boşa geçip 2 ci vitese düşüyor. 40 km de 3 kere filan yaptı. Varmı böyle bı sorunla karşılaşan?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    S.a arkadaslar ne oldu adem abi..
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    yok bişey izzet. O kadar titandada vardı. Bi problem yok. Ufak tefek şeyler.

tahsins - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 2015 + doblo safeline 1.3mjet 2012
    yok adem ben hiç böyle bi sorunla karşılaşmadım.

tornacıya söküp götürdüm diski.
    bizim ön disk krom imiş. taşlaması daha zor. tornada diskten tozpaso alıp atıklığını aldı. 15 tl verdim tornacıya ama ayna gibi oldu.

7.5 tl yede kare scooter ön fren balatası aldım. birazdan takacağım.
    bakalım frene basınca titreme , ötme ve balatayı yamuk yeme sorunumuz gidecekmi
    salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
    bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    Alıntı TATLIHIZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    S.a arkadaslar ne oldu adem abi..
    izzet araba aldın bir de düşeş wolf al .. araba kafa agrıtır sürekli kullanıyorsan
    # motosikletle.blogspot

rapsy_09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adem abi motorun km fazla o yüzden böyle şeyler olur arada kafaya takma Vitesi tam geçirmiyor olabilirmisin? Birde fazlamı zorluyorsun motoru?

Tahsin abi sana birşey demiyorum artık.Disk 15 lira etmez sen gidip 15 liraya taşlatmışsın.Hayırlısı olsun.

Tsubasa dostum izzet motor falan alamaz bu kafa ile.Araba ehliyetide yok onada binemiyor.

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    zorluyomusun derken? 110 nu pek geçmedim. Bide wolf kullanıcıları arasında en seri vites değiştiren ben olduğumdan dolayı olabilir.
    Tsubasa izzet kendine 3 tekerlekli pisiklet alacak abisi hemide bu testere saw ın sürdüğünden

Beter_Bocek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Orbit II 125 (2013) & Kuba XCG 150 (2014)
    @adem80;

Hocam o sorun benim lanet CB'de de vardı! 5.ci vites'ten, 3.cü vites'e geçiyordu! Bayii de test ettirdim bi sefer onlarda da yaptı. Ama iade almadılar! ''Daha yeni hele bir 1000 km olsun, alışır bir daha atmaz.'' deyip salladılar. Güya büyük marka. Bu zaman'da marka'ya güvenipte mal alanlara şaşıyorum.

Adem bey senin sorun senkromeç problemi gibi geliyor. Debriyaj'sız, ani gaz kesme sırasında vites yükseltme ile senkromeçlerde aşırı aşınma yaşanıyor. Sonuçta'da böyle keyfi vites'ten boş'a geçmeler yaşanabiliyor. Her daim debriyaj ile vites yükseltip düşürmenizi tavsiye ederim.

Abi hızlı değiştirdin mi tam geçmiyor vites düşüyor basınca.Sakin at tam geçtiğinden emin ol problem olmaz.

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    beter böcek meriçin dediği doğru. Çok seri vites atıyorum. Tam geçtiğinden emin olmadan basmaya devam. Yani belkide tam vitese oturmadan gazı köklediğim için oluyor. Yani büyük ihtimal sorun motorda değil bende

Motosikleti
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beter böcek meriçin dediği doğru. Çok seri vites atıyorum. Tam geçtiğinden emin olmadan basmaya devam. Yani belkide tam vitese oturmadan gazı köklediğim için oluyor. Yani büyük ihtimal sorun motorda değil bende
    Aynen katılıyorum. O hışım ile vites'i tam attığımızı zannedebiliyoruz. Bana genelde öyle oluyor maalesef.
    Yoksa Wolf'lerde böyle bir şey olmaz. Hatta test ettiğimde bilerek yarım atmıştım vitesleri
    Ama hiç kendini atmamıştı...

Aynen abi.Birde tayfur "Her daim debriyaj ile vites yükseltip düşürmenizi tavsiye ederim." demiş.Uygun devirde debriyaj kullanmadan vites değiştirmek daha iyi diye biliyorum ben.

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    titandan sonra alışma çabasındayım. Yolda kendimi kaybedip wolf u titan zandediveriyom. problem yok yani.

Motosikleti
    Alıntı rapsy_09 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen abi.Birde tayfur "Her daim debriyaj ile vites yükseltip düşürmenizi tavsiye ederim." demiş.Uygun devirde debriyaj kullanmadan vites değiştirmek daha iyi diye biliyorum ben.
    En azından yarım debriyaj ile atmayı deneyin. Senkromenç'lere ani ve şok yük gerilimini düşürmüş olursunuz. Sırtınıza birisi aniden 30 kg'luk un çuvalı attığını düşünün! Yumuşak kullanmak her zaman iyidir.

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    evet ama ben sert adamım. Alırkende demiştim ben bu motoru sert kullanırım diye. Neyse allahtan arıza vermiyor. Sağlam motor yani

Motosikleti
    evet ama ben sert adamım. Alırkende demiştim ben bu motoru sert kullanırım diye. Neyse allahtan arıza vermiyor. Sağlam motor yani
    Orası öyle yeri geldimi kullanacaksın. Hırpalıyacaksın. Vereceksin gaz'ın dibine. Sende ki durum tam geçirememe gibi geliyor bana. Sırf boş'a atacak mı diye, gıdım gıdım atıyordum vitesleri, inadına gaz verip bırakıyordum, hop'lıya zıp'lıya geziyordum boş'a geçmiyordu. Wolf'ler gönlümü çaldı desem yeridir. Sonuçta ''Jianshe-Yamaha''

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    evet. Ybr ye parası yetmeyene wolf var.

Neyse uzun uzun anlatmak isterdimde bugün pek havamda değilim Tayfur sonra hatırlat sana detaylı acıklama yazacam

Motosikleti
    evet. Ybr ye parası yetmeyene wolf var.
    2'sini de kullandım. Wolf daha bi atik geldi. ESD'lerde devir kesici mi vardır, ne vardır yoktur çözemedim. Sınırlandırılmış gibi geliyor, öyle hissediyorum. Ama wolf; fena fena. Yarı fiyatına aynısı gibi. Pek fazla fark yok. Wolf'te artı olarak vites göstergeside var. Daha ne olsun. Yeme de yanında yat.

Dostum tüm wolflerde yok vites göstergesi.Devir kesici 10.500 de bizimde.Son devirleri görmüyor.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)