boşver yav niye söyledimki sanki yukardaki koskoca yazıdan bula bula 135 i çıkardınız. Gerisi hikaye zaten.
boşver yav niye söyledimki sanki yukardaki koskoca yazıdan bula bula 135 i çıkardınız. Gerisi hikaye zaten.
bizde dün uno ile 140 cevirdik,yol bitti bıraktık
S.a arkadaşlar fatihin hepinize selamı var.Tatlı görüşmek istiyosan haberleşek buluşak
nerdesiniz hastanesi oralardayım,cok duramam uyarmı.
Cümleten S.A Tahsin senin motor kaç günde gelmişti benim motorun siparişini çarşamba verdim daha gelmedi bu günde yaptığım garajla uğraştım çatısı akıttı buraya kötü yağmur yağdı Tekirdağı sel bastı asıl korkum kargo aracının sele denk gelmesi geç olsun ama gelsin sağlıcakla...
@meriç
bayaa zormuş iğne olayı. yarın uğraşayım bakayım.
@adem
dişli var huzur var. dişli büyütünce yokuş aşağı ybrde 140 da kesiciye giriyormuş. sende ön 16 sanırım.normal bence
@adil abi
abi siparişi verdikten 2 gün sonra akşamı motorumu teslim aldım. pazartesi gelir abi. gene de üçerlere bir sor derim.
tahsın arkadaşım galiba orjinali 14, bendeki 15 dişli. Rüzgar arkadan ittirdi biraz diyelim. Rampa aşa ama çok dik değil. Yol çift şerit boş ve yağ gibi düzdü. Yeri geldi fırtına önden vurdu, 90 nı geçemedim.
Bu arada fat280 artık daha teslim olmasada resmen askermiş. Kendisine buradan hayırlı teskereler diyelim. İnşallah sağ salim gider gelir.
abi ön frene basınca sürtme sesi yapıp yapmadığını, bide zincirin eşit gerilip gerilmediğine bakarsın abi. ben bundan başka sorun yaşamadım.
viteslerde şıkır şıkır geçiyo olması lazım.
ha bide
500kmde rodaj bakımın var.
sudan bişey olmaz abi. yağmur çamur 1000km yaptım. sağlam motorlar bizim tosunlar
bak hemen yine başladın apeche lik yapmaya senın ılacın f54 bakalım 135 ile nasıl tokat manyagı yapacan sen onu))9
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
fatihten başka beni tokatlıyacak adam yokmu? düzde tokatladı ama rampalarda kayboldu gitti arkamdan. Hatta rampa bitimlerinde beklemekten ağaç oldum, kök saldım. Şehir içi zaten yanıma yaklaşamıyor. Geç açılıyordu motoru. Benimki ok gibi fırlıyodu. O tam beni yakalıyacak, pat kırmızı ışık. Kalkışlarda ve rampalarda hantaldı. Ben gene onu rampada wolfle yerim onu.
valla bılmemde f54 le atışmalarınıza bayılıyorum... o yuzden yanı....
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
biz de adem abile atıpzda ben ona tas o bana lkaya atıo
Uyarıların niçin Teşekür ederim Tahsin,imkanım olursa zaten motor geldiğinde ararsa beni beklemesini söyliyecem servise benim yanımda toplasın zerre güvenmem servislere yetişemesemde kendim kontrol ederim.500km rodaj bakımı dediğin yağ değişimimi servisin 500veya 1000km de yaptığı bakımımı diyorsun ben belki servise hiç götürmem sağlıcakla...
Şimdi kullandığım motorumu 3 kere götürdüm ayda bir herseferinde adam bakmadan bujiyi hava filtresini çöpe atıyo yenisini takıyo üçüncüde dedim eksik olsun garantisi götürmedim 6 senedir kullanıyorum 32000km de daha motor inmedi arıza yapmadı sağlıcakla...
Adem abi kızdın mı
O hızları yapma,bu cc için çok sakat manasında yorum yaptım seni sevdiğimden.
Yoksa sen ibreyi ters çevirdim desen inanırız abi sana.
uğurcum kızarmıyım hiç. Sen bişey demedinki zaten. Ramizan la atışıyoduk. hem zaten kızma diye bi lüksüm yok. Herkes iyi kötü paylaşımlar yapabilir. Anlık bi hızlanmaydı. 2-3 dakika. Uyardığın için teşekür ederim. Yolda şeytan türtüyo bas bas diye
Aman abi uyma şeytana
Ben Emrah abimizi kaybettiğimizden beri hassasım bu konularda.
Seni de pek sayarım,severim.
Haddim olmadan öyle bi yorum yaptım.
yok est uğur. Sen görevini yaptın. Çoğu kez yazmışımdır, ben şu hızlara çıktım ama kimseye tavsiye etmem diye. Güvensiz ve tehlikeli. Ama ben dayanamıyorum bazen. Kökleyiveriyom. Nasihat veriyoz ama imam osdurursa cemaat zıçarmış siz bana uymayın kendinize başka imam bulun. Osdurmayanından.
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)