tanrı seni korusun
Allah beni korusun.
hani içiyosunya ondan.
İçmediğin zaman Allah senide korusun
adamsın adem ama kafayı çekiyom derken başkası nı kafadan çekiyom yani
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
kafayı çekmeyi bilirim. Ama tövbeliyim. 14 yıl oldu. 16-19 yaşlarımda çektiğim rezillikleri ben bilirim. allaha çok şükür ağzıma almam. Tam rezillik. Fatihim sen içince sapıtmıyosun değilmi?
yok adamım ben sapıtmam merak etme
bi akşam bi 20 cl birde 35 cl rakı içtim
ne sen sor ne ben söyleyeyim
muğla da bi gece bi küçük votka 2 bira 2 kadeh şarap içtim beni disco ya almadı yavşaklar
ülen fatih ne adamsın yahu. bak motorun okunmuş motor. Hiç içmiyor. sanada okuyalım.
bu akşamlık bu kadarcık zıkkımlandım adem artık şarabı bıraktım
evet motoru cübbeli hoca ya okuttum nefesine kuvvet amma okuda 155cc titanları bile geçiyor
url=http://bit.ly/c25MCx][/url]
155 cc değil, 133 cc çıktı o motor. ben yatar.
üstü açık uyuma bebişim
meriç
iğneyi kısarsan yakıt düşer demiştin. iğne dediğin nerede ?
yoksa rolanti ayar civatası mı ?
nihayet geldim. Kayıncoyla gezelim dedik. 2 motor 4 kişi 150 km kadar yol teptik. Hava fırtına. 50-70 km fırtına var. Rüzgarda battı balık yan gider gibi gidiyoruz yan yan. Kayıncoyu yolda tokat manyağı yaptım. tabi birazda o beni. Ama motor iyi. Bi ara baya bi hızlandı ibreye baktım 135 km/h za gelmiş. neyse ilk defa o hıza ulaştım.
Dönüşte dağa çıktım mantar toplamaya. Topladım inerken ön göbekten acayip sesler gelmeye başladı çat çut. Bikere durdum baktım görünürlerde bişey yok. Eve geldim ön tekerleği havaya kaldırdım çevirdim baktım disk fren kutusu oynuyor sağa sola diski anahtarla söktüm ayırdım ön maşadan, içten vida yok. Dıştan plastik conta kapatmışlar. Tornavidayla contayı açtım, alyan anahtarlı vida çıktı. Allahtan alyan takımım var. Bi güzel üsttekini sıktım. Alttaki daha değişik bişey. Onu açamadım. Taktım yerine ses falan kalmadı. Öyle işte.
Abi ufacık motorla 135 falan yapma gözünü seveyim.
Aşırı güvensiz hale geliyor motor o hızlarda.
Sen kimseyi tokatlama abi boşver,büyüklük sende kalsın
135 mı ya ıyı salladın yada ayrıntıyı anlatmayı unutuun... 5000 mt akaıntı varrı bastım bastım bastım 135 gördü dahada giderdi ama ben basmadım fılan dıyede eklesen ıyı olurud. adem...
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
yahu neyi ispatlayayımki size? Aynı motorla fatihte dedi 135 yaptım diye. Evet 135 yaptım ister inanın, ister inanmayın. Hatta fatihe sorun bana güvenmiyosanız. O söylesin. Haydaaa.
ben gecen 136 gördumde ondan dedım sen 1 km aşagı yapmışsın senın motor bıtmeye başlamış adem.... hemide artçıylan....
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)