hadi ordan sen ne bilirsin
valla o zaman bana dencek tek kelime kalıyor -peki sen bilirsin- Ademim diğer bir tabirle "tamam senin eşeğin kancık olsun" derler
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
tamam abi sökmüyorum katalizatörü. Ama ben seni katalizatörlüde tokatlarım. gerek yok yani
olm ne yiyip içion sen orlarda gazın var gaz yapmışsın gene iyide Sakarya nereeee Bodrum neree F54 her defasında gelipte gazını alcek değil ya
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
abi motoru değiştirdim. Bu sefer f54 ü tokatlıcam. Tokatlayamadım, katalizatörü iptal etçem tokatlıcam. Gene tokatlayamadım, motoru değiştircem. hırs yaptım hırs.
fazla hırs cildi bozar ama tosunum demedi deme
yok abi tek rakibim f54. Köşeyi döner dönmez motorla sakaryaya gidip tokatlayıp gelicem. Olmadı başka motorla tekrar gitçem. ama dur bi şu köşeyi dönem ondan sonra.
İyi giderken banada uğrada senin motura bi okuyup üfletem cübbeli olmasalarda buralardada var derin hocalar ama sende olki moturun üstünde sanada üflesinler moturdan çok sana lazım çünkü
abi bana sen üflermisin? Senin nefesin çok kuvvetliymiş duyduğuma göre. bak sen okumazsan fatihi geçemem.
iyide benim cübbem yokki
alırız abi pazardan giyer, okursun
o zaman olur al gel cübbeyi gelirken
tamam abi. Yarın inş. 200 cü sayfaya ulaşacaz.
vay bee topic ilk 100. sayfasına 18 ekim 2012 de (yaklaşık 2 sene 2 ayda) ulaşmış sonrasındada 45 günde 100 sayfa devirmişiz helal bize valla
abi ben geldim öyle oldu. Arkadaşlarda çoğaldı. Motor iyi olunca herkes aldı ve katıldı. Çoğalmaya devam.
Evet doğru söylüyorsun çoğalmaya devam yeni hedefimiz 20 günde 300. sayfa ileriiiiiii
1 aya tamamdır abi. Sıkma sen canını.
1 ay yetmez ama evet hedef 20 gün
yaza doğru oda olur abi. Çoğaltmak lazım bunları
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)