O film'i izlerken az bezlemediler beni! Mezar'dan çıkıp sinek'i çukulata ile avlayan adam mesela... Nick'i o film'e hitapen aldım.
O film'i izlerken az bezlemediler beni! Mezar'dan çıkıp sinek'i çukulata ile avlayan adam mesela... Nick'i o film'e hitapen aldım.
seni anlıyorum ama şuradaki farkı bi göstereyim jianshe hiç duymadın değil mi ?
ybr alana kadar bende duymamıştım
sonra dedim ki yamaha işi biliyor.. sonra sagını solunu söküyoruz motorun jianshe yazıyor şaşırıyorum
megersem jianshe yapıyormuş motoru..
neyse ben 100 kere yazdım hem cb bölümüne adamlarla gırtlak gırtlaga girecek kadar tartıştık
jianshe dediğimiz firma kimmiş tanıyalım bir daha
''Yamaha YBR 125, Yamaha Motor Company Ltd.'in hafif sınıf kategorisindeki motosikletidir.
Popüler "Standart Naked" tarzına sahip YBR125; 123,7cc hacminde, tek silindir, 4 zamanlı, hava soğutmalı, 2 sübaplı yandan egzantirik zincirli, elektrik marşlı ve CDI ateşlemeye sahiptir.
Motorun vibrasyonunu minimuma indiren, karşı krank-şaft dengeleyici mevcuttur. Motor gücü 8,000 devirde 12 beygir, torku ise 6,500 devirde 11.6 newton metredir ama avrupalı versiyonları (2005) 7600 devirde 10,3 beygir ve 6500 devirde 10 newton metre tork vermektedir. Bunun sebebi avrupalı versiyonlarında "Katalitik Konvertör" bulunmasıdır.
Düşük ses çıkışına sahip, ekonomik ve dayanıklı bu motor Sherco motorcycle tarafından CityCorp 125 modelinde de kullanılmıştır.
Yamaha YBR125'in 2000 yılında Brezilya'da başlayan macerası, daha sonraları Ekvator, Peru, Venezuela, Arjantin, İtalya ve Türkiye'de devam etmiştir.
2003 yılında Çin'deki Jianshe Motorcycle Co., Ltd ile üretime geçen Yamaha YBR 125 modeli, 2003-2005 arasında 200.000 adet satmıştır. 125cc kategorisinde en iyi balansa sahip motor olan YBR125 sağlamlığıyla da kendini ispatlamıştır.
Şasesi, MBK Sanayi tarafından Elmas-Tipi denilen Bükülmeyen-Çelik borundan üretilmiştir. Uzun ön süspansiyonlara ve ayarlanabilir arka amortisörlere sahiptir.
Sıradışı bir tarz sahibi olan YBR125, uzun sayılabilecek bir seleye, güzel şekillendirilmiş metal benzin deposuna, şık kuyruk tasarımına, bu güzel çizgisini tamamlayan arka park/fren lambasına, sinyal ve aynalarına kadar yüksek kalitede üretilmiştir. Ayrıca Mikuni karbüratörlü yakıt sistemine ve ön disk frene sahiptir...''
KAYNAK http://tr.wikipedia.org/wiki/Yamaha_YBR_125
ve bora kadırga ve wolf modeli bu fabrikadan tamamıyla üretilip türkiyeye gönderiliyor.. tüm aksamı sadece motor kısmı değil yani..
gelelim cb e ye sundiro kimdir nedir?
bilen varmı ? yok
o zaman güvenerek alınırmı alınmaz
ama honda olunca koşarak gitti aldı millet...
şimdi de bok sürdürmüyorlar..
onlar bilmiyor mu eksiklerini biliyorlar..
kendilerini avutuyorlar...
alanlar hep sattı duyulmadan..
# motosikletle.blogspot
çenesini uzatıp, parmaklarıyla gözlerini içine itip dilinin üstüne 2 çift göz düşüren, dışarı çıkınca kendini çölde bulup yılanlar tarafından kovalanan, öteki tarafta sıra bekleyen küçücük kafalı adamın yanında, sigarasını ağzından çekip boğazındaki kesikten üfleyen yaşlı kadın, merdivenden inerken korkuluk üstünde kocaman yılan, 3 kere beter böcek de gelşin vs vs vs
Jianshe'yi duymam olurmu. Jianshe; 1889 yılından itibaren motorsiklet üreten bir firma. 1980 yılından itibarende Yamaha Motor Corp. ile birlikte üretim yapıyor. Sadece motor mu? Hayır. Otomobillerin klima pompası, sadece motosikleti motor'u, ATV, elektrikli bisiklet. Ve 11.000 çalışanı var! Gelelim Sundiro'ya; 2002 yılında kurulmuş bir firma sadece motosiklet üretmekle meşgul, üretiyormu tartışılır. Ve 3.000 çalışanı var. Yani Jianshe'yi duyan bir insan'ın 30 sefer düşünmesi lazım. Biri 1889 yılından beri, diğeri (Sundiro) 2002 yılından beri... Zaten bu gidişlede Salcano Wolf alacağım. Eski nesil YBR...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:48 ----------
Acayip bir film. Gençlerin izlemesini şiddetle tavsiye ediyorum. Her türlü atraksiyon vardı filmde. Masada şarkı söylemeler felan. Sandalyeler birden canlanıyor. İzlemek lazım
tsubasa beter böcek te bizim kafadan. Neyin ne olduğunu iyi biliyor. Beter böcek filmini herkese tavsiye ederim. Yanılmıyosam 89 model bi film. Ama zevke izlenecek bi film.
Dedim ya CB alma gafletinde bulundum. Basür oldum, sinir uyuşması oldum, kısmi felç yaşadım!.. Yeni yeni geliyorum kendime. Servis bi yandan, benzin bi yandan, satarken alıcı bi yandan para suyunu çekti! Biriktiriyorum. Teklifin için teşekkür ediyorum. İnşaAllah şıp diye satarsın.
dostum aciliyeti yok.Satılsada olur satılmasada.Boş boş duracağına birinin işine yarasın diye söyledim.Allaha şükür satmaya karar vereli 4 gün oldu 2 alıcı cıktı.Ama 2 sindede fiyatta anlaşamadık.Tok satıcı olmak böyle birşey sanırım Bugün bakmaya gelenler yarın haber edecekler parayı ayarlayabilirlerse p.tesi satış alacaklar.Nasip
eweeettt arkadaslar.bugun hatta az once ewe gelırken karsıdan gelen arabaya uzun-kısa yaptıktan sonra benım salco kısa farı kestı.sadece park ve uzun devresı yanıyor.ne yapmalıyım.salcocular uygulamalı anlatın bakalım.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Ben daha aldığım 70.ci km'sinde motor'u (CB'yi) satılığa çıkardım. Anca 4.000 km'den sonra, o da artık depinmeye, gitmemesine, şasesinde boya atmaya ve de 5.ci vites'te iken boşa atmasına! Dayanamadığımdan 3.000 TL'nin altına salladım. Ne güzel senin adına sevindim. Umarım istediğin fiyat'a satarsın
Mutlu abi salcanoda ampul patlatabilen tek kişi olarak tarihe geçirmek lazım seni Fatihin motorun ampuller orjinal daha Kafada 2 vida var onları söküyorsun.Kafayı tutuğ hafif yukarı kaldırıyorsun.Sonra kendine doğru çekip çıkarıyorsun abi.Üstündeki ampulu söküp yenisini takıyorsun.Bu kadar
Dostum sen çok çekmişsin CB den anlaşılan.2500 istiyorum bakalım.Forumdan arkadaşlara nakliyesindede yardımcı olacağım.Fiyatta bana göre uygunda almaya gelen adam demiyor sen buna pirelli lastik takmışsın gündüz farı yaptırmışsın uzun cam takmışsın diye Bakıyor salcano mu salcano piyasası 2000.2300 arası.Bu fiyata verirsen alırız diyor O fiyatada vermem.Biraz motordan anlayan biri denk gelir herhalde
arkadaşlar derdimizi anlattık ;; laf arasında denk geldi dikkat çekmedi galiba, Salcano wolf bilgi paylaşım başlığı değil mi burası , muhabbetin yanında sorunlarımızı da paylaşıp tartışmamız gerektiği kanısındayım ...
herkese hayırlı geceler
Aynı sorunu CB'de de yaşadım. Eskiden millet bir aksesuar gördümü ağzının suyu akıyordu. Şimdi ise söylüyorsun söylüyorsun hiç. Kendi bildiğini okuyorlar. Ben de ''Kappa'' kuyruk bagajını, kılını, yününü çıkardım öyle sattım. Anlamıyorlarsa biz ne yapalım. Meriç bey az önce ilan'ı inceledim. Hani o kadar olur. Uzun yol motor'u olmuş. MaşaAllah subhanAllah (Nazarım değmesin). CBF alınacağına, bunu hava kapmaları lazım. Acayip güçlü bir motor var bu wolf'lerde. Yeni YBR'ler bi yerde nefesi kesiliyor gibi oluyor. Ama wolf'ler fena. Dikkat ettiysen CB'den bahsetmedim. Unutmaya çalışıyorum. Bir daha binmeden kullanmadan, motör almam.
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)