internet alışverişi gibi bi alışkanlığım yoktur ama belki internetten alırım. O fotosunu koyduğun zincir normal değilmi? Banada 30 tl dediler ama markasını görmedim, sormadım.
internet alışverişi gibi bi alışkanlığım yoktur ama belki internetten alırım. O fotosunu koyduğun zincir normal değilmi? Banada 30 tl dediler ama markasını görmedim, sormadım.
Valla ilanda "428H-O" yazmış, arayıp sormadım ama "O" dediği "O-ring" dir heralde Haklısın bi sormak lazım yinede, açık açık yazmamış
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
yani o fotosunu koyduğun zincir o ringlimi belli değil? zaten kutunun arkasında channa yazıyor
Belli aslında "428H-O" yazınca o-ring zincir oluyor zaten, normal SFR için bu fiyat fazla 70-80 liralara kore malı 100 yıldan fazla tecrubesi olan Dong Bo Chain var, üretimide kore
Artık cümle alem channa abi önünü alamıyoruz Geçen Japon D.I.D zincir nerde üretiliyor diye araştırdım bulamadım fabrikayı
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
nasıl yazılır bilmem ama en kaliteli zincirler cekoslavakya veya çekostavakyada üretiliyormuş. Ülkenin adını tam bilemedim?
Arkadaşlar Salcano forumu inceledim Ramazan arkadaş koruma demirinin alt tarafını motor kısmına montajlamış benimkinide öyle yapsam sorun çıkarmı yani aliminyuma montajlanmış motor düştüğü zaman koruma demiri o aliminyum parçayı kırmazmı?(sayfa 157deki resim)
Çekler iyide fiyatlar gittikçe kabarıyo
Benim aklımda 60-70 lira civarı vardı mesela, dişlileride yenilerim 100 liraya unuturum zincir-dişli mevzusunu diyodum ama en sonunda ne alıp takcam valla bende kestiremiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:54 ----------
Abi o fotoğraftan tam anlayamadım ben açıkçası nereye bağladığını. Dediğin gibi düştüğünde ilk darbede bence de kırar, döküm alaşım hafifletilmiş aluminyum sonuçta.
Motoru korusun diye takılan bi demiri, motorun en değerli yerine takıp bütün darbeyi motora direk taşıtmak, nebiliyim bence yanlış, benim aklıma yatmadı o iş.
işte en kaliteli çekoslavak yapımı oring li zincir. Ustalar en kalitelisi çekoslavak zinciri diyor.
Tamam notunu alıyorum bunun bi kenara
Geeçmiş olsun Allah tekrarını göstermesin
Ön dişli 14-arka dişli 45 tir orjinali memnunsan orjinal ebatlara sadık kal derim değiştirirken
Bu arada arkadaşlar Fat280 Fatihi bu gün (yani dün) akşam üzeri saat 17:15 te ellerimle eti sizin kemiği bizim diyerekten teslim ettim Eskişehirdeki birliğine hepinize çok çok selamı var
sabah saat 5 te geldi Fatih kahvaltı yapıp biraz uyuduktan sonra öğleden sonra çıktık çarşıya alınacak malzemelerini aldık askeri malzemeciden sonra dooooğğruu berbere
berberden sonra serçedese atladığımız gibi Eskişehire birliğini bulduk (Eskişehir il jandarma komutanlığı Eskişehirin göbeğinde Odunpazarında) yeyip içtikten sonra da teslim oldu "o şimdi asker" yani
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
iyi yapmışsın ahmet abi. Sen ordaki tek yakınısın. Allah yardımcısı olsun. İyi haberlerini senden bekleriz.
S.A arkadaşlar ön koruma demiri montelenmiş olarak montaj yerleri gözükecek şekilde foto koyabilecek arkadaş yokmu kurtarın beni şu sıkıntıdan aldığım yanlışsa yenisini alayım bari saygılarımla rica ediyorum biriniz koysun foto...
abi acele çıktım sabah. resim çekemedim.
öğlen eve gidebilirsem yollarım resim çekip
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Sağolasın Hüseyin arkadaşım baktım...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:09 ----------
Eyvallah Tahsin salcano forumdaki benim gördüğüm 2 motor biri Ramazan biride senin motorun koruma demiri en alt bağlantısı motor kısmına yapılmış bence sakat düşme durumunda aliminyum parça kırılabilir yalnız benim demirde seninkiyle aynı ama seninkinde orta kısma ekleme yapılmış ben üst kısım tersti kestim yarın kaynak yapıcam resim atarım sağlıcakla.
abi bende dayun space 125 var 2005 mod 8.binde satıp salcano almayı düşünüyorum nasıl olur hanğisi iyidir
büyükçelik arkadaşım dayun markasını bilmem ama salcano wolf soruyosan iyidir. Yani, konforlu, az yakar, titreşim yok, sağlam dır.
İstanbulda kardeşimin yanına gitmiştim kardeşimin motorcu arkadaşı varmış muhabet arasında sordu ne motor kaça aldın diye bende salcano aldım üçerler diye bi firmanın kampanyalı fiatı 2600tl den diye bana çok vermişin dedi dedim mağazalarda 3075 tl den veriolar sonradan öğrendimki adam beleşçinin biri altındaki motoru bir akrabasından almış toplatmış motorunu toplattığı tamirciden adamın biri çanta almış eski çantayı atmış bu almış kaskı bir diğerinden montuda öyle ama dar gelmiş yanlardan genişlettirmiş terziye dedim bu garanti kendi gazını yakıt olarak kullanıyordur
iyi akşamlar uzun bir süredir online olamıyorum işler güçler okul filan =)
nasılsınız görüşmeyeli?
# motosikletle.blogspot
Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)