Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Beter_Bocek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Orbit II 125 (2013) & Kuba XCG 150 (2014)
    O film'i izlerken az bezlemediler beni! Mezar'dan çıkıp sinek'i çukulata ile avlayan adam mesela... Nick'i o film'e hitapen aldım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    Alıntı Beter_Bocek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hepsi ''Çin'' malı sonuçta ama. ''Jianshe'' diye ''Çin''li bir üretici var. Akıllara zarar. Bütün ''Sundiro''cular (Honda yani) hayran ve de şaşkın. ''adem80''in de dediği gibi; insan'ın yanından 1.700 TL'lik ne üdüğü belirsiz ''Cup''lar vızır vızır geçip. Sonra yavaşlayıp, yanına gelip de ''baba bu CB 100 km/h yapıyor mu?!'' gibi sinir bozucu ve de alaycı bir soru sorup. Gaz'ı açıp gitmesi. Ve de o sırada CB'nin dip gaz olması!.. Hani TV'lerde millet yırtınır ya; ''ben ettim, siz etmeyin''; heh işte benimki de o hesap. Ben aldım, siz alırken kullanmadan almayın. Hele hele forumda övüldüklerine benim gibi kanmayın. 4.000 TL'niz telef olur durup dururken!
    seni anlıyorum ama şuradaki farkı bi göstereyim jianshe hiç duymadın değil mi ?
    ybr alana kadar bende duymamıştım
    sonra dedim ki yamaha işi biliyor.. sonra sagını solunu söküyoruz motorun jianshe yazıyor şaşırıyorum
    megersem jianshe yapıyormuş motoru..
    neyse ben 100 kere yazdım hem cb bölümüne adamlarla gırtlak gırtlaga girecek kadar tartıştık
    jianshe dediğimiz firma kimmiş tanıyalım bir daha

''Yamaha YBR 125, Yamaha Motor Company Ltd.'in hafif sınıf kategorisindeki motosikletidir.
    Popüler "Standart Naked" tarzına sahip YBR125; 123,7cc hacminde, tek silindir, 4 zamanlı, hava soğutmalı, 2 sübaplı yandan egzantirik zincirli, elektrik marşlı ve CDI ateşlemeye sahiptir.
    Motorun vibrasyonunu minimuma indiren, karşı krank-şaft dengeleyici mevcuttur. Motor gücü 8,000 devirde 12 beygir, torku ise 6,500 devirde 11.6 newton metredir ama avrupalı versiyonları (2005) 7600 devirde 10,3 beygir ve 6500 devirde 10 newton metre tork vermektedir. Bunun sebebi avrupalı versiyonlarında "Katalitik Konvertör" bulunmasıdır.
    Düşük ses çıkışına sahip, ekonomik ve dayanıklı bu motor Sherco motorcycle tarafından CityCorp 125 modelinde de kullanılmıştır.
    Yamaha YBR125'in 2000 yılında Brezilya'da başlayan macerası, daha sonraları Ekvator, Peru, Venezuela, Arjantin, İtalya ve Türkiye'de devam etmiştir.
    2003 yılında Çin'deki Jianshe Motorcycle Co., Ltd ile üretime geçen Yamaha YBR 125 modeli, 2003-2005 arasında 200.000 adet satmıştır. 125cc kategorisinde en iyi balansa sahip motor olan YBR125 sağlamlığıyla da kendini ispatlamıştır.
    Şasesi, MBK Sanayi tarafından Elmas-Tipi denilen Bükülmeyen-Çelik borundan üretilmiştir. Uzun ön süspansiyonlara ve ayarlanabilir arka amortisörlere sahiptir.
    Sıradışı bir tarz sahibi olan YBR125, uzun sayılabilecek bir seleye, güzel şekillendirilmiş metal benzin deposuna, şık kuyruk tasarımına, bu güzel çizgisini tamamlayan arka park/fren lambasına, sinyal ve aynalarına kadar yüksek kalitede üretilmiştir. Ayrıca Mikuni karbüratörlü yakıt sistemine ve ön disk frene sahiptir...''

KAYNAK http://tr.wikipedia.org/wiki/Yamaha_YBR_125

ve bora kadırga ve wolf modeli bu fabrikadan tamamıyla üretilip türkiyeye gönderiliyor.. tüm aksamı sadece motor kısmı değil yani..

gelelim cb e ye sundiro kimdir nedir?
    bilen varmı ? yok
    o zaman güvenerek alınırmı alınmaz
    ama honda olunca koşarak gitti aldı millet...
    şimdi de bok sürdürmüyorlar..
    onlar bilmiyor mu eksiklerini biliyorlar..
    kendilerini avutuyorlar...
    alanlar hep sattı duyulmadan..
    # motosikletle.blogspot

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    O film'i izlerken az bezlemediler beni! Mezar'dan çıkıp sinek'i çukulata ile avlayan adam mesela... Nick'i o film'e hitapen aldım.
    çenesini uzatıp, parmaklarıyla gözlerini içine itip dilinin üstüne 2 çift göz düşüren, dışarı çıkınca kendini çölde bulup yılanlar tarafından kovalanan, öteki tarafta sıra bekleyen küçücük kafalı adamın yanında, sigarasını ağzından çekip boğazındaki kesikten üfleyen yaşlı kadın, merdivenden inerken korkuluk üstünde kocaman yılan, 3 kere beter böcek de gelşin vs vs vs

Motosikleti
    Jianshe'yi duymam olurmu. Jianshe; 1889 yılından itibaren motorsiklet üreten bir firma. 1980 yılından itibarende Yamaha Motor Corp. ile birlikte üretim yapıyor. Sadece motor mu? Hayır. Otomobillerin klima pompası, sadece motosikleti motor'u, ATV, elektrikli bisiklet. Ve 11.000 çalışanı var! Gelelim Sundiro'ya; 2002 yılında kurulmuş bir firma sadece motosiklet üretmekle meşgul, üretiyormu tartışılır. Ve 3.000 çalışanı var. Yani Jianshe'yi duyan bir insan'ın 30 sefer düşünmesi lazım. Biri 1889 yılından beri, diğeri (Sundiro) 2002 yılından beri... Zaten bu gidişlede Salcano Wolf alacağım. Eski nesil YBR...

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:48 ----------

Acayip bir film. Gençlerin izlemesini şiddetle tavsiye ediyorum. Her türlü atraksiyon vardı filmde. Masada şarkı söylemeler felan. Sandalyeler birden canlanıyor. İzlemek lazım

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    tsubasa beter böcek te bizim kafadan. Neyin ne olduğunu iyi biliyor. Beter böcek filmini herkese tavsiye ederim. Yanılmıyosam 89 model bi film. Ama zevke izlenecek bi film.

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    Jianshe'yi duymam olurmu. Jianshe; 1889 yılından itibaren motorsiklet üreten bir firma. 1980 yılından itibarende Yamaha Motor Corp. ile birlikte üretim yapıyor. Sadece motor mu? Hayır. Otomobillerin klima pompası, sadece motosikleti motor'u, ATV, elektrikli bisiklet. Ve 11.000 çalışanı var! Gelelim Sundiro'ya; 2002 yılında kurulmuş bir firma sadece motosiklet üretmekle meşgul, üretiyormu tartışılır. Ve 3.000 çalışanı var. Yani Jianshe'yi duyan bir insan'ın 30 sefer düşünmesi lazım. Biri 1889 yılından beri, diğeri (Sundiro) 2002 yılından beri... Zaten bu gidişlede Salcano Wolf alacağım. Eski nesil YBR...

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:48 ----------

Acayip bir film. Gençlerin izlemesini şiddetle tavsiye ediyorum. Her türlü atraksiyon vardı filmde. Masada şarkı söylemeler felan. Sandalyeler birden canlanıyor. İzlemek lazım
    bizim motorlar 2007 - 2009 ybr ymiş bu arada
    # motosikletle.blogspot

rapsy_09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beter benim motörü satam sana

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    meriçin motor 10 numara

Motosikleti
    Dedim ya CB alma gafletinde bulundum. Basür oldum, sinir uyuşması oldum, kısmi felç yaşadım!.. Yeni yeni geliyorum kendime. Servis bi yandan, benzin bi yandan, satarken alıcı bi yandan para suyunu çekti! Biriktiriyorum. Teklifin için teşekkür ediyorum. İnşaAllah şıp diye satarsın.

dostum aciliyeti yok.Satılsada olur satılmasada.Boş boş duracağına birinin işine yarasın diye söyledim.Allaha şükür satmaya karar vereli 4 gün oldu 2 alıcı cıktı.Ama 2 sindede fiyatta anlaşamadık.Tok satıcı olmak böyle birşey sanırım Bugün bakmaya gelenler yarın haber edecekler parayı ayarlayabilirlerse p.tesi satış alacaklar.Nasip

salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    eweeettt arkadaslar.bugun hatta az once ewe gelırken karsıdan gelen arabaya uzun-kısa yaptıktan sonra benım salco kısa farı kestı.sadece park ve uzun devresı yanıyor.ne yapmalıyım.salcocular uygulamalı anlatın bakalım.
    KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR

Motosikleti
    Ben daha aldığım 70.ci km'sinde motor'u (CB'yi) satılığa çıkardım. Anca 4.000 km'den sonra, o da artık depinmeye, gitmemesine, şasesinde boya atmaya ve de 5.ci vites'te iken boşa atmasına! Dayanamadığımdan 3.000 TL'nin altına salladım. Ne güzel senin adına sevindim. Umarım istediğin fiyat'a satarsın

Mutlu abi salcanoda ampul patlatabilen tek kişi olarak tarihe geçirmek lazım seni Fatihin motorun ampuller orjinal daha Kafada 2 vida var onları söküyorsun.Kafayı tutuğ hafif yukarı kaldırıyorsun.Sonra kendine doğru çekip çıkarıyorsun abi.Üstündeki ampulu söküp yenisini takıyorsun.Bu kadar

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı salcano_7946 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eweeettt arkadaslar.bugun hatta az once ewe gelırken karsıdan gelen arabaya uzun-kısa yaptıktan sonra benım salco kısa farı kestı.sadece park ve uzun devresı yanıyor.ne yapmalıyım.salcocular uygulamalı anlatın bakalım.
    valla benim far yuvarlak. Sizinkiler gibi orjinal değil. Herhalde kafayı söküp farın arkasına ulaşacaksın. Ampülünü söküp yenisini takacaksın.

Ben daha aldığım 70.ci km'sinde motor'u (CB'yi) satılığa çıkardım. Anca 4.000 km'den sonra, o da artık depinmeye, gitmemesine, şasesinde boya atmaya ve de 5.ci vites'te iken boşa atmasına! Dayanamadığımdan 3.000 TL'nin altına salladım. Ne güzel senin adına sevindim. Umarım istediğin fiyat'a satarsın
    Dostum sen çok çekmişsin CB den anlaşılan.2500 istiyorum bakalım.Forumdan arkadaşlara nakliyesindede yardımcı olacağım.Fiyatta bana göre uygunda almaya gelen adam demiyor sen buna pirelli lastik takmışsın gündüz farı yaptırmışsın uzun cam takmışsın diye Bakıyor salcano mu salcano piyasası 2000.2300 arası.Bu fiyata verirsen alırız diyor O fiyatada vermem.Biraz motordan anlayan biri denk gelir herhalde

ersin90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano WOLF S
    arkadaşlar derdimizi anlattık ;; laf arasında denk geldi dikkat çekmedi galiba, Salcano wolf bilgi paylaşım başlığı değil mi burası , muhabbetin yanında sorunlarımızı da paylaşıp tartışmamız gerektiği kanısındayım ...
    herkese hayırlı geceler

Alıntı ersin90 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar derdimizi anlattık ;; laf arasında denk geldi dikkat çekmedi galiba, Salcano wolf bilgi paylaşım başlığı değil mi burası , muhabbetin yanında sorunlarımızı da paylaşıp tartışmamız gerektiği kanısındayım ...
    herkese hayırlı geceler
    Dostum sorunun varsa buyur paylaş yardımcı olmaya çalışalım.Daha önce yazdıysan k.bakma görmedik.

ersin90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano WOLF S
    Alıntı ersin90 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beyler 2 hafta olmustu motoru çalıştımamıştım...malum havalar soğuk ,vaktim de yoktu ...Geçen gün motoru çalıştırdım 3-5 dk ısıttım berbere gittim ,berberden çıktım baktım motorun altına yağ damlıyo PIT PIT ...bebeden sonra bi işim vardı acil ..dedim garanti bozulmasın servise götüeyim ,belki ciddi bi sıkıntı vardır dedim...gittim servise motorun zinciri çeviren kısımdaki Keçe yıtılmış ,usta dedi ki garanti için beklersin ...altı üstü 2 liralık keçe (çük kadar bişey ) neyini bekliyceksem ...acil işim de vardı ,usta keçeyi değiştidi sonra 20 TL hesap çıkardı bana ... Acil işim olunca verdim 20 tl yi çıktım ... GARANTİSİ de batsınn SERVİSİ de ...bundan sonra adam akıllı bi usta bulcam , garantiye de sokmayacam motoru ,Allah belasını versin garantinin ,ne boka yarıyosa ...
    neyse Arkadaşlar Değerli yorumlarınızı bekliyorum ...
    estağfurullah kardeş ,farkettim laf arasında kaldığını ...

Dostum orada yazmıştım ben ona cevap

Alıntı rapsy_09 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ....Ersin senin olayda aynı sekilde.Hep diyorum ben servis işi yalan.Ben kasadan çıkardım motoru dedim sen hele geç kenara bana alet edevat getir ben toplarım motoru sen işine bak müşterilerini bekletme İyi bir usta bulman veya el becerin varsa neyin nasıl yapıldığını araştırıp aynı şekilde uygulamak yeterli.Teknolojik bir alet değil bizim motorlar.

Motosikleti
    Aynı sorunu CB'de de yaşadım. Eskiden millet bir aksesuar gördümü ağzının suyu akıyordu. Şimdi ise söylüyorsun söylüyorsun hiç. Kendi bildiğini okuyorlar. Ben de ''Kappa'' kuyruk bagajını, kılını, yününü çıkardım öyle sattım. Anlamıyorlarsa biz ne yapalım. Meriç bey az önce ilan'ı inceledim. Hani o kadar olur. Uzun yol motor'u olmuş. MaşaAllah subhanAllah (Nazarım değmesin). CBF alınacağına, bunu hava kapmaları lazım. Acayip güçlü bir motor var bu wolf'lerde. Yeni YBR'ler bi yerde nefesi kesiliyor gibi oluyor. Ama wolf'ler fena. Dikkat ettiysen CB'den bahsetmedim. Unutmaya çalışıyorum. Bir daha binmeden kullanmadan, motör almam.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)