motor süperde. düz yolda 95 e kadar çok güzel ivmelenip. 95 te kalakalması koyuyor. sanki kesiciye giriyor meret.
kahve fincanı gibi bir pistondan 235kg taşımasını isteyince böyle oluyor demek (120kg kendi 115kg ben)
motor süperde. düz yolda 95 e kadar çok güzel ivmelenip. 95 te kalakalması koyuyor. sanki kesiciye giriyor meret.
kahve fincanı gibi bir pistondan 235kg taşımasını isteyince böyle oluyor demek (120kg kendi 115kg ben)
sagolasın, arabayı alayım bi yıkıcam bi pasta cila.. Sonra koyarım resimleri..
abi senin kilo supermiş. ön dişliyi değiştirip rahat düzde 110 görürsün.
ben dişli değişsem bayılır motor.
ama sende iyi gider
12yıldır araba tepesindeyim. hiç motorum olmadı.
son 1 aydır wolfe biniyorum.
12yıl çektiğim çileye bak arkadaş. ya trafikte kaybettiğim zaman kaybı. haybeye yaktığım dünyanın mazotu. vergiler, masraflar.
ehliyetsiz araba kullanmak nasıl bir duygu acaba... saka tabi..
Bos alanlarda calısıcam 2 gün ...
ADEM ABİ 96 MOD Bİ UNO'M OLDU...
rapsy ölçmedim hiç.
İzzet hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin.
uno formunda kutladım görmedin hayırlı olsun izzet sende kurtuldun bızde .... uno hafif ve kutu gibi bir arabadır virajlara dikkat et savurma bır yere makıneyı bende ısterım böyle bır araba amma senın kadar zengılleyemedık ızzet hayırlı ugurlu olsun
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
forum.donanımmı.. Abi erkenden bakıyordum paraya sıkısan biri satar diye sattıda.. Fakat sag ön de akis sorunu var rulman degisicek 120 tl ..yok ya ama 1.4 80 hp önden cekiş..baya seri.. SAGOL ADEM ABİ.. simdi zor iş mt gibi uno sayfası bulmakta..
Arkadaşlar Salcanonun fabrika çıkışı lastiklerinin markası neydi yazabilirmisiniz...
Şuanda ismini hatırlamıyorumda fabrika çıkışı lastikleri ile kullanmanızı tavsiye etmem.Bayiye söyleyin hiç kullanmadan bu lastikleri kaça alırsınız diye orjinal lastikleri verip üstüne ödeme yapın daha kaliteli birsey alın.Ben dükkandan kurye arkadaşa çiftini 70 liraya satmıştım orjinalleri.Üstünü tamamlayıp pirelli aldım.Gayette memnunum
Başka bir forum sitesindede yazıyorum ben uzun zamandır (scooterle ilgili bir site adını vermiyeyim reklama girmesin)arkadaşlar sordu orijinal lastik markasını ondan sordum zaten değişeceğim sizlerin tavsiyesiyle pirelli dura traction alıcağım belli olmaz michelinde alabilirim ama bulunduğum yerde hiç bir parçanın kalitelisi yok ya netten yada İstanbula gideceğim zaten yakında ordan alırım hatırlayabilirsen yazabilirmisin orj.markasını...
Meriç aldığın cbf 150 ön siperlik camını salcanonun ön siperlik camının üstünemi montajladın montajı yaptıktan sonra herhangi bir problem çıktımı camda oynama sallanma vs bende takmayı düşünüyorum bilgi verebilirsen memnun olurum sağlıcakla...
Cevapladığın için teşekkür ederim.Ben zaten motoruna camı koyduğun resimleri inceledim salcanonun camının üstüne koyduğunu gördüm yapıştırma olmaz vidalayacaksın diye düşündüm doğru düşünmüşüm ama benim araya lastik koymam potluk yapar diye sıvı conta sürüp yaparım dedim daha oturaklı olur diye sen ne dersin?
(daha motor gelmedi ben başladım aksesuarlara)
Benim lastik koymamdaki amaç 2 plastik birbirine sürtüp ses yapmasını engellemek.Zaten olabildiğince iyi sıkmak gerekiyor.Sıvı conta sürüp sıkarsak taşar iyice sıktığından plastik plastiğe değer gene.Ama deneyebilirsiniz.Lastik içinde şu musluk contalarını kullanırsanız güzel olur
benim önlastik orjinal, çıkınca bakıp yazarım foruma.
ben ön lastiği tubeless yapmadım. çünkü toplayan usta gerek yok dedi. ön lastik kolay kolay patlamaz dedi.
ha bide toplayan ustanın wolfu 9000km de. onun ön lastiği ile benim sıfır ön lastiği karşılaştırdık. hiçbirfark yoktu.
ama orjinali şamrelli olduğundan ben ikisinide değişmeni tavsiye ederim.
ben sadece arkayı irc tubeless yaptırdım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:28 ----------
motorla oynamalarım devam ediyor. evelsi gün cr7 ybr bujisi taktım motora bi değişiklik olmadı.
dünde yağcıdan 1lt valvoline marka 10-40 4t yağ aldım onu koydum wolfe bi fark göremedim.
mübarek eşşek gibi motor. ne verirsen yiyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:01 ----------
ha bide yakıt ölçümü yaptım. depoyu ağzına kadar fulledim. 200km yol yaptım. tekrar fulledim. 30tl benzin aldı. (6.550x4.58)
yani 100km/3.28 litre yaktı.
çok yakmadı bence. çünkü devamlı dipgaz , durkalklı , bol vites değişimli, 8000-9000 devirli ve aşırı agrasif kullandım.
günaydınlarrr
bakalım benim uno ne kadar yakıcak
25 kuruş yakacak izzet benim arkadaşta çok test ettik şehir için tüketim bu lpg ile .......
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)