@Egelim
Yok abi arastırıyorum 8 tane baktım bu pazar.. ucuk fiyatlar ya.. 98 model dogan slx 56.000 de 12.000 dedi. :(
92 Sahin e 6500 pazarlık dedi..
Bende bi. Renault broadway 9 buldum 92 model 185 binde.. tüplü falan 7200 pazarlık dedi..
Bu cumartesi galerilere bakıcam... FAKAT KARARSIZIM NE ALAYIM DİYE..
Raspy
Alcam zaten.. Sabahları totos donuyo okula giderken
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
ben titansız 25 gün napçem yahu? kayınçom mayısta askerliği bitiyor. Eğer uzman olarak kalmazda 2005 titanı ona verirsem sırf zevk için bi titan almayı düşünüyorum salcanomun yanına. Titansız yapamam ben.
Doğana o paralar verilmez nolursa olsun 92 şahinde 6500 çok çok çok kralsa temizse belkiii ama 93-94 iyileştirilmiş motor alınır o fiyatlara broadway bakıyorsan motorcu bi dostumuzun aracı buna bakabilirsin
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5473757/detay/
---------- Post added at 22:28 ---------- Previous post was at 22:26 ----------
Salcoyu satarda alırsın sen o titanı ahanda buraya yazıyom demedi deme
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Yok abi.. işte o yüzden arıyorum ocak bası gibi inş alıcam. bakayım... cumartesi belli olur.. gene.. ne gelirse.. ama brodway. sahin diyorum gene ben.
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Vallaha adem abi diyecek motoru satacam.Fatih geri alır o motoru demedi demeyin.Salcano satılmaz zaten ömürlük motor Bi ara her ne kadar satcam etsem desemde vazgeçemedim motorumdan.
---------- Post added at 01:06 ---------- Previous post was at 00:37 ----------
İlgin için teşekkür ediyorum.Bu çanta bizim motorlara gelmez.Çünki boyutları baya büyük.
yok salcanoyu satçam demedimki? ilerde yanına bi titan alıp ikisinı everebilirim dedim bu arada kayınço 12 günlük izne gelmiş. Buna sevindim.
iki motora ne gerek var ikiside 125 lik deyip satar geçersin sen Salcanoyu ya hayırlısı
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
şimdi kırık bi kalp var diyelim. Yarısı salcano, diğer yarısı titan. İkisi tam bi bütün kalp etti. Yarım kalple nasıl yaşarım?
Ulen Adem ayrıldığı sevgilisini unutamadan yeni bi ilişkiye başlamış genç kızlar gibisin he unut artık şu titanı aga Salcoyla bağlan hayata
yok abicim olmaz. Titan aşkı bi başka. Salcanoyuda beğenmiyo değilim. Oda mükemmel bi motor. Öyle bişey işte.
Bi kalp iki aşkı kaldırmaz ama deyeyim ben sana
ben onu kuma olarak alcam. Sen bilmiyosun.
iyi bakam kumasını kıskanıp bozulupta yolda giderken atmasın bakalım seni Salco üzerinden yada kıskançlık krizlerine girip yollarda iş çıkarmaz inş. sana
abi ikisinede iyi davranırım. Gece birine gündüz birine binerim. Yani kıskanmazlar birbirini. Olmadı bi gece birine, öteki gece öbürüne binerim
Hımm bende çare çok diyosun yani yengem duymasın bakalım bir gece birine bir gece diğerine tövbe tövbe
tamam abi sakın söyleme. Zaten motor aşkıma çok kızıyo. Hatta motoru kıskanıyo
yan çantayı şu malzemeyi kullanarak yapacağım. katlanır olacak. menteşelerle katlanıp açılabilecek. lazım olmadı mı 3 çantayı da düzleyip yoluma devam edeceğim. isteyene resmini atarım.
Şu an bu konu içerisinde 35 kullanıcı var. (0 üye ve 35 misafir)