Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    tahsins - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 2015 + doblo safeline 1.3mjet 2012
    Alıntı gezginmotor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Verdiğin bilgiler için tekrar sağolasın tahsin kardeş bilmeyince olmuyor peki merak ettiğim bu belgeleri niçin motorla beraber göndermiyorlar?
    abi üçerler senden parayı alıyor. sonra genel merkeze siparişi geçiyor. merkez motoru servise , evrakları üçerlere yolluyor. üçerlerde gelen evrağa göre faturasını kesip fatura ve evrakları , kullanma kılavuzunu sana yolluyor. sana kargoluyor.
    servise evrakların gitmesi doğru değil zaten.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    yokmu bakıcak kimsee.. 45 c 2831

ramizan83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speed150 mc150 kuba125-12d wolf125 yenidenMC-X
    [QUOTE=adem80;2871919]merhaba iyi akşamlar arkadaşlar. Arka dişliyi cant göbeğine bağlayan yer plastik takozlu galiba. Yeni farkettim. Doğrumudur? Titanda yoktu öyle bişeyde. Ondan sordum. Hiç o takozları dağıtan oldumu?

adem titandada var o takozlardan her vidanın içine giriyor sadece tek tek parçalar... onların dagılması pek olmazda gevşemesi olur boşluk çogalır ama takımı 10 tl fılan sıkıntı yok yok yani
    Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.

maxi97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '12 SYM GTS 250i '10 YBR125City, '10 Mondial 150ZC
    Alıntı TATLIHIZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yokmu bakıcak kimsee.. 45 c 2831
    5664 e mesaj at. 2 lira mıydı neydi.

---------- Post added at 20:33 ---------- Previous post was at 20:26 ----------

Alıntı rapsy_09 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar sizden bir ricam var.Motoru 2 m mesafe ile bir duvara yaklaştırıp orta ayaklıkta far çizgisinin yerden yüksekliğini ölçüp buraya yazabilirmisiniz?
    2 metre önüne bi otomobil al. Sol tarafında dur. Farin kesme ışığı dikiz aynasına gelmeyecek şekilde ayarla.

Motosikleti
    attım baktım 4 tl.. Fakat e devlette lazım. Ne zaman almıs üstüne arac 09.10.11 de 139. Küsıeatlı.. Simdi 142 binde orj sanırım.. Kaza laydı yok.. 7300 pazarlık yapıcam 8 de.. İns 70s cıkar onu bilmiom..

maxi97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '12 SYM GTS 250i '10 YBR125City, '10 Mondial 150ZC
    Uno iyidir. Hep piyasası vardır. Değer kaybı olmaz. Parçası da ucuz. Hidrolik direksiyon ise şehir içi de sorun olmaz. Değilse kol kaşı yaparsın park ederken . Korkma biraz ağırdır sadece.

rapsy_09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ramizan83 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tam olarak ne dediğini anlayamadım meriç ,,, neyden bahsediyorsun söyle bakalım yada amacın ne senin
    Xenonu söktüm bugün abi xenon fazla göz almasın diye far yansıtıcısını en aşşağıya indirmiştim.Şimdi amaç orjinal şekline geri çevirmek.Bunuda en basit yoldan far çizgisi ile ayarlıyabilirim.Motorla duvar arasında 2 m veya 3 metre mesefa olsun.orta ayaklıkta kısa farı açıp duvardaki çizgisinin yerden yüksekliğini ölçmeni istiyorum abi.

Alıntı maxi97 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2 metre önüne bi otomobil al. Sol tarafında dur. Farin kesme ışığı dikiz aynasına gelmeyecek şekilde ayarla.
    Motor kapalı yerde abi çıkarmak için evin içinden geçirip 3 merdiven indirmek gerekiyor birde gece cıkarması var bunu.Ondan arkadaşlardan yardım istedim.
    ramizan83 bunu beğendi.

Motosikleti
    yok sadece 60s dir diye korkuyorum..96 mod 60s yok deme

Tahsin çok soru sordum ama son bi sorum olcak üçerlerden netten veya telefonla siparişte güvenlik açısından farkedermi sen nettenmi vermiştin siparişi söz bu gün başka soru sormıyacağım yarın siparişimi vereceğim birde ortalama kaç günde geliyor motor .
    ramizan83 bunu beğendi.

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    adem titandada var o takozlardan her vidanın içine giriyor sadece tek tek parçalar... onların dagılması pek olmazda gevşemesi olur boşluk çogalır ama takımı 10 tl fılan sıkıntı yok yok yani[/QUOTE]
    Titanın o arka göbek takozlarını ilk defa satmadan 1 ay önce değiştirmiştim. 17 yılda 1 kere. Zaten ordaki lastik takozdan eser yokdu. demir demire vuruyodu. Belki o şekilde 10 yıl bindim. Başka motor olsaydı çoktan göbeği dağıtmıştı. Wolf teki teknik başka. Wolf teki takozların benzerini 100 lük cub larda görmüştüm. Kardeşimde vardı, o takozlar ona 1 ay bile gitmiyodu, hemen dağılıyodu. Ondan sordum takozu dağılan varmı diye.
    ramizan83 bunu beğendi.

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    Alıntı erenaltun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Servisinde boşu yokmuş bu arada bügün dikkat ettim bu göstergenin bağlı olduğu demir varya sinyallerin altında olan sağ taraf dipten kırılmış onu nasıl hallederiz..? Telefondan girdiğim için işaret koyamıyorum devir saatinin altında olan vidalı demir varya kontağın sağında ki dipten kırılmış.
    http://b1211.hizliresim.com/13/s/g7rpx.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:34 ----------

Böyle daha belirgin kırılan yer..

http://e1211.hizliresim.com/13/v/gbdfc.jpg

http://e1211.hizliresim.com/13/v/gbdhu.jpg
    ramazan abi işte o km saatini bağlandığı yer oraya mericin dediği gibi kaynak yapabilirsen iyi olur ama aşltından yaptır kaynağı ki dışardan çirkin görünmesin kaynak işi olmaz dersen çelik yapıştırıcılar iki sert maddeyi karıştırınca koyduğun yerde çelik gibi sağlam oluyor sorfiks mi ne markası tam aklıma gelmedi

Motosikleti
    Alıntı gezginmotor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tahsin çok soru sordum ama son bi sorum olcak üçerlerden netten veya telefonla siparişte güvenlik açısından farkedermi sen nettenmi vermiştin siparişi söz bu gün başka soru sormıyacağım yarın siparişimi vereceğim birde ortalama kaç günde geliyor motor .
    abi telefondan versen daha iyi olur siparişini. yani kredi kartı no ve son kullanma tarihi isteyecek senden, ve mail order yapıyor. .benim kredi kartında zaten 3000tl kadar limit kalmıştı. siparişi verince hemen 400tlye düşmüş limit
    siparişi yarın verirsen, cuma akşamı motorunu alırsın abi. bende öyle olmuştu.
    hayırlısı olsun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:09 ----------

Alıntı fat280 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ramazan abi işte o km saatini bağlandığı yer oraya mericin dediği gibi kaynak yapabilirsen iyi olur ama aşltından yaptır kaynağı ki dışardan çirkin görünmesin kaynak işi olmaz dersen çelik yapıştırıcılar iki sert maddeyi karıştırınca koyduğun yerde çelik gibi sağlam oluyor sorfiks mi ne markası tam aklıma gelmedi
    sunfix iki tane pastamsı maddeyi birleştirdiğin sunfix.
    iki tane tüpte sıvı olarak birleştirdiğinde çelik yapıştırıcı.

kaynak gibi olmaz ama bunlar

Motosikleti
    96 model fiat uno 70s 6900 anlastık yarın,göstercez..ins hayırlısı olur..

Tasin üşenmeyip cevapladığın için sağolasın ayrıca hayırlı olsunun için teşekkür ederim yarın Allahın izniyle vericem siparişi cümleten iyi geceler...

Motosikleti
    bugün motorun sağ ve sol kapağını söktüm. solda herşey tamam.
    sağda baktım 5 tane vida ile açılan bir kutu. söktüm vidaları açtım kutuyu. boş içi.
    "vay be dedim adamlar ruhsat koyma yeri yapmışlar".
    sonra karburatörün bu kutudan hava aldığını gördüm. ama jeton öyle köşeliki düşmedi.
    neyse az önce ybr videoları izliyorum. hava filtresinin nasıl değiştiğini gösteriyor.
    odane. ulan hava filtresi bizim ruhsat kutusuna koyuluyo lan..
    servis motora hava filtresi takmamış laan dedim :(
    700km hava filtresiz gezmişim motorla. deli olmamak içten değil..
    ramizan83 bunu beğendi.

Alıntı tahsins adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sağda baktım 5 tane vida ile açılan bir kutu. söktüm vidaları açtım kutuyu. boş içi.
    sonra karburatörün bu kutudan hava aldığını gördüm. ama jeton öyle köşeliki düşmedi.
    neyse az önce ybr videoları izliyorum. hava filtresinin nasıl değiştiğini gösteriyor.
    Hayret ! Bu servislere gram güvenilmez iyi oldu yazdığın aldığım zaman kontrol edeyim filtresi vs varmı...(inşallah fazla toz gitmemiştir içeri)

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    hayret. Hava filtre kutusu nasıl boş çıkar yahu? 700 km de bişey olacağını sanmam. İçin rahat olsun.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Alıntı tahsins adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi 700 km'de pek birşey olmaz.
    Ama o servisle alakanı kes bence.
    Gölcük'te iyi ustalar var.
    Sıkıntı olduğunda onlara gidersin ki yaşadığın sıkıntıların tamamı montaj hatası.

Motosikleti
    abi bu servislerin alayı böyle. bizim burda yamaha serviside var. abooov bi tane memnun olan yok.
    kocaelide usta yok derler doğru. bizim ustalar anca filtre ve yağ değişir.
    ha bide anlaşıldı bizim kafa kaldırmalar. gaza dokununca hoplamalar. eksoz patlatmalar. :( filtreden sanırım.

ramizan83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speed150 mc150 kuba125-12d wolf125 yenidenMC-X
    tahsins senin başına ne geldiyse servisten geldi ha ... keşke sen toplasaydın şu motoru daha güzel yapardın emınım ... bu servisler hepsinde oldugu gıbı salcodada dandik... bisiklet tamircileri servis oldu ama onlarında suçu yok anca kurtarıyor .... dimi sen bu kadar sıkıntıdan sonra hala memnunsan bu motorun güzelligindendir diye düşünüyorum
    Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)