fatih istedide vermedim. Bunla hızlı gidiyor. Sonra burda benim motor 90 nı geçmiyooo diye bağırmak istemıyom
fatih istedide vermedim. Bunla hızlı gidiyor. Sonra burda benim motor 90 nı geçmiyooo diye bağırmak istemıyom
ben konya ovasında yaşamıyorum. Burda düz biyer yok. Ben memnunum motorumdan.
tabi tabi deniz kenarında sıfır rakımda olan benim sanki burada Konya ovası değil zaten
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
denize dağlar dik uzanır egede. Bide egeli olacaksın. Coğrafya sıfır bodruma bi gel görürsün
arkadaşlar benim 2009 model ybr city'min cdisi kaç pinli? 6 mı 8 mi?
Dostum bizim motorlar 2004 le aynı yapıya sahip 2009 hakkında birşey söylemek zor.
hayır abi yazlar bol karlı, kışlar kurak ve sıcak bu aralar apaçilik yapmıyorum haberin olsun. Tın tın biniyorum. Yada titanla dağa vuruyorum kendimi. Arada baktım motor düşecek, attırıveriyom motoru
Yapma tabi yağmurda yaşta Allah muhafaza
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
benimde wolfte en anlayamadığım mevzu yakıt.
devamlı 10tl benzin alıyorum(2.18lt)
gaza dokunarak gittiğimde 70km gidiyor.
devamlı dipgaz gittiğimde 65 km gidiyor.
gelde şimdi devamlı tamgaz gidip motoru patlatma
o hep bildiği gibi gidiyor. sen üstünde mankensin.
ha bide servisle konuştum. benim motor krank piston vs. değiştiğinden gene rodajdaymış. kurtulamadık şu rodajdan be arkadaş
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
eveet sonunda ön balataları söktüm. hepi topu 2 tane 10luk 2tanede 12lik civata ile sökülerek ulaşılabiliyomuş.
işte orjinal salcano wolf s 2012 ön balatası.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:09 ----------
valla ben ybr ön balatasına benzetemedim bizim balataları.
bide siz bakın bakalım
http://www.google.com/search?q=ybr+ön+balata&tbm=isch
Tahsin abi dert ettiğin şey balata ise buyur link ;
http://www.rialli.com/urunler/scoote...ooter-serisi-/
meriç benim dert ettiğim yok
wolfu okadar seviyorumki sabah daha besmele çekmeden, yüzümü yıkamadan , hatunun yüzünü görmeden, çocuğun yanından transit geçip wolfun yanına gidiyorum.marşına basıp ilk turumu atıyorum.
okadar seviyorum su motorumu.
95i geçmesede, balatası ötsede seviyorum. utanmasam gece sarılıp yatacam.
bana şöyle motorumdan nefret ediyomuşum gibi davranma len.
konuşmuştuk bi ara ybr balatası uyar diye. ondan sordum. dert etme falan yok motor daş gibi maşallah. masrafsız gidiyoz. balata 5 tl iyimiş
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:29 ----------
hatırlarsan motoru ilk aldığımda ön frenden gelen anormal sürtme sesinden bahsetmiştim. resme bakarsan adamlar balatayı ters takmışlar. bir balatanın arka yüzü yenmiş. gerizekalı bu bisikletçiden bozma salcano servisleri .
wolf candır. Tahsin çok zorlama motoru rodajda.
Arkadaşlar Fatihin selamı var hepinize az evvel telde konuştuk hafta sonu yanına gidecem inş.
Tahsin abi ne çektiysen sen şu servisten çektin Bana yakın olsan gelirim komple bakım ve kontrolden geçiririm senin motoru servis hatalarını giderirdim ama yakın değiliz O sitedeki balatayı alma fatih aldı sert balata iyi değil diyordu daha kaliteli birşey ile değiştir değiştireceksen.Arka balatadan konuşmuştuk yanlış hatırlamıyorsam ön için öyle birşey konuşulmadı.Abi diyorsun motordan nefret ediyormuş gibi davranma diye bi otur oku konuyu hep şurası böyle orası şöyle diyon sonra bi bakıyoz servisin hatası
yok meriç ben memnun olmasam anında satarım. ama motordan kaynaklı en ufak sorun yaşamadım.
doğru flaşör bozdu. çünkü yan kapak açık gezdim.
doğru keçe patladı. yüzde 99 benim kurcalamalarımdan.
servis ön fren balatasını ters taktı.
servis zinciri tek taraflı gerdi.
motordan kaynaklı en ufak sorun yaşamadım.
ha bide flaşör ön sol sinyal patladığından, sol sinyal verince sinyal vermeyip hızlı hızlı yanıyomuş. lambayı değiştirince düzeldi.
şerefsiz flaşör lambanın patladığını bana söylüyomuş. bende bozuk zannediyom
hemen flaşörü aldığım yere gittim. önce gösterdiğin balatadan istedim. scooter ön fren balatası dedim. 7.5 tl dedi. bende dün 8 tlye aldığım flaşörü geri verdim. üstüne sol sinyal ampulunu aldım.
balatayı taktım. şimdilik ötme yok. görecez bakalım.
Hadi hayırlısı olsun o zaman Soraydın hızlı yanıyor bu neden diye söylerdik abi
Ahmet abi fatihe bizden selam söle
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)