Yok abi bende konusuyorum boyle ama iste insan dayanamıyor o selenin üstünde
Yok abi bende konusuyorum boyle ama iste insan dayanamıyor o selenin üstünde
aldı alalı 1 kere 135 e çıktım, duyanda hergün 135 basıyo zandedecek. yok bende öyle kendimi tehlikeye atacak kadar basmam. Yoğun trafikte dikkatliydimdir. Bölünmüş çift gidiş, boş yolda bastım. Genelde tın tın giderim. F54 fatihe sorun. O iyi biliyo.
İyi açılmış abi o zaman,Allah nazardan saklasın.
Dün ybr bulmuştum ama vazgeçtim almaktan.
Bi salcano bulup tur atabilirsem çok iyi olacak.
Maddi pürüzler bitti çok şükür,iş sadece motor bulmaya kaldı.
f54 fatihin motoru satılıksa onu al. Tertemiz ve iyi kaçıyo. Turlamaya gerek yok. Gayet konforlu ve titreşimsiz. Ybr dende kalıplı. Cbf konforu var desem yeridir.
Abi Irfan abiden haber bekliyorum. O bi ybr tavsiye etti. Ona bakacağım. Olmazsa salcano hep aklımda. Ama 2.elde çok iyi araştırmak lazımmis bunu dün çok iyi anladım.
irfan abi kefilse sorun yok uğur. Ama genede bi bak, baktır. Wolfte fena değil. Yani diğer çinliler kadar arıza, masraf yapmıyor.
Abi tavsiye etti,bakalım ne olacak. Kocaelide wolf çok görüyorum iyi tuttu bu motor. Hatta dün serviste bi tane gördüm,gazete dağıtımında kullanılmış,yağsız bırakılmış şanzımanı dağıtmış. Usta ybr ile mekanik anlamda hiç fark yok dedi.
aynen. Fark yok. Yağsız kalmışsa dağıtmıştır. bendeki 34 binde ama yağ yakmıyor daha.
bende dün ulusoy kağıtın ordan geçiyodum bidenede orda var wolf.
bayaa var burlarda wolf.
ben 500 bakımında servise gittiğimde servis "gevşeyen vidaları sıkarız" demişti.
baktık ama hiçbir vida gevşememiş
1000km oldu halen gevşeyen yok.
titreşim olmadığının göstergesi bu sanırım.
zira ben bu titreşim olayını cidden merak ediyorum.
mesela ben motorda bi çıkıyorum 2 saat uzun yola gidip geliyorum. indiğimde aynı bindiğim gibi iniyorum.
sanırım titreşim olan bi motor olsa azer bülbül gibi inerim. değil mi ?
@uğur wolfu merak ediyosan gel bi akşam turla benimkiyle. yuvacık aydınkent konutlarında bizim ev. korkma benzin koy demem . depo gırtlağına kadar dolu. motoru tek parça getir yeter
dun bindim , feci bi motor bu, acep baska renkler getirirlermi dersiniz?
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
@Tahsin abi titreşimi ne sen sor ne biz soyleyelim
Ben Değirmendere'den Sakarya Üniversitesi'ne gider gelirdim 150 cc scooterla.
Dayak yemiş gibi yorulurdum.
Egzoz,hava filtresi kutusu falan horon tepiyor motorun üstünde,aynalar gevşiyor,rüzgar gülü gibi dönüyor.
Artçı böbrek taşı düşüyor vs vs öyle lanet birşey yani
ugur 2. el salco dusunursen hala satılık benım motor.yok abi uzaktasında dersen gelıvereyım karamursele kadar ne dıyım.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
bu hafta sonundan ıtıbaren ıc anadoluda yagmur ve kar yagacagını hava durumundan ögrenınce yaz boyu her hafta gıttıgım yaylalara 2012 sezonunda bır daha gidemem diye vurdum kendimi yaylalara elveda 2012 sezonu dedim cross yapa yapa çıktım yaylalara salço ile sıkıntısız 50 km relik toros dagları gezımı tamamladım
adem sen gezıyom dıyom bıze foto yuklemıyon gezıden bır kac kare ...
martarlı melemen...
yukseklerde kar vardı.
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
ramazan benim bilgisayarım yok. Geziyorum ama yükleyemiyorum. Cepten takip ediyorum. Bilgisayarım olsaydıda foto yüklemesini bilmiyorum. Bilgisayar özürlüyüm çünkü.
Fatih gelelim sana. Şanş herzaman yüzüne gülmeyebilir. Çekirge bir zıplar, iki zıplar, üçüncüde... Anladın sen.
olsun adem pc yoksa butun kafeler bızımdır dımı sen cek telefondan yukle o daha basıt telden yuklemek çek yolla beklıyoruz bır kaç kare
ömrümde int. Kafeye girmişliğim sayılıdır. Girsemde foto yüklemesini bilmiyorum. Hele klavye hiç kullanamıyorum. Bazen bi harfi bikaç dakika arıyorum. bikaç fotom, kutlama bölümünde, titanı sattım, salcano wolfu aldım konusunda var. Bide gezi bölümünde adem80 nin köyceğiz çiçekbaba dağı gezisi bölümünde var. F54 fatihte bol bol fotom var. Ama hep nedense göbekli çıplak fotomu koyuyor hain
))))))))))))))))))))))))9
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)