yahu ben mct tarzı çantalardan hiç hoşlanmıyorum. Ahmet abi yapmıştı ya öyle, yada arkada tek çanta, bide güzel bi heybe
yahu ben mct tarzı çantalardan hiç hoşlanmıyorum. Ahmet abi yapmıştı ya öyle, yada arkada tek çanta, bide güzel bi heybe
Kamp yerinde veya mola yerlerinde içindekilerin çalınma ihtimali var heybede abi o yüzden kilit olan birşey daha yararlı
tamam o dediğin doğru. Çok önemli bişey varsa arka çantaya kitlerim. Ivır zıvırları heybeye koyarım. Kamp yapmadım hiç. Gideceğim yerde kalacağım bi dostum yoksa gitmem. Varsa 800 km olsa bile problem değil. Ben hiç kamp yapmadım. Burdan itiraf ediyorum. Askerlik hariç.
İşin zevki orada zaten abi.Şöyle söylüyeyim.Tamam hadi değerli şeyleri çantaya koydun gerisini heybeye doldurdun.Durdun kamp yapacan.Kurdun herşeyi etrafı gezeceksin.Ya kaskını yanına alacaksın.Ya çadırın içine bırakacaksın yada motorun üstüne koyucaksın. Kask çalınırsa yolda sıkıntı yaşarsın.Elinde gezdirirsen gezdiğin süre boyunca ağırlık.
ne diyemki? Hiç öyle bişey gelmedi başıma. Ben bu zekayla herşeye bulurum bi çözüm
sen baksana bendeki gözlere okadar para vermişim. Çaldıracak göz varmı bende? adama yediririm o kaskı dikkat ölüm tehlikesı danger falan yazarım üstüne
Arkadaş sakal bırakcam valla gene yanlış yağ seçimi castrol power 1 racing 10-40 varmış işte orda ondan alıp koysana actevo bizim motorlara gelmez halis muhlis scoter yağıdır kendisi
Çok hoş olmuş çantalar
Kamp yapmadıysan yapmıcan diye bir şey yok Ademim seksenim hele bi yaz gelsinde
YBR zinciri oringlimi atma Fatih din gardaşıyız hiç oringli zincir ybr ye denk gelmedim ben niyeyse
Bu arada mevsimin ilk karı yağdı buralara yani "garmıda yağdı Kötayanın dağına" türküsü gerçek oldu bu gün gündüz hava 0 -1 -2 o aralarda geziyordu şu anda -8 derece sevgisiz kış geldi yani masraflar da başladı artık ayda 100-150 TL doğalgaza, 100-150 TL serçeye gaz masrafım var (yaz olsa bu 300 TL ile nerelere nerelere gider gelirdim kışı sevmediğim kadar var yani) bu arada serçenin aküde cortladı dün gece -10 civarını görünce yarın 150-160 gayme bayılıp birde akü alıcaz DERDİM GOYAK YANİ ARKİDEŞLER
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
ahmet abi hoşgeldin. Bende tam uyku moduna geçmek üzereydim. Dostun yoksa tek başına kamp neye yarar? Yani gezecek dostun yoksa. Bu arada kamp malzemeleri yok bende. Çadır vs.
Abi ilk etapta 1 mat 1 tulum işini görür.Kampa bizle gidersen bizim çadırlar yeterde artar bile.
Ahmet abi beğendiysen böyle birşey yapalım yav metalle uğraşmayak hiç
bizi caminin arkası paklar artık bu yaştan sonra. En güzel kamp yeri orası
Kamp malzemen yokmuuuuu o zaman bu karikatür sana gelsin Adem
Uploaded with ImageShack.us
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
kamp yerim hazır abi caminin arkasında kampıda cemaat kuracak.
Yapalım valla Meriç bana uyar hatta dün iz tv de bi belgeselde gördüm bizim Türk gezginler (Nasuh Mahruki ve ekibi) Hindistan gezisinde enfield marka motosiklet kiralıyolar yan çanta olayınıda çubuk demirlerden bi kafes yaptırıp motorların yanlarına içinede normal valizlerini koyuyolar o bile yeter yani
---------- Post added at 02:31 ---------- Previous post was at 02:28 ----------
Adeeemmm hele bi dur acele etme yaz gelsin bi hem caminin arkasına geçici olarak getiriyolar oda son banyon için ebedi kamp yerimiz hepimizin belli yani (tabi sizin caminin arkası mezarlık değilse)
Adem abi senin için ölmüş Şimdi kuracan kampı yakacan ateşi.Oturcan başına yapacan sucuğunu.Yanına birde çay
ben çok sorun yaşadım ama ya servisten yada kendim bilip bilmeden motoru kurcaladığımdan.
benim motordan kaynaklı yaşadığım tek sorun sol ön sinyal lambasının patlamasıdır. oda 50 kuruş. kendim değiştirdim.
motoru yağsız bırakıp kitledim. yatak sardı. piston krank değişti. 330 tl tuttu.
biz hondanın 2-3 bakımına motor yaptık.
ybr teknolojisinin nimetleridir bunlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:50 ----------
abi scooter değilde cup motor resmi.vardı üstünde. zaten bende wolfu cup gibi kullanıyorum. dedim bi deniyeyim.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Tahsin abi gene sorun yaşamada ne gibi kullanırsan kullan o bizi alakadar etmez
Ahmet abi akü konusuna gelirsek o kadar para vermene gerek yok.Cup aküsü ile bizim aküler aynı.Cup aküleri 25-30 lira.Senin işini görür onlarda.
selam arkadaşlar. 2005 titanı satmaya karar verdim. Yerine başka motor alacam. Nemi alacam? Eski kasa titan. 2002 modele kadar. Varmı alıcı? Fiyat daha karar vermedim.2 bin kusur lira falan fiyat biçecem gibi.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)