Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    rapsy_09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ybr ayası uyar.Geniş ayna dersen cbf aynalarıda baya geniş gibi duruyor.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    erenaltun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Salcano Wolf 125 / 2009 Honda CBF 150
    Uyarmı işte geniş ayna sırıtırmı oda önemli
    Salcano Motosiklet Facebook Sayfası : http://www.facebook.com/SalcanoMotosiklet
    Ramazan ALTUNIŞIK

Alıntı erenaltun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Uyarmı işte geniş ayna sırıtırmı oda önemli
    Tanıdık parçacı varsa dene hangisi hoşuna giderse ondan tak.Ben orjinalinden gayet memnunum.

tahsins - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 2015 + doblo safeline 1.3mjet 2012
    Alıntı erenaltun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu aralar giremiyorum şirket değişikliği yaptığımız için, yaklaşık 2,5 saat önce motoru park ettiğim yerde yeri öper vaziyette gördüm sağ ayna kırılmış başka bir sorun göremedim zaten değiştirmeyi düşünüyordum vesile oldu bu bana birde bu ybr 125 lerin aynası uyuyormuydu wolf lere birde biraz geniş ayna takmak istiyorum ne dersiniz.?

motordur düşer. sana bişey olmasın. aynadan bende dertliyim. çok küçükler. değiştirirsen sonucu buraya yaz lütfen.
    birde nette ybr aynasının boyunu uzatanlar falan görmüştüm.

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı rapsy_09 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Verilmiş sadakan varmıs abi.G.olsn
    sağolun arkadaşalar. Resmen önüme atladı. 50-60 la gidiyodum. Hanımda vardı arkamda. Son refleksle kurtardım. Durmamın mümkünü yoktu, çok yakındım. Neyse. Kurtardık. Kokoş yahu. Kızdırdı beni. İnsan bi sağa sola bakar. Koşarak yola çıkılırmı.

Siz nasılsınız arkadaşlar? Kazasız belasız sürüşler.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Adem abi geçmiş olsun,birşey olmamış ya size,gerisi teferruat.
    Allah beterinden muhafaza etsin insallah.

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    sağol uğur. Tavuk gibi eziyodum. Neyse. Uğurcum alıyomusun salcano wolf? Son durum nedir?

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sağol uğur. Tavuk gibi eziyodum. Neyse. Uğurcum alıyomusun salcano wolf? Son durum nedir?
    Abi memlekette cins çok,boşver gitsin.
    Motor için hala bekliyorum abi kredi kartı gelecek diye,bi yandan da araştırıyorum sahibindeni.
    Öyle bunaltıcı bi durum yani

Alıntı Uğur Ak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi memlekette cins çok,boşver gitsin.
    Motor için hala bekliyorum abi kredi kartı gelecek diye,bi yandan da araştırıyorum sahibindeni.
    Öyle bunaltıcı bi durum yani
    Ugur dedik sana gel verek benim motoru diye yanaşmadın Karta taksitte yapardık.Öyle ara sahibinden.com da artık

tahsins - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 2015 + doblo safeline 1.3mjet 2012
    sağolun arkadaşalar. Resmen önüme atladı. 50-60 la gidiyodum. Hanımda vardı arkamda. Son refleksle kurtardım. Durmamın mümkünü yoktu, çok yakındım. Neyse. Kurtardık. Kokoş yahu. Kızdırdı beni. İnsan bi sağa sola bakar. Koşarak yola çıkılırmı.

Siz nasılsınız arkadaşlar? Kazasız belasız sürüşler.
    geçmiş olsun.olur öyle şeyler arada

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    evet arada oluyor. 20 yıldır biniyorum şu motora hala arada böyleleri çıkıyor. Sen usta olsanda millet acemi. Bu arada 11 yaşlarımda arası açık mobiletle başlamıştım. Yaş 32, 10 yıldır a2 ehliyetim var. Bilgileri tazeleyelim.

Merhaba arkadaşlar.Nerde millet

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    burdayız rapsy. gerisi nerde?

Herkes salladı bu ara forum işlerini adem abi.Arada bir gireyim kafa dağıtayim diyorum ama forumda haraket yok Bendemi sallasam ne yapsam

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    yok yahu. Kış geldi motorları attılar garaja. Benim gibi hergün motora binmiyolar. Yaz kış farketmez bineriz tepesine biz

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    bende buradayım arkadaşlar amq pek sorun olmayınca huzuli forumu kullanmak istemiyorum açıkcası aynı msn ye döndü gibi olunca

Msn iyidir candır fatih boşver sen.Forumda iyidir.Sırf muhabbet etmeye giriyom şu siteye yoksa yararlı pek bişi yok yeni başlıcam ilk motor ehliyetsiz binsem ne olur vb. saçma konuları görmeye meraklı değilim

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    fatih gerçekleri yaz. Salcano wolf motorum yok artık diye az yazıyon artık değilmi? bi ara ybr formuna yazıyorum, titan varken, biri demezmi senin ybr en yok ne işin var ybr formunda diye? haydaa. Ybr miz yok diye o motor hakkında bilgi, fikrimizdemi yok? Çekinmeden yazabilirsin. Msn ye dönme olayına katılmıyorum. Forumu canlı tutuyoruz. Kim bişey sorduda yardım etmedikki? Kaldıkı bu muhabbetler sayesinde dostlarım çoğaldı. Bak f54 fatih ziyaretime geldi, senden motor aldım, tanıştık, ahmet abiyide allah nasip ederse misafir edeceğim, daha arkadaşlar var gelmek isteyen. Hepsine kucak açtım. Hatta dedimki motorla gelmek şart değil, araba, otobüslede gelebilirsiniz. Zaten 2 motor var. Birer tane atlar gezeriz. Kalacak yer, yemek, motor, full artı full herşey benden diye. Hepsi bu form sayesinde. Msn em yok benim, motorcu ruhum var. İçimden ne geçiyosa buraya yazarım. Msn ye dönmüş veya dönecek uyarısını bi daha görmek istemiyorum. Konuya aykırı bi yazı varsa yöneticiler siler zaten. Sevgiler tüm motorcu ruhu taşıyanlara

fatih gerçekleri yaz. Salcano wolf motorum yok artık diye az yazıyon artık değilmi? bi ara ybr formuna yazıyorum, titan varken, biri demezmi senin ybr en yok ne işin var ybr formunda diye? haydaa. Ybr miz yok diye o motor hakkında bilgi, fikrimizdemi yok? Çekinmeden yazabilirsin. Msn ye dönme olayına katılmıyorum. Forumu canlı tutuyoruz. Kim bişey sorduda yardım etmedikki? Kaldıkı bu muhabbetler sayesinde dostlarım çoğaldı. Bak f54 fatih ziyaretime geldi, senden motor aldım, tanıştık, ahmet abiyide allah nasip ederse misafir edeceğim, daha arkadaşlar var gelmek isteyen. Hepsine kucak açtım. Hatta dedimki motorla gelmek şart değil, araba, otobüslede gelebilirsiniz. Zaten 2 motor var. Birer tane atlar gezeriz. Kalacak yer, yemek, motor, full artı full herşey benden diye. Hepsi bu form sayesinde. Msn em yok benim, motorcu ruhum var. İçimden ne geçiyosa buraya yazarım. Msn ye dönmüş veya dönecek uyarısını bi daha görmek istemiyorum. Konuya aykırı bi yazı varsa yöneticiler siler zaten. Sevgiler tüm motorcu ruhu taşıyanlara
    Fatihe gerekli cevap verilmiş Kanka sende yaz bundan sonra.Kadırgada salcanonun kardeşi.Zaten salcano ile ilgili hepimizden daha fazla şey biliyorsun

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    kadırga sayfası varmı onu dahi bilmiyorum. Varsa bile konuyu hortlatmayalım. yazılmayalı çok olmuştur. Bu arada yanlış anlaşılmasın, kadırga kötü motordur demedim

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)