Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
22 Kasım 2012, 21:09
Ybr ayası uyar.Geniş ayna dersen cbf aynalarıda baya geniş gibi duruyor.
Reklamlar
-
22 Kasım 2012, 21:12
Uyarmı işte geniş ayna sırıtırmı oda önemli
Salcano Motosiklet Facebook Sayfası : http://www.facebook.com/SalcanoMotosiklet
Ramazan ALTUNIŞIK
-
22 Kasım 2012, 21:15
erenaltun adlı üyeden alıntı
Uyarmı işte geniş ayna sırıtırmı oda önemli
Tanıdık parçacı varsa dene hangisi hoşuna giderse ondan tak.Ben orjinalinden gayet memnunum.
-
22 Kasım 2012, 21:40
erenaltun adlı üyeden alıntı
Bu aralar giremiyorum şirket değişikliği yaptığımız için, yaklaşık 2,5 saat önce motoru park ettiğim yerde yeri öper vaziyette gördüm
sağ ayna kırılmış başka bir sorun göremedim zaten değiştirmeyi düşünüyordum vesile oldu bu bana birde bu ybr 125 lerin aynası uyuyormuydu wolf lere birde biraz geniş ayna takmak istiyorum ne dersiniz.?
motordur düşer. sana bişey olmasın. aynadan bende dertliyim. çok küçükler. değiştirirsen sonucu buraya yaz lütfen.
birde nette ybr aynasının boyunu uzatanlar falan görmüştüm.
-
22 Kasım 2012, 21:42
rapsy_09 adlı üyeden alıntı
Verilmiş sadakan varmıs abi.G.olsn
sağolun arkadaşalar. Resmen önüme atladı. 50-60 la gidiyodum. Hanımda vardı arkamda. Son refleksle kurtardım. Durmamın mümkünü yoktu, çok yakındım. Neyse. Kurtardık. Kokoş yahu. Kızdırdı beni. İnsan bi sağa sola bakar. Koşarak yola çıkılırmı.
Siz nasılsınız arkadaşlar? Kazasız belasız sürüşler.
-
22 Kasım 2012, 22:32
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Adem abi geçmiş olsun,birşey olmamış ya size,gerisi teferruat.
Allah beterinden muhafaza etsin insallah.
-
22 Kasım 2012, 22:37
sağol uğur. Tavuk gibi eziyodum. Neyse. Uğurcum alıyomusun salcano wolf? Son durum nedir?
-
22 Kasım 2012, 22:49
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
adem80 adlı üyeden alıntı
sağol uğur. Tavuk gibi eziyodum. Neyse. Uğurcum alıyomusun salcano wolf? Son durum nedir?
Abi memlekette cins çok,boşver gitsin.
Motor için hala bekliyorum abi kredi kartı gelecek diye,bi yandan da araştırıyorum sahibindeni.
Öyle bunaltıcı bi durum yani
-
22 Kasım 2012, 22:54
Uğur Ak adlı üyeden alıntı
Abi memlekette cins çok,boşver gitsin.
Motor için hala bekliyorum abi kredi kartı gelecek diye,bi yandan da araştırıyorum sahibindeni.
Öyle bunaltıcı bi durum yani
Ugur dedik sana gel verek benim motoru diye yanaşmadın Karta taksitte yapardık.Öyle ara sahibinden.com da artık
-
22 Kasım 2012, 23:03
sağolun arkadaşalar. Resmen önüme atladı. 50-60 la gidiyodum. Hanımda vardı arkamda. Son refleksle kurtardım. Durmamın mümkünü yoktu, çok yakındım. Neyse. Kurtardık. Kokoş yahu. Kızdırdı beni. İnsan bi sağa sola bakar. Koşarak yola çıkılırmı.
Siz nasılsınız arkadaşlar? Kazasız belasız sürüşler.
geçmiş olsun.olur öyle şeyler arada
-
22 Kasım 2012, 23:09
evet arada oluyor. 20 yıldır biniyorum şu motora hala arada böyleleri çıkıyor. Sen usta olsanda millet acemi. Bu arada 11 yaşlarımda arası açık mobiletle başlamıştım. Yaş 32, 10 yıldır a2 ehliyetim var. Bilgileri tazeleyelim.
-
23 Kasım 2012, 00:19
Merhaba arkadaşlar.Nerde millet
-
23 Kasım 2012, 00:55
burdayız rapsy. gerisi nerde?
-
23 Kasım 2012, 01:18
Herkes salladı bu ara forum işlerini adem abi.Arada bir gireyim kafa dağıtayim diyorum ama forumda haraket yok Bendemi sallasam ne yapsam
-
23 Kasım 2012, 01:40
yok yahu. Kış geldi motorları attılar garaja. Benim gibi hergün motora binmiyolar. Yaz kış farketmez bineriz tepesine biz
-
23 Kasım 2012, 01:43
bende buradayım arkadaşlar amq pek sorun olmayınca huzuli forumu kullanmak istemiyorum açıkcası aynı msn ye döndü gibi olunca
-
23 Kasım 2012, 01:47
Msn iyidir candır fatih boşver sen.Forumda iyidir.Sırf muhabbet etmeye giriyom şu siteye yoksa yararlı pek bişi yok yeni başlıcam ilk motor ehliyetsiz binsem ne olur vb. saçma konuları görmeye meraklı değilim
-
23 Kasım 2012, 02:01
fatih gerçekleri yaz. Salcano wolf motorum yok artık diye az yazıyon artık değilmi? bi ara ybr formuna yazıyorum, titan varken, biri demezmi senin ybr en yok ne işin var ybr formunda diye? haydaa. Ybr miz yok diye o motor hakkında bilgi, fikrimizdemi yok? Çekinmeden yazabilirsin. Msn ye dönme olayına katılmıyorum. Forumu canlı tutuyoruz. Kim bişey sorduda yardım etmedikki? Kaldıkı bu muhabbetler sayesinde dostlarım çoğaldı. Bak f54 fatih ziyaretime geldi, senden motor aldım, tanıştık, ahmet abiyide allah nasip ederse misafir edeceğim, daha arkadaşlar var gelmek isteyen. Hepsine kucak açtım. Hatta dedimki motorla gelmek şart değil, araba, otobüslede gelebilirsiniz. Zaten 2 motor var. Birer tane atlar gezeriz. Kalacak yer, yemek, motor, full artı full herşey benden diye. Hepsi bu form sayesinde. Msn em yok benim, motorcu ruhum var. İçimden ne geçiyosa buraya yazarım. Msn ye dönmüş veya dönecek uyarısını bi daha görmek istemiyorum. Konuya aykırı bi yazı varsa yöneticiler siler zaten. Sevgiler tüm motorcu ruhu taşıyanlara
-
23 Kasım 2012, 02:05
fatih gerçekleri yaz. Salcano wolf motorum yok artık diye az yazıyon artık değilmi?
bi ara ybr formuna yazıyorum, titan varken, biri demezmi senin ybr en yok ne işin var ybr formunda diye?
haydaa. Ybr miz yok diye o motor hakkında bilgi, fikrimizdemi yok? Çekinmeden yazabilirsin. Msn ye dönme olayına katılmıyorum. Forumu canlı tutuyoruz. Kim bişey sorduda yardım etmedikki? Kaldıkı bu muhabbetler sayesinde dostlarım çoğaldı. Bak f54 fatih ziyaretime geldi, senden motor aldım, tanıştık, ahmet abiyide allah nasip ederse misafir edeceğim, daha arkadaşlar var gelmek isteyen. Hepsine kucak açtım. Hatta dedimki motorla gelmek şart değil, araba, otobüslede gelebilirsiniz. Zaten 2 motor var. Birer tane atlar gezeriz. Kalacak yer, yemek, motor, full artı full herşey benden diye. Hepsi bu form sayesinde. Msn em yok benim, motorcu ruhum var. İçimden ne geçiyosa buraya yazarım. Msn ye dönmüş veya dönecek uyarısını bi daha görmek istemiyorum. Konuya aykırı bi yazı varsa yöneticiler siler zaten. Sevgiler tüm motorcu ruhu taşıyanlara
Fatihe gerekli cevap verilmiş Kanka sende yaz bundan sonra.Kadırgada salcanonun kardeşi.Zaten salcano ile ilgili hepimizden daha fazla şey biliyorsun
-
23 Kasım 2012, 02:08
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)