Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
10 Kasım 2012, 03:03
sayın cemaati müslimin
inazuma bana gitmedi :D
üstünde cbf kadar rahat olmadıgımı fark ettim
Reklamlar
-
10 Kasım 2012, 03:20
erenaltun adlı üyeden alıntı
Ahmet benimde aynı sorun var
bende kuryelerin yaptığı gibi ayak bölgesine çamurluk yaptıracağım geçen gün bir yağmur yağdı ıstanbulda abartmıyorum bir şu birikmiş yolda fark edemedim motorun yarısı suya gömüldü
Geçmiş olsun en azından benim yaptığım kadar bi tozluk şart kışın bizim motorlara Gündüz bekliyorum yağmurluk için telefonunu
fat280 adlı üyeden alıntı
s.a. günaydın arkadaşlar
ahmet abi eline sağlık güzel olmuş yağışlı havalarda çok faydalı olacağı kesin
Sağolasın Fatihçim teşekkür ederim
tahsins adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun hoşgeldin aramıza kazasız belasız kullanırsın inş.
rapsy_09 adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim abi.Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.O kadar çanta aradık ses çıkmadı.Bende depoüstü çanta aldım.
Fatih sağolsun benim kredi kartında sorun çıkınca onun karttan aldık.Tek eksik yan çanta onuda hallederiz.
Abi gayet başarılı olmuş eline sağlık.Kışın motosiklet kullanacaksan sana şöyle birşey şart
http://img84.imageshack.us/img84/6692/img0011ltj.jpg
Ispartada havanın sağı solu belli olmadığından şart olan birşeydi.Hem lastiğin su atmasına engel oluyor hem ayaklara gelen rüzgarı kesiyor.Reklamcıdan 5-10 liraya teğmin edebilirsin.İstersen ölçülerini verebilirim.
---------- Post added at 16:41 ---------- Previous post was at 16:39 ----------
Sağolasın Meriççim lazım olursa ölçüleri isterim senden ama o kadarda "hard" yağışlı havalarda kullanacağımı sanmıyorum bu sene çünkü serçedes var hard yağışlı havalarda Allah eksikliğini göstermesin inş. Sadece soft yağışlı havalarda kullanırım onada bu yaptığım yeterli sanırım nasılsa "gara cizmemi" aldım Ramazanda yağmurluğu hallettimi tamamdır atcam topcaseye bulunsun orada
@uğur
@Meriç
belkide kalkış torku yüksek geldi bana. uzun yolda dediğin gibidir. malum bende ehliyet kask ruhsat hiçbiri olmadığından deneyemedim.
ilk ilk ilk önce ehliyeti al kardeşim aman diyeyim bu işin kazası belasız cezası şakaya gelmez nitelikte Allah korusun bence ehliyeti almadan çıkma bile trafiğe
Uğur Ak adlı üyeden alıntı
Zaten commuter tarzda hız beklenmez ama 8 hp'de komik olur bu motosiklet için.
Mondialin yeni nesil 100 cc köylü motosikletleri bile 9-9,5 hp
Kredi kartı problemim vardı onu çözdüm,haftaya elimde olacak.
O zamana dek karar vereceğim,belki bende salcanocu olurum
Senide bekleriz aramıza Uğur her zaman söylemişimdir ahanda gene söylüyorum "aklın yolu Salcanodur"
Tsubasa adlı üyeden alıntı
Tsubusa kardeşim inazuma sana gitmemiş fakat sen ona gitmişin sanırım Fuarda incelemişin bende gidecektim nasip olmadı neyse noldu bizim yan çanta işi ağzımıza bi parmak bal sürdün öylece kaldı getirtebilirmiyiz bizede sizin şirkete verilen fiyatlardan bi takım kappa k 21 yançanta
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
10 Kasım 2012, 03:24
egelim 43 adlı üyeden alıntı
Tsubusa kardeşim inazuma sana gitmemiş fakat sen ona gitmişin sanırım Fuarda incelemişin bende gidecektim nasip olmadı neyse
noldu bizim yan çanta işi ağzımıza bi parmak bal sürdün öylece kaldı
getirtebilirmiyiz bizede sizin şirkete verilen fiyatlardan bi takım kappa k 21 yançanta
abi ben okumadım ki canta olayını görmedim yani senin ilgilendiğini
ben bi sorayım
6 motosiklet aldılar bizimkiler
onlara sipariş verildi bize indirim yapmışlar
fiyatlardan haberim yok
ben bi söylerim salı günü haber veririm
kusura bakma abi
-
10 Kasım 2012, 03:26
Benle beraber Rapsy 09 (Meriç) te ilgileniyordu ama hala ilgilimi şu an için belli değil ama ben kesin ilgiliyim kardeşim bekliyorum gelişmeleri senden
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
10 Kasım 2012, 03:30
abi bizimkiler yeni motosiklet aldılar
6 şar tane aldılar
toplu alınca indirim filan oluyor herhalde
ben bi sorayım bakalım ne diyecekler
geçenlerde ben düştüm anlatmıştım
cantaları filan değiştriecekler kırık catlak var
bakalım bi haber veririm size ii geceler
-
10 Kasım 2012, 03:45
tsubasa ben biraz daha kalıplı bekliyodum inzumayı. 180 kg olunca. Fotolarda öyle gösteriyodu ama hakikaten biraz ufak gibi.
-
10 Kasım 2012, 11:41
s.a. günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım keyifleriniz nasıl
-
10 Kasım 2012, 11:44
slm ıyıdır fatıh sen nasılsın.kadırgayla aran nasıl.bıldıgım kadarıyla karadenız uretımı ama motor kısmı yamaha hattında montaj edılıo dıye bılıyorum.senın goruslerın neler
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
-
10 Kasım 2012, 12:28
salcano_7946 adlı üyeden alıntı
slm ıyıdır fatıh sen nasılsın.kadırgayla aran nasıl.bıldıgım kadarıyla karadenız uretımı ama motor kısmı yamaha hattında montaj edılıo dıye bılıyorum.senın goruslerın neler
bende iyiyim mutlu abi kadırga evin altında duruyor 3 gündür bindiğim yok havalar malum yağışlı hafta sonu bir iki bakım yapcam ayar flan şuan için bi sıkıntı yok bu motorda abi jianshe şirketi yapıyor çinde salcano ile aynı bakalım zaman göstercek ne olduğunu şuan için fazla yakıyor
-
10 Kasım 2012, 12:36
günaydın fatih iyidir seni sormalı? Kısmetse saat 14.00 gibi istanbul otoshowa yolculuk var. millet otomobillere bakmak için gidiyor fakat ben inazumayı görmek için
Bazıları hızlı gitmeyi seçer, siz yaşamayı seçin.
-
10 Kasım 2012, 13:59
arkadaşlar ben vitesli motor olayını kendim çözmeye çalışıyorum. herşey tamam ama bir sıkıntı var.
farzedelim 4. vitesle gidiyorum. kasis gördüm yolda. bastım debriyaj ve frene vites düşmeden durdum.
birden vites gösterge ışığı sönüyor.
elim debriyajda olduğundan vites atmaya çalışınca atmıyor. yani hareket halindeki viteste takılı kalıyor.
yani vitesli motorda 4. vites giderken aniden durma ve kalkış yapmada vitesleri nasıl atıyorsunuz ?
-
10 Kasım 2012, 14:18
dftuzlu adlı üyeden alıntı
günaydın fatih iyidir seni sormalı? Kısmetse saat 14.00 gibi istanbul otoshowa yolculuk var. millet otomobillere bakmak için gidiyor fakat ben inazumayı görmek için
iyiyim doğukan çok şükür senden de resimler bekliyoruz fuardan
arkadaşlar ben vitesli motor olayını kendim çözmeye çalışıyorum. herşey tamam ama bir sıkıntı var.
farzedelim 4. vitesle gidiyorum. kasis gördüm yolda. bastım debriyaj ve frene vites düşmeden durdum.
elim debriyajda olduğundan vites atmaya çalışınca atmıyor. yani hareket halindeki viteste takılı kalıyor.
yani vitesli motorda 4. vites giderken aniden durma ve kalkış yapmada vitesleri nasıl atıyorsunuz ?
abi o olay genel motorların hepsinde var motorla giderken aniden duracaksan vites düşürerek durmanı tavsiye ederim yani motorun tekeri dönerken hemen vitesleri küçültmeye bak abi yoksa büyük vitesde kalıyorsa ve düşmüyorsa vites ön tarafa doğru motoru ittir ayağınla yavaştan düşer gene ama vakit kaybı anlayacağın motor hareket halindeyken vitesi küçülteceksin abi
-
10 Kasım 2012, 14:51
Ani durman gerekirse asla debraja basıp firene basma.Vites düşür motor yığılsın aynı anda ön arka firenede yüklen.Diyelimki 4. viteste gidiyordun bastın debriyaja durdun vites geçmiyor.İleri geri hareket ettirirsen emin ol geçecektir. Bunların hepsinden önce önerim ehliyet kask ve korunma ekipmanlarını teğmin etmen
---------- Post added at 14:51 ---------- Previous post was at 14:48 ----------
egelim 43 adlı üyeden alıntı
Benle beraber Rapsy 09 (Meriç) te ilgileniyordu ama hala ilgilimi şu an için belli değil ama ben kesin ilgiliyim kardeşim bekliyorum gelişmeleri senden
Fiyat uygun olursa alabilirim abi.Hani sağlık sorunları nedeni ile uzun yol yapamıcam desemde 200 km giderim kamp yaparım ertesi gün bir 200 daha giderim
-
10 Kasım 2012, 15:10
ehliyet için ocak ayını beklemem lazım. daha yeni yazıldım kursa.
kask desen para suyunu çekti
plaka çıkartıcam evrak daha gelmedi..
e motorda kapıda boyna göz kırpıyo "gel atla gezelim" diye
biraz turluyorum burlarda..
-
10 Kasım 2012, 15:15
plakanın 20 gün veya 1 ay süresi var bana sorarsan plakayı beklet biraz kask al madem bineceksin bu motora.LS2 alsan 100-120 lira arası alabilceğin en kaliteli kask
-
10 Kasım 2012, 22:49
tanışalım arkadaşlar
ben tahsin
yaş 30
evliyim 3 yaşında 1 oğlum var
lise mezunuyum
izmitte kaynak işleri yapıyorum
hali hazırda 1.3 mjet doblo aracım var. ama maliyetli olduğundan bu motoru aldım.
googleda sizi buldum. tavsiyelerinize uydum aldım.
pazartesi günü istanbul tuzladaki üçerler motordan siparişimi verdim. 2600/12 taksit.
dün geldi fabrikadan kargoyla servise geldi. toplandı. arka tekeri irc marka tubeless yaptırdım. gece teslim aldım motorumu.evrak bekliyorum şu an.
eksik göremedim. vitesler çok rahat. acayip seri. ama sakin süremedim. yani gaza dokununca çok roketliyor. motorda devamlı devirlenme arzusu var. sakin kullanma bas gaza diyor..
normal mi ?
bide ön frene basınca sürtme sesi geliyor. servis gez biraz alışır dedi. sizdede oldumu ilk aldığınızda ön frende ses ?
merhaba motorun hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullan
sormak istediğim birşey var plaka ruhsat kaç tl tuttu
birde sanırım onumuzdeki ay alıcam bu motoru ek oneriniz varmı
-
10 Kasım 2012, 22:59
alan pişman olmamış bugüne kadar. Ybr nin yarı parası nerdeyse sıfırı. Her şeyiyle 10 numara.
-
10 Kasım 2012, 23:22
@oguzkaan_27
motoru şehirdışından aldım. daha evrakları gelmedi. en az 200-300tl tutar plaka.
ben 3 gündür kullanıyorum. ciddi bir sıkıntı yaşamadım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:03 ----------
bide motor aksamı çok başarılı. burda hava 10 derecelerde. sabah bile marşa bastığım anda çalışıyor. sadece sabah ilk çalışmada 15-20 saniye jikle açıyorum. sonra saatlercede beklese jiklesiz çalışıp stop etmede sıcak gibi çalışmasına devam ediyor.
farları çok iyi.
vitesleri rahat.
devamlı devirlenmek isteyen çok seri bir motoru var.
1.85 boyuma rağmen altımda naked gibi duran heybetli bir motor.
115kg olmama ve rodajda olmasına rağmen çok iyi roketliyor.
orası burası gevşemiyor. diğer çin motorları gibi yola parça vida somun vs. saçarak gitmiyosun.
titreşim olayını ben hissetmedim.
-
10 Kasım 2012, 23:42
hafif orta devirlerde titreşim var ama çok çok az. O kadarda olsun. Jikle kullanmıyorum, hava 13 derece. Bu sıralar paylaşımlar azaldı. Galiba geçen korkuttum bazen kendimde girip bakıyorum, yazacak bişey bulamıyorum, geri çıkıyorum. Hergün ne yazacazki? Yaz yaz bitti. Muhabbette yok. Ahmet abı gelsede bi tokatlasam.
-
10 Kasım 2012, 23:48
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
@oguzkaan_27
motoru şehirdışından aldım. daha evrakları gelmedi. en az 200-300tl tutar plaka.
ben 3 gündür kullanıyorum. ciddi bir sıkıntı yaşamadım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:03 ----------
bide motor aksamı çok başarılı. burda hava 10 derecelerde. sabah bile marşa bastığım anda çalışıyor. sadece sabah ilk çalışmada 15-20 saniye jikle açıyorum. sonra saatlercede beklese jiklesiz çalışıp stop etmede sıcak gibi çalışmasına devam ediyor.
farları çok iyi.
vitesleri rahat.
devamlı devirlenmek isteyen çok seri bir motoru var.
1.85 boyuma rağmen altımda naked gibi duran heybetli bir motor.
115kg olmama ve rodajda olmasına rağmen çok iyi roketliyor.
orası burası gevşemiyor. diğer çin motorları gibi yola parça vida somun vs. saçarak gitmiyosun.
titreşim olayını ben hissetmedim.
Gölcük'te bi arkadaş daha aldı bu motordan o da çok rahat devirlendiğini söylüyor sizin gibi.
Sizin motosiklette vites göstergesi var mı bu arada?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)