Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    sizimi kırayım? Kaldırıveriz jikleyi nolcek sanki.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Hazır al bence çok güzel modeller vardı nette yapmak istersen şeffaf flexi glass tan yapman gerekecek oda hazır gibi tat vermicektir
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

rapsy_09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sizimi kırayım? Kaldırıveriz jikleyi nolcek sanki.
    kaldırma abi sen boşver

Alıntı egelim 43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hazır al bence çok güzel modeller vardı nette yapmak istersen şeffaf flexi glass tan yapman gerekecek oda hazır gibi tat vermicektir
    Bizim motora göre olanı yokki abi.Ön kafadan memnunum ben değiştirmeyi düşünmüyom Orjinalinin uzunu yok.

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    YBR topiciğine bir bak Koray takmıştı uzun bir tur camı benim tarzım olmadığı için ben pek ilgilenmiyorum açıkcası uzun tur camı takınca bart simpsona benziyor çünkü motör
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    uzun tur camı bendede var. Çok işe yarıyor çok. Say say bitmez. Titanada takacam bi tane.

ESD ler için üretilenlerden takmış abi oda.

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    yok uydurmuş. Ama güzel iş görüyor. Sökmem onu.

Fatihinkini demiyorum abi koray abininkinden bahsediom Fatihin yaptığı farklı abi üstüne vidaladı

tahsins - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 2015 + doblo safeline 1.3mjet 2012
    şu jikle olayını çözemedim. birkaç denedim çekince stop ediyo bizim emmi. fazla zengin karışımdan boğuluyor sanırım.
    ihtiyaçda yok zaten. sabah tek marşta alıyor makina.

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    fatih gerçekleri yaz. Salcano wolf motorum yok artık diye az yazıyon artık değilmi? bi ara ybr formuna yazıyorum, titan varken, biri demezmi senin ybr en yok ne işin var ybr formunda diye? haydaa. Ybr miz yok diye o motor hakkında bilgi, fikrimizdemi yok? Çekinmeden yazabilirsin. Msn ye dönme olayına katılmıyorum. Forumu canlı tutuyoruz. Kim bişey sorduda yardım etmedikki? Kaldıkı bu muhabbetler sayesinde dostlarım çoğaldı. Bak f54 fatih ziyaretime geldi, senden motor aldım, tanıştık, ahmet abiyide allah nasip ederse misafir edeceğim, daha arkadaşlar var gelmek isteyen. Hepsine kucak açtım. Hatta dedimki motorla gelmek şart değil, araba, otobüslede gelebilirsiniz. Zaten 2 motor var. Birer tane atlar gezeriz. Kalacak yer, yemek, motor, full artı full herşey benden diye. Hepsi bu form sayesinde. Msn em yok benim, motorcu ruhum var. İçimden ne geçiyosa buraya yazarım. Msn ye dönmüş veya dönecek uyarısını bi daha görmek istemiyorum. Konuya aykırı bi yazı varsa yöneticiler siler zaten. Sevgiler tüm motorcu ruhu taşıyanlara
    tamam abi sinirlenme yav seni kırmak istemedim sen nasıl yazmak istiyorsan yaz abi sana engel yok

kadırga sayfası varmı onu dahi bilmiyorum. Varsa bile konuyu hortlatmayalım. yazılmayalı çok olmuştur. Bu arada yanlış anlaşılmasın, kadırga kötü motordur demedim
    almak isteyen vardı sormuştu sitede gördüm ama topici yok galiba ona açmam salcano var işte ona devam ediyoruz motor kısmı aynı nasılsa

yani kadırga kd 125 kullanıcıları sayfası yok diyosun? Fatih bu sayfayı açtığına göre onuda açabilir. Yanlış anlamasın beni. Bu sayfadan kovmak gibi bi niyetim yok. Zaten ne haddime?
    abi ona yeni topiç açmam salcanodan devam ederiz ama sen istersen tabi

Alıntı rapsy_09 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Açmasın abi satcak zaten o onu wolf alcak
    nerden biliyon la meriç benim istediğim parayı veren olursa satarız yoksa satmam motordan memnunum son ayardan sonra sabah tek marş alıyor

Alıntı ferdinandd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    __ Valla ne yalan söyliim ben Salcanoda nasıl motosikletler var, iyimidir kötümüdür hiç bakmamıştım.

Salcanoyu (motosiklet anlamında) fat280- Fatih ile tanıdım desem yalan olmaz YBR başlığında veya diğer başlıklarda her sorulana cevap verdiği hemen hemen her mesajını okumuşumdur.

Zamanla Salcano alan arkadaşlarda aynı noktalara değindikçe, "herkes aynı şeyi düşünüyorsa demek ki Fatih' in tespitleri çok doğruymuş" deyip onun sayesinde Salcano önerdiğim arkadaşlarım oldu

Yazdığı her mesajı dikkate alarak okuduğum, verdiği bilgilerde de tarafsız, malını övmeyen, neyse onu söyleyen, güven verici olan bi arkadaş benim gözümde
    __ Bana göre Salcano başlığında yazmaya hepimizden çok hakkın varken "fuzuli forumu kullanmak" gibi bi düşünceyi aklından çıkar Fatih, sen yaz varsın msn e dönsün
    yok yav yazın çizin tabi bana bakmayın askere gitcem ya kafam allak bullak bu arada ben buraya yazmadan duramam zaten varsa sorusu olan cevap veririm hemen motorla ilgili

motor soğuk diye hic jikle kaldırıpta motoru çalıştırmadım. Allah şahit. Belki 1 kere. Oda çalışıyomu diye kontrol amaçlı. Basıyorum marşa çalışıyor. Jikleyi niye çekeyimki? Gerek duymuyorum.
    aynen abi benimkide çalışıyor jiklesiz tek marşla alıyor sorun yok kadırgadada yeni ayardan sonra bi yakıtına bakcam sadece onuda hafta sonu ayarlar bi gezi turu yaparız artık

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    ellerine sağlık fatih. Benim uğraşmama gerek kalmamış. Tüm ayarları yapmışsın.

ramizan83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speed150 mc150 kuba125-12d wolf125 yenidenMC-X
    @ ERENALTUN Bu aralar giremiyorum şirket değişikliği yaptığımız için, yaklaşık 2,5 saat önce motoru park ettiğim yerde yeri öper vaziyette gördüm sağ ayna kırılmış başka bir sorun göremedim zaten değiştirmeyi düşünüyordum vesile oldu bu bana birde bu ybr 125 lerin aynası uyuyormuydu wolf lere birde biraz geniş ayna takmak istiyorum ne dersiniz.?

@ ADEM80 kokoş karı allah seni bildiği gibi yapsın. Az daha çarpıyodum. Yolun ortasına koşarak çıkılırmı? neyse ucuz atlattık.

ikinizede geçmiş olsun arkadaş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...05827802/detay

gecenlerde 1600 satılan motor şu anda 2300 ya arkadaş rakamı degiştırdı yada başka bırısı alıp satıyor bence
    Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    evet bende gördüm biri kapıp satışa çıkardı herhalde.

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    ellerine sağlık fatih. Benim uğraşmama gerek kalmamış. Tüm ayarları yapmışsın.
    abi o ayarı yapana kadar canım çıktı zaten hiç bozma sen onu

Alıntı ramizan83 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @ ERENALTUN Bu aralar giremiyorum şirket değişikliği yaptığımız için, yaklaşık 2,5 saat önce motoru park ettiğim yerde yeri öper vaziyette gördüm sağ ayna kırılmış başka bir sorun göremedim zaten değiştirmeyi düşünüyordum vesile oldu bu bana birde bu ybr 125 lerin aynası uyuyormuydu wolf lere birde biraz geniş ayna takmak istiyorum ne dersiniz.?

@ ADEM80 kokoş karı allah seni bildiği gibi yapsın. Az daha çarpıyodum. Yolun ortasına koşarak çıkılırmı? neyse ucuz atlattık.

gecenlerde 1600 satılan motor şu anda 2300 ya arkadaş rakamı degiştırdı yada başka bırısı alıp satıyor bence
    motoru dediğiniz gibi sattı yada eski sahibine dediler sen delimisin o paraya verilim mi dediler zam yaptı hayırlısı

erenaltun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Salcano Wolf 125 / 2009 Honda CBF 150
    Alıntı ramizan83 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Eyvallah sağolasın bugün aynayı yenilerken sol sinyallerinde kırılmış olduğunu farkettim sadece dibinde hafif kırık var ama sinyaller çalışıyor problem yok ileride değiştiririz artık.
    Salcano Motosiklet Facebook Sayfası : http://www.facebook.com/SalcanoMotosiklet
    Ramazan ALTUNIŞIK

Motosikleti
    Yamaha X-Max 250
    Ben de motoru aldığımda başımdan geçenlerle ilgili birşeyler karaladım, daha önce bahsetmiş olabilirim, isteyenler okuyabilir.
    http://gozungu.blogspot.com/2012/11/...klet-aldm.html

tahsins - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 2015 + doblo safeline 1.3mjet 2012
    Alıntı drtayfun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de motoru aldığımda başımdan geçenlerle ilgili birşeyler karaladım, daha önce bahsetmiş olabilirim, isteyenler okuyabilir.
    http://gozungu.blogspot.com/2012/11/...klet-aldm.html
    okuduğumuz yazınız sanırım bu.
    benim wolf 600kmye dayandı.
    depo hava alma sıkıntısı ve vites geçiş sıkıntısını ben yaşamadım.
    başka sıkıntılarım oldu. ama hepside montaj hatasıydı. toplayan usta tüm sorunları düzeltti.
    wolf 10 numara motorda bizim ustalar sıkıntılı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:28 ----------

ha birde rolanti devri 1250 devir gibi fıtı fıtı yani düşük olmasına rağmen hiç jikleye ihtiyacım olmadı. tek marşta çalışıyor sabahları. ilk kalkışa kadar gazı elle veriyorum. hareket edince ısınıp rolanti düzeliyor zaten..

Motosikleti
    Yamaha X-Max 250
    O fıtı fıtı yaparken gazı açarsam stop ediyor. Bu sefer jikle ile çalıştırıyorum. Ama son zamanlarda azaldı, belki de km arttıkça azalacak? (1.500 oldu bende, artık garaja kaldırıcam galiba, havalar soğudu)

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    ben kışa meydan okuyarak motorumu kışın garaja kapatmıyorum.2 metre karda bile kullanırım. Bknz adem80 nin çiçekbaba dağı köyceğiz gezisi.

Motosikleti
    Yamaha X-Max 250
    Ben ihtiyarım, canım kıymetli

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)