iyi akşamlar millet. Hakket sigorta kutusu nerde? Büyük ihtimal akünün orlarda. Fena yağmura yakalandım yav.
iyi akşamlar millet. Hakket sigorta kutusu nerde? Büyük ihtimal akünün orlarda. Fena yağmura yakalandım yav.
eh sen kovdun beni al yedin hem yagmuruu hiyihihi...
Arkadaşlar bizim motorda sigorta kutusu diye birşey yok Tek sigorta var 15A lik herşey onun üstünden geçiyor.Oda Akünün yanında marş rölesinin üstünde hemen.Sinyal rölesi işinide 3 lüyü 2 liye çevirebilirsinde onu sen yapamazsn abi boşver git 2 kablolu ile değiştir.Bu ara motor çalışıyorsa sigorta sağlamdır adem abi boşuna kurcalama
ne kurcalacam yav. Koyarım benzini yağını devam.
meriç henibıll izliyodum ara verdim. Kimsenin yazdığı yok. Bende yamyam filmi izliyorum ahmet abide yok yav? Neyse ben filmi bitirem geliyom.
Abi sıkıntı o değil paylaşım olmuyor muhabbet olmuyor girip bakıyorum yardımcı olabilceğim konu olursa yazıyorum.Onun dışında yazcak birşey olmuyor.Sıkılıyorum artık.Böyle olursa foruma yazmıcam salcano hakkında sorusu olan özelden mesaj atsın cevaplarım dicem
ben sorem o zaman. Full depoyu doldurduğun zaman yedeğe kaç km de düşüyor? Şehir içi, uzun yol?ibrende en fazla kaç gördün?
450-500 arası gidiyor abi.Ben bu hesabı rodajda iken yaptım son zamanlarda hiç denemedim.Ortalama 2.7 falan yakıyordu benim motor.Şehir içi şehir dışı hemen hemen aynı yakıyor.Benim sürüşümden olsa gerek
2.8 artçılı en son uzun yolda düşer bu. Daha çok gider. 90 na sabitlersen tabi.
ben gidemiyom 440 larda kalıyor. Ben hep artçılı biniyorum %90 artçılı. Bizim buralarda düz biyerde yok. Hep rampa viraj. Ondandır.
Kış şartları jikleli + devirli kullanım (7-9000 rpm vites değişimi) %30 iki kişi -ben + hanım ortalama 170 kg- %70 tek kişi -ben 97 kg- 570 km de yedeğe geçti son tahlilde duyurulur (maşallah deyin)
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Pardon 530 muş Meriç sayfa 195 ede yazmıştım ordan baktım şimdi 570 de onla karışmış aklımda
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
ahmet abi amma sallıyon haa dur ben zorluyemde 550 yi bulsun ama benim karburatör orjinal karburatörü değil.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)