Aynen abi güzel motör Bugün bir cb 125 denk geldi.Normalde 80 i geçmeyen ben gaza geldim bastım biraz 100 ü çok rahat geçiyor 113-114 civarı saldım.Cb ortalarda yok.
Aynen abi güzel motör Bugün bir cb 125 denk geldi.Normalde 80 i geçmeyen ben gaza geldim bastım biraz 100 ü çok rahat geçiyor 113-114 civarı saldım.Cb ortalarda yok.
Öyle deme abi.CB sahipleri toz kondurmuyor.O motorda güzeldir biz beğenmiyor olabiliriz
cb güzeldir güzeldir. Bilirim. Test ettim
Sende vallaha abi.Biraz önce biri daha aradı motor için.Bir rakam söyledi.Bende o fiyata olmaz dedim.Eğer satmayı düşünürsen bu numaradan ulaşırsın dedi
meriç satma. Ne zamana kadar? İstediğin fiyat verilene kadar.
ben binmem kullanmam o motosikleti cb midir ne bokumdur..
arkadaşım gitti aldı gördüm bu motosiklet çinlidir dedim kaliteden çinli cıktı sonradan sundiro yapıyormuş çinde
...
bu forumdaki prof. üniversitelerde yok
kask konusuna yazılana bi bakın
gülüyom ben bunlara ya :D:D
adam 10 sene önce kask mı vardı diyo
ls2 cok adama :D
# motosikletle.blogspot
Tsubasa kim kızdırdı seni Dursun abi motorun acelesi yok elbet birgün benim dediğim fiyata alacak biri cıkar Çıkmazsada dursun bana ne zararı var motorun
meriç bu adamlar motosiklete biniyor hayatta kalıyor ya
helal olsun başka hiç bişi demiyorum..
istanbul trafiginde her tarafıma bişler baglayıp full koruma cıkıyorum..
dikkatim tam yolda hiç bir şeyle ilgilenmiyorum..
kaskın en kralını .. korumun en kralını ben giyiyorum
en az 5-6 kez düştüm istanbulda..
bu adamlar bana gelmiş ls2 yi övüyor iyi diyor...
bu adamlara 10 liraya satılan plastik kasklardan vericeksin takılsınlar
# motosikletle.blogspot
Beyler 2 hafta olmustu motoru çalıştımamıştım...malum havalar soğuk ,vaktim de yoktu ...Geçen gün motoru çalıştırdım 3-5 dk ısıttım berbere gittim ,berberden çıktım baktım motorun altına yağ damlıyo PIT PIT ...bebeden sonra bi işim vardı acil ..dedim garanti bozulmasın servise götüeyim ,belki ciddi bi sıkıntı vardır dedim...gittim servise motorun zinciri çeviren kısımdaki Keçe yıtılmış ,usta dedi ki garanti için beklersin ...altı üstü 2 liralık keçe (çük kadar bişey ) neyini bekliyceksem ...acil işim de vardı ,usta keçeyi değiştidi sonra 20 TL hesap çıkardı bana ... Acil işim olunca verdim 20 tl yi çıktım ... GARANTİSİ de batsınn SERVİSİ de ...bundan sonra adam akıllı bi usta bulcam , garantiye de sokmayacam motoru ,Allah belasını versin garantinin ,ne boka yarıyosa ...
neyse Arkadaşlar Değerli yorumlarınızı bekliyorum ...
en iyi kask çelik düdüklü tenceredir. Kafan kırılır, düdüklü tencereye bişey olmaz yazmıştım oraya. 2 tane ls2 var bende. İdare eder işte. Ne iyi ne kötü. Tsubasa sana bitane honda cb 125 alak
ne mal adamlar var ya :D
hala gülüyorm :D:D:D kask konusuna yazıyor bak :D
herkes prof. bu forumda abi ya :D
Honda cb alırım.. titremeye başlarsa iner yakarım :D
benim motorda bi ara cınlama geliyordu.. sana demiştim.. hafifte bir titreme vardı.. önceden hiç yapmıyordu..
honda servise götürdüm dedim elamana bindi baktı yok bişi dedi
beraber binelim dedim.. bindik sesi dinlettim
farkedemedim abi dedi..
abi koruma demiri gevşemiş hep zırıltı yapıyordu hem hafif titriyordu.. usta anlayamadı ben anladım..
abi sen cok pinpiriklisin dedi..
velakin..
bindiğim motor titriyorsa iniyorum ben..
çalıştıgım yerde apaçi verdiler 2 gün
abi gerçekten beni rahatsız ediyor titreşim olayı..
2 gün bana cbf verin yoksa istifa dedim :D
cbf verdiler rahat ettim...
cb gelince adem abi cok motor sürdüm . 50 bin km devirmişimdir..
sen de en az benim kadar kullandın ..
isme para verip kanat amblem bir markaya 3700 tl verir misin?
# motosikletle.blogspot
cbf cıktı hoşuma gitmedi, cb çıktı hoşuma gitmedi. Baktım kanatları çinlilere yapıştırıp güya ucuz honda satıyolar. Ne alakası var? Onlar honda değil, çinli. 5 bin verip cbf almam. 3.800 verip cb de almam. Gider onların yerine çinli alırım. Bak kanuni gt 170, gt 200 falan getirmis. Cb alıp yolda 85 90 la sürüneceğime 2-3 bine bu kanunilerden alır 130-140 uçarak gıderim. Mesela cb ile yolda giderken yolda 100-110 cc çinli cuplar yolda yanımdan geçip gidemez.
abi cbf in artısı konfor artı canta seti cok iyi oturuyor lastiği degğiştiriğin anda cok dengeli bi motosiklet oluyor
cb de bi cacık yok
80 de bir titriyor
ben dedim herhalde 120 filan yapıorm
ibre 80 di şaşırdım...
arkadaş sattı ybr aldı zaten..
kısa sözün özü
dediğin gibi hepsi çin..
çinde ayrı bi yere konulacak bir firma varsa o da bizim motorlar jianshe js125 serisi.. wolf bora kadırga ybr
eşek gibi kullanıyorum bakımını da yapıyorum daha bir kere ne yolda bıraktı ne başka bişey cıkardı...
# motosikletle.blogspot
aynen tsubasa. Cb formuna yazdım. Baya bi atıştık arkadaşlarla. Cb sayfasına git, bi 5-10 sayfa geriye git görürsün.
Arkadaşlar kimseye derdimizi anlatamıyoruz ki.Bu yüzden kendi kendinize sinir stress yapmayın gözünüzü sevim.Ben çinli kullanıyorum gayette memnunum.CB sahibi de kullandıgı motordan memnunsa bizi alakadar eden bir durum yok.Boşverin yav.Ersin senin olayda aynı sekilde.Hep diyorum ben servis işi yalan.Ben kasadan çıkardım motoru dedim sen hele geç kenara bana alet edevat getir ben toplarım motoru sen işine bak müşterilerini bekletme İyi bir usta bulman veya el becerin varsa neyin nasıl yapıldığını araştırıp aynı şekilde uygulamak yeterli.Teknolojik bir alet değil bizim motorlar.
Hepsi ''Çin'' malı sonuçta ama. ''Jianshe'' diye ''Çin''li bir üretici var. Akıllara zarar. Bütün ''Sundiro''cular (Honda yani) hayran ve de şaşkın. ''adem80''in de dediği gibi; insan'ın yanından 1.700 TL'lik ne üdüğü belirsiz ''Cup''lar vızır vızır geçip. Sonra yavaşlayıp, yanına gelip de ''baba bu CB 100 km/h yapıyor mu?!'' gibi sinir bozucu ve de alaycı bir soru sorup. Gaz'ı açıp gitmesi. Ve de o sırada CB'nin dip gaz olması!.. Hani TV'lerde millet yırtınır ya; ''ben ettim, siz etmeyin''; heh işte benimki de o hesap. Ben aldım, siz alırken kullanmadan almayın. Hele hele forumda övüldüklerine benim gibi kanmayın. 4.000 TL'niz telef olur durup dururken!
meriç artık uğraşmıyorum. Cb sayfasınada yazmıştım. Memnunsanız banane? Kime ne? Diye.
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)