Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    hava yağmurlu evde uzanıyom. Motor dışarda yatıyor.gidemiyorum bi yere. İstanbul taraflarına kar geliyomuş. Havalar iyicene soğuyor. Motor işi artık zorlaşıyor. Ümitlerimiz bahara kaldı

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tahsins - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 2015 + doblo safeline 1.3mjet 2012
    bak şimdi tatlı su motorcusu diyecekler adem.
    yağnmur beni etkilemezde. kar buz nasıl olacak bende merak içindeyim.
    salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
    bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    diyen yanıma gelsinde göstereyim ben onlara tatlı su motorcusunu. Evimin önünde 3 honda, 1 wolf, 4 motor var. Eğer biyerden elime para geçecek. Bitanede suzuki inzuma düşünüyorum. Wolfu satmadan. Belki bide temiz bulursam eski kasa titan. Benim ruhumda var motor. Öyle tatlı su motorcusu lafları bana vız gelir, tırs gider. Ben canımı sokakta bulmadım. Ama genede yağmur, kar, soğuk beni etkilemez. Ben hertürlü binerim. İşim yok uzanıyorum. Sırf tatlı su motorcusu olmamak için bu yağmurda motora atlayıpta nereye gitçem? Yaktım sobayı keyif yapıyorum

rapsy_09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    diyen yanıma gelsinde göstereyim ben onlara tatlı su motorcusunu. Evimin önünde 3 honda, 1 wolf, 4 motor var. Eğer biyerden elime para geçecek. Bitanede suzuki inzuma düşünüyorum. Wolfu satmadan. Belki bide temiz bulursam eski kasa titan. Benim ruhumda var motor. Öyle tatlı su motorcusu lafları bana vız gelir, tırs gider. Ben canımı sokakta bulmadım. Ama genede yağmur, kar, soğuk beni etkilemez. Ben hertürlü binerim. İşim yok uzanıyorum. Sırf tatlı su motorcusu olmamak için bu yağmurda motora atlayıpta nereye gitçem? Yaktım sobayı keyif yapıyorum
    Aynen adem abi sana katılıyorum son 2 yıldır yaz kış paket dağıttım kar yağmur çamur koymuyorda kendine güvenen arkadaşları şu havalarda 300 km civarı bir yol gitmeye davet ediyorum Kurbanda ısparta-manisa arasını motosikletle gittim.Üşüdüm durursam daha çok üşürüm diye molada vermedim.Uşakta ışıklarda durdum yere bastığımı hissetmiyorum.Full takım ve kışlık motor botu giydim.Dizlerim üşümesin diye üstüne dizlik takıp içimede yün içlik giydim ama nafile Bu olaylardan sonra tatlı su motorcusu oldum.Kendini tatlı su motorcusu olarak görmeyen arkadaşları bekliyorum manisaya buyrun gelin misafirim olun

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    meriç romatizma, sinüzit, soğuk algınlığı vs hastalıklar tatlı su motoru olmayanlarla çok haşır neşir olur. Mesela 17 de oğlanı okuldan almaya gidecem. Oğlan hasta. ateşi var hafif. Sesleri falan çıkmıyor. Ben şimdi tatlı su motorcusu olmayayım diye bu soğukta yağmurda motorlamı gideyim? Araba yatarken? %90 motorla götürüp getiriyorum okula ama yağmurda soğukta motora bindiripte oğlanı hasta edersem ben ozaman o tatlı su motorcusu lafının üstüne büyük abtestimi yaparım

Salla abi hasta olmaya ne gerek var Varsın tatlı su motorcusu desinler.

Arkadaşlar yolda tamiri kolay olsun diye lastiğe içlastik koymayı düşündüğümü söylemiştim.Rasgele bakarken şu konuyu gördüm

http://www.motosiklet.net/forum/kaza...za-raporu.html

Okuyunca aslında bunun yerinde bir karar olduğunu fark ettim.Rialliye girip 2 tane içlastik siparişi verdim.Bizim motorlar orjinalinde içlastik ile geliyor.İçlastikli olarak üretildiğinden lastiğin geçtiği yerler tubless uyumlu jantlar kadar kalın değil.Buda hali ile daha çabuk atmaya neden oluyor.Arkadaş çevirmiş lastik havasınıda ihmal edince virajda lastik atmış durumu ortada.Alttaki mesajlarıda okudum geneli uyumlu olmadığında hemfikir.Yaptığımız yanlış bir uygulama.Tabi ben böyle düşünüyorum.Bugüne kadar birşey olmamış sorun yaşamamış olmamız bundan sonrada yaşamayacağımız anlamına gelmez.Her ne kadar takma uğraşma (tahsin abinin deyimi ile kumaş pantolonun üstüne kot pantolon giymede) deseniz de takacam iç lastik.Ben canımı sokakta bulmadım Sizleride bu konuda uyarmak istedim.Kalın sağlıcakla.

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    ben dagda eşek yolunda kullandım. Orda atmadıysa başka hiç bi yerde atmaz. Meriç kendi fikrin. Ama prelli, mıchelın lastik yanaklardan atmaz.

: Ne desem boş ben sadece fikrimi yazdım isteyen dikkate alır isteyen dikkate almaz.Lastik şişik iken sorun yaratmaz zaten havası inerse ve sert bir cisime denk gelirse durum vahim

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    meriç olacakla öleceğe çare bulunmazmış. Bide akacak kan damarda durmazmış. Ben böyle aldım, böyle kabul ettim. Varsın lastik komple fırlasın gitsin yolda. Atın ölümü arpadan olsum. Veya rahmetli şabanın dediği gibi arpanın ölümü attan olsun

Neyse abi birşey demedim.

Motosikleti
    Yamaha X-Max 250
    Benimkini garaja kaldırdım, kaldırmadan da hatıra fotoğraflarını çektim Darısı yeni sezona.
    (Rüzgarlık iğrenç görünüyor)

Fotoğraflar görünüyor umarım.

Aha 1740 km tazecik motör Boşver görüntüyü işini görüyorsa tamamdır.

Motosikleti
    Yamaha X-Max 250
    Alıntı rapsy_09 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aha 1740 km tazecik motör Boşver görüntüyü işini görüyorsa tamamdır.
    3 ay kullandım, normaldir. Rüzgarlık çok işe yarıyor gerçekten, kask hizasına kadar kesiyor, gerisini de kask hallediyor, ama daha estetik bir çözüm şart.

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    o rüzgarlık tipi iyi değil. Cbf uzun tur camı taktır. O iyi gider. Bu gerçekten güzel gözükmüyor.

o rüzgarlık tipi iyi değil. Cbf uzun tur camı taktır. O iyi gider. Bu gerçekten güzel gözükmüyor.
    CBF camıda o kadar randuman vermiyor abi.

Motosikleti
    Yamaha X-Max 250
    Gelecek sezon da biner sonra herhalde satarım, uğraşmaya değmez şimdilik.

tahsins - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 2015 + doblo safeline 1.3mjet 2012
    imaj hiçbişey susuzluk herşey. bendede aynı dev camdan var. geçen sökükken tur attım. hemen camımı geri taktım. inanılmaz işe yarıyormuş.

salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
    bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    tahsin o ne öyle yav dev gibı? Tamamen paraşüt. O camla sittin sene düzde 100 gidemezsin. Meriç bi foto atsın. Cam öyle olacak. Tur camı. Araba camı gibi olmaz.

Tahsin abi daha gelmedimi diz örtüsü?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)