Hadi hayırlı olsun diyek abi resim falan atarsan sorar soruştururuz.
resim faceye atarım. Buraya beceremiyorum. O kadar yani. Mayısa kadar satmam lazım. Acelesi yok şu anda. Ama soran olursa 2005 model, koyu mavi, titan es modeli, 35 binde. Vize sigorta var.sorun yok yani.
adem hayırlısı olsun. hondanın amblemi olsun satılır bizim ülkede
gidipde cb125 alma bukadar lafın üstüne
meriç sorun olur mu actevo yağda ? ilk çalışmada zorlaması dışında bir eksiğini göremedim ama ?
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Kalın yağ abi.Yağlama yaptıktan sonra sorun olmazda soğukken tat vermez.
Adem abi eski kasa titan alcakmış.Yenilerin parçası pahalı ve eskilere daha dayanıksızmış bildiğim kadarı ile.Eskilerin tüm parçaları çin işi cg ler ile birbirine uyuyormuş
evet şimdilik bana 2 motor düşüyor. Eski kasa titanlara çinli cg parçaları uyuyor. 2002 delüx veya 2002 altı bi model düşünüyorum. Bi sebepte eski kasaların yol tutuşu daha güzel, daha oturaklı. Mesela eski kasa 80 le nasıl gidiyosa 130-140 lara çıkıncada aynı oturaklı gidiyor. Yeni kasalar 100 de sapıtmaya, 120 den sonra yol dar gelmeye başlıyor. Ne varsa eski hondalarda var. Cb yi bedava verseler dönüp bakmam.
akü cuplardan 25tl, fren balatası desen 5 tl,
motor desen ybrden
mübarek tosuncuğun her parçası fiyat/performans olarak en üst düzeyde seçilmiş.
kartta limit olsa bi tane daha alırdım wolften. okadar seviyorum tosunumu
arkasına büyük ekmek sepeti takacağım. demirde yaptım şimdi arkasına 30 kg yükleyeceğim arkasına..
vay arkadaş sabah sabah yeri öptük iyimi
yayalar için yapılmış kullanılmayan tahta bi köprü vardı.
bende ne hikmetse geçeyim şundan dedim.
köprünün ıslak tahta zeminine çıkmamla kendimi yerde buldum.
sağa yattı motor , sağ bacağım altta kaldı.
bi baktım yan yerde yatıyorum. motor viteste ama halen çalışıyodu.arka tekerde dönüyodu. stop ettim.
koruma demiri olmasa ayvayı yemişti bacağım. ayağa kalktım. ayaklarım kayıyo. lan ben ayakta duramıyorum. motor nasıl duracak. bildiğin sabun
dizimde hafif sürtme var. motorda çizik yok.
asfaltın gözünü seveyim. tahta nedir yaa
tahsin geçmiş olsun. Yaş tahta çok kötü kayar.
Arkadaşlar öğleden sonra izmire gidecem. Gece yarısından sonra dönücem. Yani yazmazsam merak etmeyin.
" yaş tahtaya basma " derler, şimdi daha net anladım.
öne 55w lamba takınca statörü yaktık.
ybr sağlamdır lafı sadece lafmış!
maxi ybr sağlamdır demişler, statörü sağlamdır dememişler. ben 2005 titanda 2 ayda 2 tane konjektör yaktım. Olur öyle şeyler.
Ah be tahsin abi boşuna demiyoruz lastik lastik lastik diye.Zaten yol tutuşu az birde ıslak zemin üstüne tahta olunca yalan olmuş.böyle durumlarda motoru düşünme kendini kurtar abi.Motor koruma demirinin üstüne düşer pek zarar görmez.Gelmiş geçmiş olsun
Maxi dostum nedir senin ybr den çektiğin anlamadım ki.
meriç lastiğe kabahat bulamadım. çünkü ayağa kalktığımda bende ayakta duramadım. sabun gibiydi yer. zaten kayma olmadı. anında yapıştım.
sağlık olsun. tahtaya kesinlikle girmem bundan sonra.
yav siz niye zenon menon takıyosunuz motora ? zaten farları çok güzel gösteriyor. uzunda süper. güzel görünsün diye mi ? muayenedende geçmez
Xenon takılı bir motora bin anlarsın neden taktığımızı abi Özellikle gece sürüşlerinde çok iyi oluyor.orjinal far 1 birim aydınlatıyorsa xenon 5 birim aydınlatıyor gibi düşün.Şöyle bir örnekte vereyim sana.Siyah vizör kullanıyorum genelde.Uzun yol ve gece sürüşleri için yanımda şeffaf vizörde taşıyorum.Ben ahmet abi fatih erdek'e gittiğimizde almayı unutmuşum.Gece 6 saat kadar sürüşümüz oldu siyah vizörle karanlıkta herhangi bir zorluk çekmeden sürebildim.Yeterince açıklayıcı oldumu
hmm. anladımda muayenede sorun olabilir.
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)