Ben camı taktıktan sonra biraz hızlandı gibi geldi bana.
Ben camı taktıktan sonra biraz hızlandı gibi geldi bana.
almadım meriç. marka yok yorum yok resim yok.
şunu beyendim. yarın vereceğim siparişini.
http://www.feyizoglu.com/Motosiklet-...i_44129.html#0
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:23 ----------
abi olmayınca inanılmaz rüzgar alıyo insan. pazar günü o soğukta bütün gün e5 te gezdim. değil öksürmek öhö bile demedim.
yağmurdada faydalı. damlalar kurşun gibi yüzüne çarpmıyor. 35tl ye aldım.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Belki de rüzgarla dövüşme olayı olmadığından bana öyle gelmiştir? Gene de o keyfi hiçbirşeye değişmem.
Arkadaşlar cam şu şekilde eğik olursa motoru pek etkilemez.Uzun cam taktıktan sonraki resim yok elimde bir ara çekip atayim tekrardan.
o motor benim wolfa ne kadar çok benziyo evet arkadaşlar ön cam aynen böyle yatık olacak dik değil. Şekil a daki gibi.
Güzelmiş o resimdeki. Benimki yatmaz, yatarsa fren hidrolik kutusunu kırar. Ordakinin bağlantı ve camı farklı oldukça.
benimkinin önündede fatih yazıyo. Tesadüfünde bu kadarı.
Adamlar yapmış abi birebir çakmasını yapmışlar.Bende daha çok fotoğrafta imageshack.us daki üyeliğim banlandı.Eski hdd den bir ara resimleri kopyalamam lazım.
hala kafamda şu zincir var. Çok sert. O kadar sertki bazen ön dişliye tam oturmuyor, veya otururken çat çut ses yapıyor. Acaba ön dişlimi bitik diye söküp baktım daha yepsyeni tam zincir değişecektimki kayınço askerde para istedi. Ona para yolladım. Zincir parası uçup gitti ümitlerim önümüzdeki aya kaldı. Çok sert. Dişli üstünde zor eğiliyor. 1 ayda idare etsin bakam.
Abi şu senin çat çut ediyor dediğin böyle kalkışta takır takır oturmuyor kaydırıyor gibimi yapıyor? yada düşük devirde ötüyor mu
evet aynen. Düşük viteste yapıyo genelde.
ben motorun ruhunu okurum demiştim geçmişte. Zincirden değil balatadan çıkarsa bidaha motor üstüne binmem, oturmam. Debriyaj atlamasını bilirim. Kesinlikle debriyaj değil. Buna % 100 eminim. Zincir-dişli uyuşmazlığıda olabilir ama zincir çok sert büyük ihtimal bu.
fatih kanki nasılsın? Yok yahu ne yüreğime inecek? Debriyaj balatasıda 30 lira zincirde 30 lira. O ring li alırsam 70 lira
adem sağlam malzeme al yolda kalınca inan ucuz almak daha pahalıya geliyor çektiğin zahmet te cabası
bende iyiyim ne olsun işte
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
tamam o zaman o ringli alayım bari. Dost tavsiyesi
Abi boşuna değiştirceksin.Demedi deme ama değiştir ne desek sen gene dinlemicen bizi.Değiştir zinciri abi dersin meriç demişti dersin.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)