dur abi adem abi var ilk sonra sen
dur abi adem abi var ilk sonra sen
bende 2005 var. Ama bozulsa bile 700 tl verip hondadan alacak kadar salak değilim. Gider cg 150 üst kapak alırım 150 tl ye gene o beni en az 3 yıl götürür mengü
bakan varmı ılanlara.. 700 tl vermedin ama 98 de aldın .. Agzın yandı demi :-)
ramazan abi öncelikle geçmiş olsun orjinal siperliğini sor derim servise öncelikle sadece siperlik değişeceğinden pek para tutmaz gibi geliyor
km saatine gelirsek iç kısımları sağlam gibi sadece dış çerçeve alman yeter gibi geldi
http://www.rialli.com/urunler/yamaha...ust-ybr-125cc/
fatih kargo geldi mi?
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
ramazan abi ,yeni okudum olayı büyük geçmiş olsun ...
ramazan adaş geçmiş olsun sıkıntı buyuk degıl gıbı çevir yuvarlak kafa ybr ye hallet gıtsın...
---------- Post added at 18:45 ---------- Previous post was at 18:29 ----------
bu sene aralık ayı nerdeyse gelecek hala buraya kar yağmadı ve hala motora binebiliyoz ,,,, bırak binmeyi yıkayabildik bile
ondan sonra şu fotoları çekeyim derken bim den aldıgım makıne elımden bir düştü yere yere vurdu havalandı bır daha duştü ama herşeye ragmen sonra şu fotoları cekebildim saglamış demekkı makıne
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Gene parlatmışsın motoru Bu arada topcasede gözümden kaçmadı hayırlı olsun.Fullface kask sığıyormu içine
hayaldi gercek oldu...
evet meriç iki biniyorum bır yıkıyorum... full face kask sıgıyor ls 2 diamond var tam ona göre yapılmış sankine...
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
selam arkadaşlar. Artık yazcak, paylaşcak bişey bulamıyorum. Napsek?
atarım ben 7 güne resimleri )
fatih acelesi yok. Acele etme. Uygun bi zamanda yollarsın.
dün 700km rodaj bakımı yaptırdım servise. yağ değişti. zincir gerildi. soğuk havalarda sağ bacağım çok ısınıyodu. bide baktım manifolt boğazdan sıcak hava kaçırıyor. civatalarını sıktı. şimde kaçırmıyor. debriyajı ayarladı.
20 tl yağ değişimi parası aldı.
bide 50tl ybr koruma demiri aldım. eski wolflere uyuyor. ama yeni wolfte eksoz farklı uymadı. uyduracağız artık.
son hız 95 bastım. sonra milim milim gidiyor. normal mi ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:57 ----------
öncam taktım bide.
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)