sizimi kırayım? Kaldırıveriz jikleyi nolcek sanki.
sizimi kırayım? Kaldırıveriz jikleyi nolcek sanki.
Hazır al bence çok güzel modeller vardı nette yapmak istersen şeffaf flexi glass tan yapman gerekecek oda hazır gibi tat vermicektir
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
uzun tur camı bendede var. Çok işe yarıyor çok. Say say bitmez. Titanada takacam bi tane.
yok uydurmuş. Ama güzel iş görüyor. Sökmem onu.
Fatihinkini demiyorum abi koray abininkinden bahsediom Fatihin yaptığı farklı abi üstüne vidaladı
şu jikle olayını çözemedim. birkaç denedim çekince stop ediyo bizim emmi. fazla zengin karışımdan boğuluyor sanırım.
ihtiyaçda yok zaten. sabah tek marşta alıyor makina.
tamam abi sinirlenme yav seni kırmak istemedim sen nasıl yazmak istiyorsan yaz abi sana engel yok
almak isteyen vardı sormuştu sitede gördüm ama topici yok galiba ona açmam salcano var işte ona devam ediyoruz motor kısmı aynı nasılsa
abi ona yeni topiç açmam salcanodan devam ederiz ama sen istersen tabi
nerden biliyon la meriç benim istediğim parayı veren olursa satarız yoksa satmam motordan memnunum son ayardan sonra sabah tek marş alıyor
yok yav yazın çizin tabi bana bakmayın askere gitcem ya kafam allak bullak bu arada ben buraya yazmadan duramam zaten varsa sorusu olan cevap veririm hemen motorla ilgili
aynen abi benimkide çalışıyor jiklesiz tek marşla alıyor sorun yok kadırgadada yeni ayardan sonra bi yakıtına bakcam sadece onuda hafta sonu ayarlar bi gezi turu yaparız artık
ellerine sağlık fatih. Benim uğraşmama gerek kalmamış. Tüm ayarları yapmışsın.
@ ERENALTUN Bu aralar giremiyorum şirket değişikliği yaptığımız için, yaklaşık 2,5 saat önce motoru park ettiğim yerde yeri öper vaziyette gördüm sağ ayna kırılmış başka bir sorun göremedim zaten değiştirmeyi düşünüyordum vesile oldu bu bana birde bu ybr 125 lerin aynası uyuyormuydu wolf lere birde biraz geniş ayna takmak istiyorum ne dersiniz.?
@ ADEM80 kokoş karı allah seni bildiği gibi yapsın. Az daha çarpıyodum. Yolun ortasına koşarak çıkılırmı? neyse ucuz atlattık.
ikinizede geçmiş olsun arkadaş
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...05827802/detay
gecenlerde 1600 satılan motor şu anda 2300 ya arkadaş rakamı degiştırdı yada başka bırısı alıp satıyor bence
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
evet bende gördüm biri kapıp satışa çıkardı herhalde.
Salcano Motosiklet Facebook Sayfası : http://www.facebook.com/SalcanoMotosiklet
Ramazan ALTUNIŞIK
Ben de motoru aldığımda başımdan geçenlerle ilgili birşeyler karaladım, daha önce bahsetmiş olabilirim, isteyenler okuyabilir.
http://gozungu.blogspot.com/2012/11/...klet-aldm.html
okuduğumuz yazınız sanırım bu.
benim wolf 600kmye dayandı.
depo hava alma sıkıntısı ve vites geçiş sıkıntısını ben yaşamadım.
başka sıkıntılarım oldu. ama hepside montaj hatasıydı. toplayan usta tüm sorunları düzeltti.
wolf 10 numara motorda bizim ustalar sıkıntılı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:28 ----------
ha birde rolanti devri 1250 devir gibi fıtı fıtı yani düşük olmasına rağmen hiç jikleye ihtiyacım olmadı. tek marşta çalışıyor sabahları. ilk kalkışa kadar gazı elle veriyorum. hareket edince ısınıp rolanti düzeliyor zaten..
O fıtı fıtı yaparken gazı açarsam stop ediyor. Bu sefer jikle ile çalıştırıyorum. Ama son zamanlarda azaldı, belki de km arttıkça azalacak? (1.500 oldu bende, artık garaja kaldırıcam galiba, havalar soğudu)
ben kışa meydan okuyarak motorumu kışın garaja kapatmıyorum.2 metre karda bile kullanırım. Bknz adem80 nin çiçekbaba dağı köyceğiz gezisi.
Ben ihtiyarım, canım kıymetli
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)