reno farımı uydurdun? Bende diyom bunun camı bi garip nasıl uydurdun onu oraya len? Vizeden geçtiyse sorun yoktur zaten
şu an iyi fatih. Ellemicem farı.
fatih irfan abinin yeni çırağı olsun
Arkadaşlar artık foruma daha az girmeyi planlıyorum.Ders çalışma konusunda daha da yoğunlaşmam lazım.Motorun satılık ilanınıda kaldırdım.O kadar uğraşıp emek harcadıktan sonra pek ayrılasımda gelmiyor.2-3 güne bir girer yazarım gene.Kalın sağlıcakla.
rapsy önemli değil. Günde 1 kere girsen yeter. Derslerinde başarılar.
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
ahmet abi bi seni tokatlasam yeter. Gerisi önemli değil.
Teşekkür ederim Ademcim vallaha bu kadar efsane olduğumu bilmiyordum sağol
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
abi işten eve geliyodum jandarma çevirdi. Arkadan 07 plakayı görünce beni yabancı sandı yol çevirmemisti ama peşime düştü. Bende durdum. Eksik yok. Baktım buralıyım oğlum bak git dedi.
Allah Allah bu aralar jandarmalar takmış biz Salcanoculara anlaşılan her zaman oğlum bak git demeleri dileğiyle eyi geceler
Sabahta trafik bana oğlum bak git dedi ben tam full koruma (kask,mont,dizlik) evden çıkarken yengeniz benide bırakıver diye arkaya atladı yolda birde baktım trafik uygulama yapıyor yapıcak bir şey yok üzerlerine doğru sürdüm mecburen hanımı işaret ederek "kask taksın kaaasssskkkk" diye bağırdı polis amca bende başımla tamam işareti yapıp geçtim tam bir oğlum bak git durumu yani
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...04947440/detay
son ıkı tane kalmış hesaplı gıbı almak ısteyenlere
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
selam millet. 15w40 3 litre petrol ofisi marka yağ aldım 34 tlye.
Bodrumdan gelirken 2004 kırmızı bi ybr denk geldi. Yolda resmen kaşınıyodu, kaşıdım, tokatladım. Adamı geçiyorum, ışıklarda duruyorum, adam ışık mışık dinlemiyo basıp gidiyo yeşil yanıyo tekrar yakalayıp tokatlıyorum, ışıklarda gene basıp geçiyo. Benim yaşlarda bide. En son 3 km lik rampa vardı, tozunu attırdım rampada. Fatihin salcano iyi çıktı, helal olsun diyorum. 12.5 luk ybr ye duman yutturdu.
Gelelim 2 ci meseleye. Titan bilindiği üzere iyi sarj etmiyodu. Elektrik yetersizdi. 12.5 voltu çok zor geçiyodu ve aküyü doldurmuyodu. Tanıdık tamircime götürdüm konjektör değiştirecem. Başka konjektör taktık aynı, başka, başka, başka derken sorunun statörde olduğunu çözdük. Çünkü direk elektrik verdiğimizde ampülü patlatması lazımmış ama ampül bağladık. Zor yanıyo. Biraz gaza asılınca canlanıyo ama patlatmıyor. Usta statörü söküyodu bıraktım motoru tamirciye babamı çağırdım.
Babam benim salcanoyla beni almaya geldi. 8+8 = 16 km. Eve geldik. Babam diyo gelirken bastım motor gidiyo ama km 60 şı zor geçiyo km bozukmu diyo. Ben hangi 60 şı dedim km yi gösterdim bumu dedim. He o 60 dedi. Baba dedım o 60 km değil, 60 mil dedim. Meğerse 100 km yi devirmiş yolda
nihayet üçerlerden evraklar geldi.
biraz paralanayım. hemen ruhsat plakayı çıkaracağım.
yarında kaskım gelecek.
bu arada kullanım kitapçığınıda yollamışlar
meriç sen plakayı geçen aylarda çıkarmıştın. neler bekliyor beni ?
ne lazım hazırlıklı gideyim..?
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)