hehe yarın fatih satar artıkın bu motoru
adamın ruhunda var. Elleşme. Motor hastalıktır. Kanser gibi. Çaresi yoktur.
abi ne bilem bende şoka girdim bıdrumda o kadarda dedik notere satışında sorun var mı yok mu deye bakın diye
hayırlısı ile satarım inş. abi sana satışın ve sigorta poliçesinin faksını çekem git sigortadan geri kalan parannı al abi 10-15 tl yakıt parası yaparsın
yok fatihim gerek yok. 10-15 tl için o kadar koşuşturamam. Sen motoru ver arkadaşın üstüne yeter.
abicim sadece siperlik olsa zarar ederdin ama iç lastik port bagaj la işi yırtarsın
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Kanka hayırlı olsun anlaşıldığı kadarı ile kol gibi kargo ücreti çıktı şansına Ucuz yollu halledeyim derken zararlı çıktın gene.
Her türlü bende varım ama yeterki zaman uysun Meriç
Rota hazır aslında benim Kütahya- İğne ada-İğne ada- Artvin (Hopa,Sarp sınır kapısı)-Artvin (Hopa,Sarp sınır kapısı)-(Erzurum,Sivas,Ankara üzerinden) Kütahya toplamda 3673 km 1 temmuz-10 temmuz arası 10 gün sürecek bi planım var yani
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Abi tek yer değil benim hedef.Yol üzerinde gezilebilcek yerleri gezip öyle devam etmeyi düşünüyorum.En basitinden diyelim denizliden geçecez pamukkaleye bir saparız.Fatih dönerse o tarihe hep beraber gideriz abi yada ayarlarız tarihi ona göre kaçarız hep beraber.
Aynen bende öyle diyorum zaten Meriç bu bahsettiğim rota bir baştan bir başa Karadeniz zaten
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
tamam abi anlaştık o zaman çanta işini çözmek lazım bu sürede Tsubasadan haber yok kaç gündür.
Evet herhalde olmucak bizim çanta işi 300ü vercez herhalde
Salihliden bir arkadaşımın atölyesi var.Hertürlü imkan var atölyede.Bu işi çözemezsek arkadaş beraber yapalım diyor.Eskisehirde univ. okuyor 20 ocakta yarıyıl tatiline gelecekmiş.Hani Tsubasadan o zamana kadar haber çıkmazsa alümiyumdan yapacam arkadaşla.300 den daha uygun bir fiyata imal edebilirm
Tamam o zamana kadar bi gelişme olmazsa 2 takım yaparmısın
o kadar çantayla paramı taşıyacaksınız?
hayırlı sabahlar, günaydın millet.
gunaydın, allah kabul etsin adem
amin amin. Ahmet abiye paraları taşımak için o kadar çantaya gerek yok. Ben bi tır tutar gelirim.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)