Geçmiş olsun abi.Zarar ziyan çokmu abi?
yok arkadaşım zeytin silkmekten kurtuldum. %50 si yerde ağaçların. Ağaçların çoğu kel kaldı. Dallar yerde. Hatta bazılarının sadece kökü kaldı. Gerisi uçtu. Banada bol bol odun ve iş çıktı.
helal fatih. Hemide çuval çuval. Vay be.
adem abi sibob ayarı için sibobları neyle cevirebiliriz.Kargaburunla çevirenleri gördüm nette ama oda vidaları sıyırır ileride sıkıntı çıkarır diye düşünüyorum
fatih daha iyi anlar. Ben hep titanlara ayar çektim. Ybr tarzlarına daha hiç ayar çekmedim.
tepede kargaburunla tutulacak kare bi yer var. Ordan tut, altından anahtarla çevir. Sentil çakısı lazım sana. Fatihte vardı.
ben plaka hariç istanbul/tuzla/üçerler salcano bayisinden 2600tl/12taksite aldım. kazık yeme.
sen istanbuldan alsan bile senin şehrindeki servisin motoru toplaması daha iyi olur. muhattap alabileceğin biri olur karşında.
hadi istanbulda toplandı plakası takıldı farzet. daha rodajdaki 0 motorun kurye tarafından hayvanlar gibi sürülerek düzceye gelmesi rodajı olumsuz etkiler.
ahmet abi artık tokat atamıyorum. Atçak kimse kalmadı. Özellikle fatihi tokatladıktan sonra.
arkadaşlar yağmur nasıl etkiler bizim motorları ?
geceleri branda örtsemde gündüz ıslanıyorum.
başta zorlansamda şimdi gezmeden duramıyorum 55km oldu motor. ah bi evraklar gelse plakayı çıkarsam dahada gezerimde.
1-2-3. vites 4000 deviri geçmeden sakin şehiriçı geziyorum. malum rodajın ilk 150kmsi böyle gidecek.
kaskıda gdr marka 2. el aldım.
xxl aldım. kasksız olmuyor hani.
tahsın senın yazılarını okuyunca motoru ılk aldıgım gunler geldı aklıma.bu sayfanın 7.-8. sayfalarına bakarsan sadekahve33 nıkıyle yazmıstım o gunlerde.aynı hısler aynı duygular....
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
abi bide ben ilk defa motosiklet kullandığımdan bayaa heeycanlıyım.
e malum hatuna anlatsam bön bön bakar. bari buraya yazayım da rahatlıyayım
aynen dogru soylersın.yanlız ben sana soyleyeyım evden once karsı cıkılıyor.kucuk bı anı bu yaz.erdek bana 35 km falan.cat kapı yanı.hazıran sonu hava 38-40 derece ogle saatlerı.ewe geldım hatuna dedım ben erdege gıdıyorum havlumu parmak arası terlıgım ve sortum lutfen geleceksen sende hazırlan.motorla gıdecegım ıcın gelmedı zıra o gunlerde karsı.saate bak dedım cıkarken.yarım saat sonra erdekte denıze gırerken bırıne fotolarımı cekıp gonderdım hatuna o oldu.sımdı benden once hazırlanıyo...motor bı tutku oluyo hakkaten...
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
uğurcum önü yuvarlak far yaparsan fatihinki gibi siperlik uyar. Veya var olan kısa siperliğin üstüne fat280 den aldığım motor gibi monte edilebilir.
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)